Ahoj holky, uz asi rok pozoruji jednu zvlastni vec. Vzdy 2-3 dny pred menstruaci (hned nasledujici den v pauze od HA) me zacnou rezat stydke pysky (obcas jen ten levy, pravy ne ). To se deje po celou dobu menstrauce a pak to zase odezni a prijde opet tesne pred dalsi menstruaci. Je to dost neprijemne, nemuzu se ani poradne utrit nebo umyt vodou. Citim jak kdyby byly stydke pysky vysusene a rezou jak kdybych po nich jezdila ziletkou. Ze zacatku jsem to resila cipkama a mastickama typu Canestem apod, v domneni, ze je tam dole nejaky zanet, ale nic nepomohlo. Ptala jsem se i na gynde, Dr mi delala i stery na mykozu a rikala, ze vse ok. Nenapada vas co to muze byt? Fakt se to objevuje s kazdou menstruaci. Napriklad vcera jsem mela posledni prasek HA a dnes rano citim rezani, pritom telo sotva mohlo vedet, ze vcera byl posledni den dobrani platicka. Uz si pripadam jak blazen, sex zadny, protoze se bojim, ze to bude rezat a jeste vic bolet.. HA beru 15 let stejnou, zatim s ni problem nebyl. Jediny co me snad napada, tak upravit stravu? Je fakt, ze od lonska mam cca 10 kg nahore… ale kdyby to bylo stravou, proc se to deje jen pred ms? Mozna mam i pocitove vic vytoku, ale dle Dr bylo vse v poradku, tak ja uz nevim co to je… nesetkala jste se nektera z vas s timto problemem? Je to dost omezujici, protoze kvuli tomu si uz ani nemohu zavest tampon a de facto celou ms jsem na volno (nastesti ms mam slabou, takze to vzdy vcas zachytim, ale stejne…) fungovat s tim takhle dal nemuzu
Ahoj holky, uz asi rok pozoruji jednu zvlastni vec. Vzdy 2-3 dny pred menstruaci (hned nasledujici den v pauze od HA) me zacnou rezat stydke pysky (obcas jen ten levy, pravy ne
). To se deje po celou dobu menstrauce a pak to zase odezni a prijde opet tesne pred dalsi menstruaci. Je to dost neprijemne, nemuzu se ani poradne utrit nebo umyt vodou. Citim jak kdyby byly stydke pysky vysusene a rezou jak kdybych po nich jezdila ziletkou. Ze zacatku jsem to resila cipkama a mastickama typu Canestem apod, v domneni, ze je tam dole nejaky zanet, ale nic nepomohlo. Ptala jsem se i na gynde, Dr mi delala i stery na mykozu a rikala, ze vse ok. Nenapada vas co to muze byt?
Fakt se to objevuje s kazdou menstruaci. Napriklad vcera jsem mela posledni prasek HA a dnes rano citim rezani, pritom telo sotva mohlo vedet, ze vcera byl posledni den dobrani platicka. Uz si pripadam jak blazen, sex zadny, protoze se bojim, ze to bude rezat a jeste vic bolet.. HA beru 15 let stejnou, zatim s ni problem nebyl. Jediny co me snad napada, tak upravit stravu? Je fakt, ze od lonska mam cca 10 kg nahore… ale kdyby to bylo stravou, proc se to deje jen pred ms? Mozna mam i pocitove vic vytoku, ale dle Dr bylo vse v poradku, tak ja uz nevim co to je…
nesetkala jste se nektera z vas s timto problemem? Je to dost omezujici, protoze kvuli tomu si uz ani nemohu zavest tampon a de facto celou ms jsem na volno (nastesti ms mam slabou, takze to vzdy vcas zachytim, ale stejne…) fungovat s tim takhle dal nemuzu
Dekuji, Kata