Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemáš ji pravidelnou a trvá to, než se to ustálí.
Jinak bohužel víc poradit nemůžeme, protože neznáme všechno okolo. Od toho právě můžeš zavolat třeba na gyndu, aby ti doktor řekl a vysvětlil.
Trval to než se ms ustálí. Ale jsou ženy kterým se to neustálí pořádně nikdy. Pokud začneš brát antikoncepci tak to už bude lepší.
Jak to napsat. Taky se mi stane, že na konci už nic celej den, a večer se ještě objeví flíček, a pak zase nic. Prostě tělo není stroj. Navíc, pokud se ti MS ještě ustaluje, není pravidelná, může se to změnit ještě několikrát. I věkem, jednou i těhotenstvím a dalšími hormonálními změnami.
Pokud jsi z toho nervozní, nos intimku ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jak to napsat. Taky se mi stane, že na konci už nic celej den, a večer se ještě objeví flíček, a pak zase nic. Prostě tělo není stroj. Navíc, pokud se ti MS ještě ustaluje, není pravidelná, může se to změnit ještě několikrát. I věkem, jednou i těhotenstvím a dalšími hormonálními změnami.
Pokud jsi z toho nervozní, nos intimku
Mne se kolikrat po dnu klidu objevi ne flicek, ale poradny flek, intimka nestaci. Ale pocitam s tim, takze se chranim. Mam to po porodu.
Taky to někdy poslední dny mívám, že dopoledne špinění, odpoledne už nic, tak si říkám hurá a další dopoledne zase trochu ano, někdy i trochu víc než den předtím. Jak psala martanka, tělo není stroj a s nepravidelnou ms to můžeš mít všelijaké. ![]()
Mě se taky stalo že jsem špinila nebo i krvacela pár dní po MS a když jsem šla na gyndu tak mi zjistily krvavou cystu 3cm
Ahojky, včera mi měla skončit ms, včera večer jsem měla špinění, ale dneska se mi zase rozjela
není úplně silná a je taková světle červená, co to znamená?
Ještě ms nemám pravidelnou