Ztráta panenství

20.1.22 20:04

Ztráta panenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi to takové blbé to tu psát ale potřebuji nutně vědět odpověď… Je mi 14 a už jsem přišla o panenství rodiče mě chtějí dát na gynekologii až v 15 a všichni říkají že když řeknu že jsem to měla v 15 a ne ve 14 tak mi to uvěří…můžu se tedy zeptat jestli stačí říct že jsem o panenství přišla v 15? Zjisti to nějak?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
20.1.22 20:06

Nezjistí 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.1.22 20:08

@Karolina.132 takhle – ptáš se, jestli Dr. na gyndě zjistí, že jsi měla styk ve 14 a ne až v 15? Ne, z prohlídky to fakt nepozná. Ale dávej si pozor, abys neotěhotněla, předpokládám, že tvému klukovi už 15 bylo, a mohl by mít z toho dost popotahovačky, jsi pořád „pod zákonem“, i když jde o rok / necelý rok, právo mluví jasně a ta hranice je 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.22 20:11

@Karolina.132 nikdo se ptát nebude :think: ale být tebou, dám si do těch 15 pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.1.22 20:12

O panenskou blánu můžeš přijít i při sportování. Určitě nezjistí jestli jsi měla styk ve 14 nebo třeba o 5 měsíců později v 15. A podle mě se tě ani nebude ptát kdy to bylo…popř. se jen zeptá jestli už proběhl nic víc.

Nicméně si dávej bacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.22 20:14

@Proseccová děkuji moc 😃 těhotná nejsem testy jsem zkoušela a je vše oka 😃 a děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36336
20.1.22 20:15

Holka blazniva kam spechas? Ne, nezjistí kdy se to stalo pokud tam pujdes po 15 narozeninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
20.1.22 20:17

Ja jsem ve 14 taky uz nebyla panna a mozna jsem ani blanu nijak nemela protoze me prvni sex vubec nebolel. Doktor to podle me resit nebude, taky sem slysela ze to je bezne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
20.1.22 21:22

S tím, že jsi projetá, si nedělej starosti. Ve Tvém věku už řada děvčat nejsou panny a pro některé je samozřejmý i pravidelný sex. I kdyby vyšlo najevo, že máš panenskou blánu roztrženou, není to žádný problém. Můžeš říct, že sis ji roztrhla sama, aby Ti nic nepřekáželo při zavádění tmponů. V každém případě musíš dbát na to, aby Tvůj kluk měl oblečený kondom po celou dobu, co budete spolu. Mysli také na to, že při menstruaci a ve dnech okolo ní je nebezpečí otěhotnění velmi malé. Bylo by velmi nepříjemné, kdyby jsi nejen teď, ale i v dalších letech otěhotněla, jsi na dítě ještě mladá a potrat není nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
21.1.22 11:57
@Karolina.132 píše:
@Proseccová děkuji moc 😃 těhotná nejsem testy jsem zkoušela a je vše oka 😃 a děkuji za odpověď

nechci tě nějak urážet, jistě jste měli různé osvěty více, než dost. Víš, že těhotenství nezamezíš testem po, ale antikoncepcí před, že jo? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
22.1.22 17:09

A pokud mu přizná, že měla sex ve 14, má to gynekolog nahlásit? Mě by to zajímalo jen z právního hlediska.

Radši řekni, že jsi měla sex po dosažení 15. Jen doufám, že používáš kondom a jinou ochranu. Nepozná to, i ženy se sexuálním životem mohou mít pružnou a nenarušenou blánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
22.1.22 17:16
@whitemirror píše:
A pokud mu přizná, že měla sex ve 14, má to gynekolog nahlásit? Mě by to zajímalo jen z právního hlediska.Radši řekni, že jsi měla sex po dosažení 15. Jen doufám, že používáš kondom a jinou ochranu. Nepozná to, i ženy se sexuálním životem mohou mít pružnou a nenarušenou blánu.

Měl by… hlavně v tom případě, kdyby partner měl víc jak těch 15.
Ale v reálu si myslím, že i kdyby to věděl, a nebyl žádný průser, tak holku co má 14 a půl roku hlásit nikde nebude. Však takových je, co to zkouší dřív, a navíc o panenskou blánu můžeš přijít i prsty / vibrátorem… Tam jde spíš opravdu o případné těhotenství, to už na prsty neukecáš, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.6.22 05:11

Ahoj, gynekolog nepozná při prohlídce jestli jsi panna nebo ne, existuje několik typů panenských blan, některé můžou být roztažené i přes to že ten daný člověk neměl sex a někomu naopak může zůstat panenská blána i po tom co sex měl. Na první prohlídce se tě pravděpodobně zeptá jestli už pohlavní styk proběhl a pokud by jsi tam šla před patnáctým rokem tak to rozhodně zamlč, byly by z toho akorát problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.24 19:40

Dobrý den chtěla jsem se zeptat je pravda že když si holka protrhne panenskou blánu před první menstuací tak nedokáže otěhotnět předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
20.10.24 19:45

@Makiiii77
Co to je za blbost? Zkus si zopakovat přírodopis pro 8. třídu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...