Co tři létě dcery k narozeninám?

411
23.10.22 22:32

Co tři létě dcery k narozeninám?

Co by jste doporučili? Dceři budou tři roky a tak přemýšlím co jí pořídit.. Koloběžku jak má v předu dvě kola.. Nebo kolo bez šlapek nebo už kolo s koleckami?.. Jezdí zatím na odrazedle.. Děkuji vám moc za rady a typy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9254
23.10.22 22:55

Normálně už kolo se šlapkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.10.22 22:55

@LuciiLucie to bude mít narozeniny ještě na podzim nebo až v zimě? Pokud jezdí na odrazedle se dvěmi kolečky a je šikovná, tak bych jí koupila už kolo. Stejně v zimě na něm pravděpodobně jezdit nebude, a pak bude zas o něco starší. Jestli má klasické odrážedlo, tak bych volila spíše nějaký ten firstbike na odrážení.
Máme v sousedství dost takto velkých děti, takže máš s čím porovnávat a každé dítě je jiné. Na koloběžce nezvládne skoro žádné. Čtyři mají firstbike a dva už kolo s kolečky a všichni jsou v rozmezí 3-4 roky. Takže asi bude opravdu záležet na tom, jetsli je takto šikovná a taky jestli ji to baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
23.10.22 23:00

Syn má 3 roky a má jak kolo se slapkama (to koloodrazedlo mi přijde pro mimina teda) tak i koloběžku, obojí používáme často, kolobezku teda víc, protože je skladnejsi, ale baví ho obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.10.22 23:05

@Elea9 v zimě.. Je silvestrovská 🙄.. Děkuji. Má klasické odrazedlo, to plastové.. Do nějakých.. 20kg..🤷‍♀️. A tak jsem si říkala, že by potřebovala změnu.. Tak nevím, zda na kole s koleckami.. Či tu trikolovou koloběžku.. Když jsem říkala chlapovi(měli to někde v akci) tak odpověď zněla.. Zbytečné.. Ale co jí pořídit, přeci se musí učit na něčem jiném, než pořád jezdit na klasickém odrazedle.. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.22 23:07

Všechno je fajn nápad, k čemu se víc přikláníte? Jak moc je dcerka šikovná? Za mě buď firstbike (kolo bez šlapadel) nebo ta koloběžka. Na šlapací kolo mi to přijde brzy, pokud nechceš odnaučovat boční kolečka. Na tom odrážecím se krásně naučí držet rovnováhu a docela snadno se pak našemu dítku přešlo na šlapací kolo rovnou bez postranních koleček. Koloběžka zase má velký úspěch u mladší, ale z mého pohledu na koloběžce není moc kam posouvat schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.10.22 23:13

@Petule030 no, přemýšlím spíš nas kolem a nebo kolo bez šlapek.. Šikovná, mylsim si, že by dala asi obojí..!? Těžko říct.. Na každou věc se naučí.. Tchyně mi ukazovala, co má její vnučka, bylo to kolo bez šlapek, ale přišlo mi to celkem dost těžké.. Ta konstrukce pro tak malé děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.10.22 23:13

@LuciiLucie vždyť to už ji ve třech letech musí být, tak jako tak malé, kor pak na jaře :think:
Každopádně u toho kola riskujes, ze se bude bát a neudrží balanc, když umí jezdit jen na odrazedle se třemi koleckami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.22 23:17

Urcite jednoznacne koloodrazedlo. Potrebuje to na nauceni rovnovahy, aby pak mohla v pohode jezdit na kole.
Na bazaru sezenes uplne krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9254
23.10.22 23:21

Aha, já myslela že tím odrážedlem myslíš už to pro větší děti jen se dvěmi koly, třeba jako je Firstbike. Nenapadlo mě, že myslíš takovou tu plastovou motorku. Tak to klasické kolo se šlapkami určitě nekupujte, když neumí držet balanc. Do kola s postranními kolečky bych nešla. Kupte Firstbike nebo něco na ten způsob, pokud vám Firstbike přijde drahý. Až se nauci držet balanc, tak se něj už pak dá plynule přejít na normální kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.10.22 23:27

@Serpentini děkuji 🙂. Tak drahé, celkem ano, je.. Ale kdybych věděla, že to využije a bude chtít na tom jezdit, tak peníze neřeším 🤷‍♀️..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
23.10.22 23:38

Kolobezku (2kolecka vpředu ) z Decatlonu dostala dcera asi ve 2,5. Teď ji budou 3 a děsně ji to baví. Byl to nejlepší dárek k svátku, co dostala. Tříkolku (takovou tu klasickou s řetězem ) už teď uslapne. Takže by zvládla teoreticky i šlapací kolo s postranními kolečky. Ale asi ho nebudeme kupovat na zimu, dostane-li asi až ve 3,5 až bude mít v létě svátek.
My ke 3. budeme dávat dětské sedlo na kone a jedeme do Legolandu.

• Citovat
  • Upravit
9254
24.10.22 00:08
@LuciiLucie píše:
@Serpentini děkuji 🙂. Tak drahé, celkem ano, je.. Ale kdybych věděla, že to využije a bude chtít na tom jezdit, tak peníze neřeším 🤷‍♀️..

Myslím, že na tom bude chtít jezdit. U nás šlo dítě na Firstbike ve dvou letech a to nadšení z přechodu z plastové hlučné motorky na to frajerský skorokolo bylo obrovský :D i přechod na šlapací kolo se později setkal s obrovským nadšením :D a to moje dítě nadchne máloco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
24.10.22 01:51

Syn má 2, ma jak Firstbike, tak koloběžku a koloběžka jasně vede, takže Tvá dcera jistě zvládne taky oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.10.22 02:13
@LuciiLucie píše:

Jestli je Firstbike drahy, kup jakekoliv jine lehke koloodrazedlo. Deti to miluji.

Kolobezka je taky oblibena, ale koloodrazedlo je praktictejsi - najednou mas dite, co s tebou ujede kilometry i v terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí