Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lepší flaška nebo kafe, než nějakej výrobek z ruliček od toaleťáku.
Určitě jedle/pitelne dárky. Cokoliv jiného je na prd a většinou to nevyuziji. Každý rodič chce být originální a nestereotypni a pal to dopadá tak, že dostanou 10 hrnecku, 5 svíček, 4 plátěné tašky…
Aranžmá se svíčkou v květináči. Bude paní učitelce zdobit stůl celé vánoční prázdniny. Vydrží déle, než řezaná kytička.
Možná ti přijde dát něco dobrého stereotypní, ale je to rozhodně lepší než hrnečky, svíčky a jiné podobné blbiny… ![]()
Věř tomu, že dárkový poukaz do DM, Lidlu, Globusu,… je opravdu potěší.
Ja jsem na konci roku davala v kvetinacku kvetouci kvetinu. Mini, takze to moc nestalo (kupovala jsem ctyrikrat), a potesilo. Zdalo se mi to i praktictejsi nez puget do vazy.
Jinak bych dala asi nejaky darkovy balicek zajimavych syru nebo cokolady, lepsi susenky apod.
@Cuddy píše:
Věř tomu, že dárkový poukaz do DM, Lidlu, Globusu,… je opravdu potěší.
Přesně! Pro ženské také do Notina, Sephory a pod. obchodů/e-shopů, které uplatní každá žena! ![]()
Poukaz na nákup do běžných obchodů, jakákoli pitelná nebo jedlá věc (jen pro názornost, jedna kolegyně nepije kafe, dvě aklkohol, 4 nejí sladkosti, jedna je alergická snad na vše kromě mléka a masa a všechy nesnášíme self-made) nebo vlastnoručně vyrobená věc je jen k lítosti nebo povzdechu.
Domácí med, marmeláda, pečený čaj, cukroví, kornout ořechů… Určitě nejlépe jedlé dárky, které se mohou spotřebovat… Ještě třeba nakládané sýry
Poukaz na vkusnedarky.cz
Jsou tam výukové materiály, ale i krásné náramky apod.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Jdubsi k vám pro nápady. Syn přestoupil z běžné MŠ do speciální a jsme nadmíru spokojeni. Vím, že nemusím dávat nic, ale ráda bych oběma učitelkám i asistentce. Ale nemám ten jo nápad. Láhev, kafe či čokoláda mi přijde stereotypní. Na vlastnoruční výrobu moc nejsem a dárkový poukaz nevím, abych se trefila do gusta. Máte vy nějaký nápad.