Co už považujete doma za nepořádek?

36
2.10.13 21:45

Co už je bordel?

Chtěla jsem se zeptat co už považujete za bordel, když třeba přijdete na návštěvu k někomu? Nebo za co se stydíte vy když přijde neplánovaná návštěva??Mám totiž občas pocit že to mám doma jak po výbuchu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
2.10.13 21:47

Tak to nejsi sama. Já osobně za bordel považuju špínu kdekoliv, poházené prádlo a jiné věci (hračky nepočítám…), neustlanou postel, hromady špinavého prádla apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.10.13 21:48

Tak pokud je to domácnost s dětmi, tak mě urazí máloco. Rozházené hračky, rozšláplé jablko, vylité pití, rozdrobená sušenka, to vše je během chvilky. Bordel je usazená špína v toaletě, vrstva prachu na stole atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
2.10.13 21:48

Ahoj. Tak za bordel už považuju rozlezlou plíseň, vrstvu prachu, do který jde psát a nevydrbanej záchod. Nevadí mi neomyté nádobí, rozházené hračky.

• Citovat
  • Upravit
1654
2.10.13 21:49

Bordel je špína. Nepořádek je mi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.10.13 21:50

Špína, nejvíc koukám na záchod a kuchyň ;)

• Citovat
  • Upravit
8151
2.10.13 21:50

@xvendasx tak já mám bordel doma permanentně to že denně uklízím se pozná jen podle toho že na těch hromadách věcí po zemi není prach :lol: bordel mi nevadí špína ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.10.13 21:52

Bordel je pro mě, když si člověk po sobě neuklízí, tzn. když jsou po stole prázdný hrnky, dřez plnej neumytýho nádobí, který je cítit až k výtahu, pak poházený oblečení, rozházená postel, obaly od jídla. Za bordel nepovažuju občas nějaký smítko na zemi, ale osobně teda pokud se nadrobí tak, že je to z normální lidský výšky vidět, luxnu to. Od toho mám malý příruční lux, záležitost max 1min. A nemám ráda vlasy v umyvadle. Vlasy a chlupy ve vaně mi nevadí, však se u návštěvy nesprchuju, ale umyvadlo třeba po záchodě používám a to se mi hnusí, když je tuhle vlas, tady matlanec od pasty, tady se chlap oholil a nespláchl vousy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.10.13 21:53

To, co mám doma :roll:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
2.10.13 21:53

Jsem ouchyl na koupelku a vadilo by mi dostat někde kafe do blbě umytýho hrnku…nepořádek mi nevadí…chápu, že někde kde jsou děti nebudou hračky narovnané v koutku jen protože má moje vísost přijít na návštěvu

• Citovat
  • Upravit
5724
2.10.13 21:56

A co říkáte na pavučiny? Ne nějak obrovské! Ale jen nenápadný táhlý pruh v koutě na stropě třeba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
2.10.13 21:57

Uzkostne cistotne domacnosti jsou mi podezrele:-DDDD V nasi rodine se razi heslo, ze uklid delame metodou ZAVES -zadne velke sra…i..to aby zbyl cas na jine legrace. A jestli se mi navstevy koukaji, kde mam vlas nebo drobek, mi tlak nezveda, ja jejich hyper poradek taky nikdy neocenim. Takze zadny stres, radsi si dej kaficko:-DDD

• Citovat
  • Upravit
4624
2.10.13 22:00
@Allons-y píše:
Bordel je špína. Nepořádek je mi jedno.

Souhlas: bordel = špína. A pak takové ty viditelně dlouhodobě se válející, respektive vrstvené věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.10.13 22:01

Taky nám doma často bordel. No a co? Nezvane návštěvy si domu nepoustim a uklizim jednou tydne + hračky a bežné věci denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
2.10.13 22:02

Upřímně se lépe cítím v částečném nepořádku než v domácnosti, kde neleží ani smítko a jíst se dá i z podlahy na balkoně. Mám pak příšerný pocit, že někde něco vyliji nebo že malá zašlape brambůrky do koberce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí