Co vařit na stavbě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
3.7.16 07:58

Co vařit na stavbě?

Ahoj holky. Konečně jsem začali stavět. Většinu věcí si děláme sami s pomocí chlapů s dědiny. No a jelikož jim neplátíme žádné peníze, tak jim alesponň dělám servis s jídlem a pitím. A potřebuji poradit co chlapům na stavbu vařit. Máme tam pergolu s velkým grilem(ohništěm) a pak jsem si pořídila el. vařič. taky jsem koupili malou ledničku, takže suroviny uskladnit kde mám. horší je to pak s vodou, takže nejlépe něco z jednoho, dvou hrnců…
Mě napádá jen: guláš na všechny způsoby, chilli con carne, pak něco v alobalu na grilu..???
Budu ráda za jakoukoliv inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27591
3.7.16 08:00

Maso v tatarce to je dobrý a rychlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.7.16 08:06

Pokud máš elektrický vařič, kup i remosku - dost se ti rozšíří možnosti. Nebo tefal uniflex - ten máme my, výhoda je, že v tom hrnci s dá i vařit na kamnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
3.7.16 08:08

Nejlepsi je to uvarit ve velkem hrnci doma a na miste jen ohrat. A pak to muze byt takrka cokoli-gulase, omacky, huste polevky, pecene maso,… proste vse, co delas doma a da se dobre ohrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
3.7.16 08:11

Znojemska, stepanska, vylitani ptacci, knedliky bych koupila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.7.16 08:16

Ahoj když tam máš gril, tak špízy nebo pořádný flák masa jim ugriluj, určitě nepohrdnou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.7.16 08:24

Jako doma vařit můžu, ale máme tam možnost přespání tak domu třeba tenhle týden asi nepojedem, takže vařit spíše na místě. Jinak grilovaného už jsem přejezení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
3.7.16 08:42

Tak třeba ještě nějaká čína se dá udělat ve velkém, kuře na paprice, těstoviny s omáčkama, čočka/hrachová kaše s párkem/uzeným/vejcem/chlebem. Usmažit řízky by taky šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
3.7.16 08:56

Sekanou, karbanátky.

• Citovat
  • Upravit
15995
3.7.16 09:00

Segedin, plnenou papriku, kure na paprice, hovezi nebo veprove kostky na ruzne zpusoby…nam se docela osvedcil papinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.7.16 09:16

Myslím, že žádný chlap nepohrdne řízkem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
3.7.16 09:46

Rizoto, maso na šťávě, těstoviny na jakýkoliv způsob, rajskou, to máš i rychlovky :-), jinak masem se zavděčíš vždycky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
3.7.16 10:02

Bramboráky s uzeným a zelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
3.7.16 10:22

Poctivé polévky - zelňačka, fazolová, čočková… to mívají chlapi rádi, když je tam hodně klobásek :)

EDIT: Ještě uzené z br. kaší, to je rychlovka ;)

Příspěvek upraven 03.07.16 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
3.7.16 10:25

Ja bych volila spis ty rychlovky, stat u bramboraku nebo u rizku, je na stavbe dost opruz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí