Měšťáci versus vesničani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
676
1.7.16 06:55

Měšťáci versus vesničani

Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení a povrchní a na vesnici jsou vždycky jen burani? Dá se snad poznat, odkud kdo pochází? Přijde mi, že někteří toto dost řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
463
1.7.16 06:58
@Catmum píše:
Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení a povrchní a na vesnici jsou vždycky jen burani? Dá se snad poznat, odkud kdo pochází? Přijde mi, že někteří toto dost řeší.

Já myslím, že takovýhle názor může mít jen opravdu hloupý člověk. Takže jestli toto někdo řeší, něco to o něm vypovídá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.7.16 06:58

Nikoli. Ve městě žijí pod myšlením :roll: :roll: :roll:

„Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
1.7.16 07:01

@Catmum předsudky,předsudky, předsudky, oboustrané Kdysi jsem se musela smát, když v nějakém televizním pořadu uvedla jedna dívka, že nemá ráda vesničany, protože chodí ve městě v teplákách..No vesničany v teplákách ve městě fakt neuvidíte, to spíš, když si někdo kdo ve městě žije potřebuje rychle někam odskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
1.7.16 07:07

Úplný nesmysl :-) znám lidi z vesnice, co jsou tak oháknutí, až zírám a naopak znám „burany“ z města… v dnešní době toto vůbec neplatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
1.7.16 07:12

Tak jistá sorta lidi se nikdy nezapře - např burani z vesnice budou vzdy jen burani z vesnice. Kupodivu tam ale žiji i naprosto normální lidé. A povrchní arogantní namyslenci z města budou vzdy jen povrchní arogantní namyslenci z města. Ale kupodivu tam žiji i naprosto normální lidé…

• Citovat
  • Upravit
9935
1.7.16 07:12

Noooooo vzhledem k tomu, že aspoň třeba tady v okolí je nyní hodně časté, že u vesnic blízko měst vyrůstají nová „sídliště“ rodinných domků lidí, kteří jsou z měst, ale ve městě sehnat pozemek je poměrně problém, řekla bych že rozdíl mezi lidmi z města/vesnice se stírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
1.7.16 07:15
@lear píše:
Nikoli. Ve městě žijí pod myšlením :roll: :roll: :roll:"Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení "

Jee, tak to píšu z mobilu a tohle mi tam skočilo samo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
1.7.16 07:16
@lear píše:
Nikoli. Ve městě žijí pod myšlením :roll: :roll: :roll:"Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení "

no přeci ve městě žijí lidé určení na myšlení a na vesnici lidé určení na práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120

Taky mi přijde směšné jak většinou vykreslují vesnici televizní tvůrvi. Tam vždy vybaví vesnický dům nábytkem ala 60 léta atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Vubec si toto nemyslim. Vesnicani mi prijdou naprosto normalni a mestaci taky. Vse je o konkretnich lidech, nelze delit na mestaky a vesnicany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.16 07:18
@Catmum píše:
Chtěla jsem se zeptat platí podle vás to, ze ve městě žijí na myšlení a povrchní a na vesnici jsou vždycky jen burani? Dá se snad poznat, odkud kdo pochází? Přijde mi, že někteří toto dost řeší.

nedá.. burani jsou všude.. možná dřív to fungovalo jinak, ale teď nikdo nemá větší město dál, jak cca 50 km, lidi už nejsou izolovaní, za prací, za školou, všude se dojíždí.. nejsou rozdíly, už zmizely.. ale pitomce najdeš všude, je jen otázka, zda ho pojmenuješ vesnický buran nebo městský pepik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
1.7.16 07:19

Myslím že rozdíl není. U obou variant jsou blbci a normální lidi. Jen mi přijde ze v Praze jsou lidé slušnější. Ale to je jen moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
1.7.16 07:30
@jeřáb píše:
Myslím že rozdíl není. U obou variant jsou blbci a normální lidi. Jen mi přijde ze v Praze jsou lidé slušnější. Ale to je jen moje zkušenost.

hehe, to jsem zvědavá, kolik lidí bude tvůj názor sdílet :-)
Hlavně Moraváků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.16 07:33
@Pudloslava píše:
hehe, to jsem zvědavá, kolik lidí bude tvůj názor sdílet :-)
Hlavně Moraváků :-)
:mrgreen: tak nějak.. dorazit doby moravák do prahy, tak každému padá brada, jak jsou lidi k sobě hnusní :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí