Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mně (ne sice dnes ale v nedávné době) pobavila teorie 6 letého syna…Víte k čemu jsou koule na drátech vysokého napětí???
![]()
Jinak dnes ráno mě neskutečně potěšil vzkaz syna (do školy ještě nechodí), kde bylo dětským písmem napsáno
HONZÍK + MÁMA =
![]()
Já jsem dneska jela ráno do práce, v ruce kafe, hráli mi Fast Food Orchestra a já byla ráda že dneska nemám vůbec nabitej rozvrh, nemusím vyzvedávat ze školky a večer budu hrát na PS4. To bylo dobrý ![]()
Hezke téma. Povedlo se mi dnes udělat super rychlý obídek a už se dvě hodiny válím. Né vážně, mám velkou radost, že se nejmladší dostala z víkendových horeček a průjmu bez lékařské pomoci a ostatní to asi nechytli ![]()
@vedma007 píše:
Mně (ne sice dnes ale v nedávné době) pobavila teorie 6 letého syna…Víte k čemu jsou koule na drátech vysokého napětí???![]()
Jinak dnes ráno mě neskutečně potěšil vzkaz syna (do školy ještě nechodí), kde bylo dětským písmem napsáno
HONZÍK + MÁMA =![]()
![]()
K cemu jsou ty koule? ![]()
@janickaIII píše:
K cemu jsou ty koule?
bydlí v nich Pokémoni ![]()
Já potěšila sama sebe, když jsem kreativně ozdobila pohlednici a vyrobila obálku
. Čeká mě cesta do školky, tak jsem zvědavá, čím mě chlapeček oblaží - některé hlášky jsou věčné. A skvělá je i dvouleťačka, se kterou jsme hrály paci-paci-pacičky, a když jsem se zeptala, co tatínek koupil, tak šťastně odpověděla: „bonbonky!“ a později začala skandovat: „paci paci monte!“ ![]()
@vedma007 píše:
bydlí v nich Pokémoni
Jé super, děcka budou mít radost, že konečně zjistí k čemu ty koule jsou, protože je to taky strašně zajímá.
![]()
@vedma007 píše:
bydlí v nich Pokémoni
Dcera ma tu samou teorii ![]()
@vedma007
tak pokemoni fakt pobavili ![]()
Jinak super tema, ponevadz ja mam dnes den blbec
… dnes se musim radovat z malickosti jako ze se mi povedl opravit zip na iflich a nemusim cely den chodit s rozepnutym poklopcem
.
Ale hlaskovani deti pobavi vzdy. Obzvlast bezchybna logika v cestine napriklad:
Kdyz jde neco ‚zakazat‘ tak to musi jit i ‚odkazat‘ a zena od sira je sirka.
@lebambule Krásné téma.
Mě zatím nejvíc pobavil instalatér, který měl dojet mezi 10-12, ale ještě tu není. Ale prej dorazí
.
Jinak více tematicky - při procházení starých poznámek jsem našel zaznamenaný výrok mladší dcery, když jsme cosi hledali:,,Já vám nepomůžu. Já jsem malá, a tak bych našla akorád prd."
Tak já si dycky umím najít něco dobrýho i na tom největším průšvihu… ![]()
Co mě potěšilo dneska? Po dlouhý době sem si cestou do práce koupila kafe v místní pekárně a pořád je stejně dobrý ![]()
Pak mě potěšilo, že jsem udělala radost kolegyni menším dárkem a taky dnešní počasí. Počasííííí
![]()
Na to, že mám jinak dneska docela den blbec, to docela jde ![]()
@Mar__tanka1983 Taky jsme ted prali kolegyni, takze mam radost ze jsme se darkem trefili
… a pocasi bez pochyby skvely ![]()
Mám při dnešním krásném dni chuť to tady trošku rozveselit. Pobavilo vás dnes něco? Někdo vás potěšil? Něco se vám povedlo?
Mě dnes pobavil náš téměř čtyřleťák. Když jsem mu řekla, že Dobu ledovou jsem už smazala, odvětil jen : tak jí tam zase namaž, mami…