Co vás přimělo změnit práci

Anonymní
14.11.16 10:31

Co vás přimělo změnit práci

Ahoj, chtěla bych se zeptat co vás přimělo změnit práci? Kdy jste si řekli stop, už dál nemůžu. Uvažuji, že dám výpověď už to v práci psychicky nezvládám, denně se jim něco nelíbí. Už dál nemůžu, v noci pomalu nespím, nemůžu jíst. Do práce chodím vynervovaná, co si na mně zase vymyslí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
14.11.16 10:33

KdZ jsem si našla novou práci, dala jsem výpověď v té staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.11.16 10:35
@pikola píše:
KdZ jsem si našla novou práci, dala jsem výpověď v té staré.

Pustili tě hned, nebo jsi měla klasickou výpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
14.11.16 10:35

Mě většinou přimělo změnit práci to, že už mě to tam nebavilo, měla jsem pocit, že stagnuju.
Naštěstí jsem se nikdy nedostala do fáze, že bych denně chodila do práce s obavami, co tam zas bude. Pokud v takové fázi jsi a víš, že promluva s nadřízeným nic nezmůže, tak je asi nejvyšší čas tu práci změnit. Ale měla by sis také analyzovat, co za tím je, aby se to v další práci neopakovalo. Někdy to nejsou jen přemrštěné požadavky a okolí a jeho chování, někdy je to prostě v nás, že nejsme tak výkonní a schopní něco zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.11.16 10:36

Já si přesně pamatuji kdy jsem došla k rozhodnutí - Když jsem se ráno v neděli vzbudila a chtělo se mi brečet, že zítra budu muset do práce.
To už mi nepřišlo normální :nevim: dala jsem výpověď, našla jsem si novou práci a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
14.11.16 10:40
@Black Tears píše:
Pustili tě hned, nebo jsi měla klasickou výpověď?

Počkali si na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 10:42

@Adinal mně ta práce baví… Už jsem tam 11 let, ale poslední dobou to jde do háje, věčně jsem pomalá, dělám práci za 3 lidi a stejně jsem špatná…

• Citovat
  • Upravit
5672
14.11.16 10:45
@pikola píše:
KdZ jsem si našla novou práci, dala jsem výpověď v té staré.

Zakladatelka se myslím ptala na něco jiného ;). Na důvody změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
14.11.16 10:46
@Anonymní píše:
@Adinal mně ta práce baví… Už jsem tam 11 let, ale poslední dobou to jde do háje, věčně jsem pomalá, dělám práci za 3 lidi a stejně jsem špatná…

Tak když tě práce baví, tak si najdi podobnou ale jinde, když ti nevyhovuje to pracovní prostředí. Stejně, pokud chceš nějakou změnu, tak po 11ti letech je nejvyšší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
14.11.16 10:47
@Adinal píše:
Zakladatelka se myslím ptala na něco jiného ;). Na důvody změny.

KdZ mě ta stará přestala bavit a našla jsem si lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 10:59

@markyj ano. hysteraky v nedeli vecer, neschopnost usnout, zdravotni problemy zpusobene nadmernym stresem… prosim nechat anonym

• Citovat
  • Upravit
5672
14.11.16 11:00
@Anonymní píše:
@markyj ano. hysteraky v nedeli vecer, neschopnost usnout, zdravotni problemy zpusobene nadmernym stresem… prosim nechat anonym

A proč už dávno nejsi jinde :think:? Pokud je to tedy dlouhodobé. A bavila ses o tom se svým nadřízeným?

Já jsem měla také takové chvíle, kdy jsem řešila jeden šílený projekt, ale věděla jsem, že až to dořeším, tak to bude zase dobré, takže jsem nějak zaťala zuby a zvládla to.
Pokud bych ale neměla naději na ten konec, tak bych to nedávala.

Příspěvek upraven 14.11.16 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 11:03
@Anonymní píše:
@markyj ano. hysteraky v nedeli vecer, neschopnost usnout, zdravotni problemy zpusobene nadmernym stresem… prosim nechat anonym

Já to mám stejné :(

• Citovat
  • Upravit
20767
14.11.16 11:08
@Anonymní píše:

Intenzivně bych hledala jinou práci, pokud bych měla možnost odejít hned, odešla bych. Proč si ničit prací zdraví?! :nevim:

Já odešla z práce, kde jsem dělala účetnictví, ale šéf byl zvyklý po svých zaměstnancích vyžadovat činnosti mimo jejich předmět práce, což jsem já nesnesla, nebudu někomu dělat služku/uklízečku, abych pak do noci seděla a dělala svojí práci, když na ní mám konečně čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat