Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak podle toho kde bydlis. Ja davam boty jeste normalka podzimni, kdybych nela s goratexovou membranou, tak bych dala ty, protoze je furt mokro. Objednala jsem, ale uz zimni… tak pri nejhorsim bude nosit uz zimni zatepleny. Za sucha mu dam normal podzimni, za mokra dostane zimni… ![]()
My tu mame tak kolem 7-10 stupnu a ja teda nedavam jeste ani puncochace. Ale zase jsem vytahla takovy lehci zimni bundy, protoze je tak nejak hnusne lezavo…
@74paja píše:
Tak podle toho kde bydlis. Ja davam boty jeste normalka podzimni, kdybych nela s goratexovou membranou, tak bych dala ty, protoze je furt mokro. Objednala jsem, ale uz zimni… tak pri nejhorsim bude nosit uz zimni zatepleny. Za sucha mu dam normal podzimni, za mokra dostane zimni…
My tu mame tak kolem 7-10 stupnu a ja teda nedavam jeste ani puncochace. Ale zase jsem vytahla takovy lehci zimni bundy, protoze je tak nejak hnusne lezavo…
Zimní má s Goratexovou membránou, ale teď co má takové kožené tak už v nich má studený nohy
Jsem od Plzně a máme tady dnes 8 st.
Hele, pokud to nejsou vyslovene nejaky snehule, tak ja bych dala. Jak jsem psala, jakmile dojdou zimni s goratexem… davam za mokra ty ![]()
Jako malyho tezko udrzim, aby mi nebehal po mokry trave, ty podzimni se proste za chvilku promoci - jsou kozeny. Gumaky nee. A luxus prechodnych goretexovych si na par tydnu dovolit asi nemuzu…
Takze podle potreby proste dostane uz ty zimni, kdyz bude mokro, protoze ty membranu budou mit.