Co na sebe na ven - 2 roky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.12 13:12

co ven?

ahoj holky,nikdy mě nenapadlo,že se na tohle budu ptát,ale budu :oops: Dítě dva roky,venku cca 6 stupňů,chodníky holé,tráva ještě pod sněhem,místy bláto… Co na sebe (zimní kombinézu? Nebo punčocháky,tepláky,jarní budnu-popř.vestu a svetr?) a jaké boty (zimní? botasky? holiny?)? omlouvám se za anon.ale fakt si příjdu jako tatar :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
2.3.12 13:18

my se teď vrátily z procházky, malá v kočáru s nánožníkem, měla na sobě kalhoty, ponožky, triko s dlouhým, zimní bundu, slabší zimní čepici, jarní boty (bez rukavic)
já měla triko s dlouhým a jarní bundu (silnější), botasky
u nás je teda 13 stupňů, ale docela fouká (naštěstí teplý vítr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.3.12 13:21

tak já oblékám ještě čepici, rukavice už ne, stále ještě zimní bundu, pod to svetr a triko s dlouhým rukávem. Džíny nebo teplejší kalhoty a polobotky. Kombinézu už nedávám, to už mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.3.12 13:23

mám taky dvouletou holčičku, chodíme tak, že má: zimní boty, punčocháče, na nich merino kamaše, dole okolo bot takový ty návleky proti mokru a hl.špíně (dupe do každý kaluže, bahna, zbytku sněhu), zimní bundu, čepici, pletený rukavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.3.12 13:24

jo u nás je 5 st.a docela fučí vítr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
2.3.12 13:25

Tak muj syn je skoro ctyrlety, ven jdeme v zimni bunde a botach a gumovych kalhotach (nejlepsi vec presne na tohle pocasi). Cepku a v batohu mam rukavice, kdyby byla potreba, ale treba vcera ani nebyla a to jsem sli z venku v 7vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
2.3.12 13:27

ahojky,mám syna 3,5 roku a včera měl na sobě jarní bundu,mikinu,tričko s dl.rukávem,vyteplené kalhoty a čepici-ale slabší a botasky a ještě si stěžoval že mu je vedro :nevim: a druhý syn měl jen body s dl.rukávem,punčochy a tenkou chl.kombinézku a fusak a byl spocenej jak myš-je mu necelých 7.měsíců.Ale je fakt,že u nás na jihu svítí sluníčko a je tak 13 stupňů-sníh už nemáme dávno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5345
2.3.12 13:27

punčocháče a tepláky nebo džíny (záleží kam jdu), zimní boty, tílko, triko s dlouhým rukávem a zimní bundu, čepice.
je tam teplo, i tak když ho svléknu je teplý.auž přemýšlím že dám pryč punčochy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 13:30

Nevím jak staré máš dítě.Dcera 18 měsíců, v kočáru nechce nánožník, fusak jsme nikdy neměli.Pokud je pod 0, dávám kombinézu, pokud je do 10 stupňů nad nulou dávám zimní bundu, pod to mikinu,body s dl.rukávem.Včera bylo 13stupňů a měla jen jarní bundu.rukavice nechce, max.na trojkolku, tam ji asi zebou ruce.
Boty dávám zimní, kožené,vysoké,naimpregnované, protože jarní jsme ještě nekoupili a nikde ještě nebyly.Holiny nemáme, dala bych jen do vysoké mokré trávy, kaluží nebo lijáku.Jinak nám kožené botky nepromokají i když projde kaluží.

• Citovat
  • Upravit
9044
2.3.12 13:31

Tak nasemu je 2,5 a oblekam ted na ven tricko s kratkym rukavem,svetr nebo teplejsi mikynu,zimni bundu,puncochy,vyteplene sustakove kalhoty,zimni boty,cepici.Rukavice beru sebou a davam mu je,kdyz se chce hrabat ve snehu.
Bydlime na horách,ale momentalne tu je 9 stupnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.3.12 13:48

Ahoj,
tak u nás je 11 st., takže punčochy jsem zrušila a ven chodí děti v zateplených kalhotech nebo riflích, body s dl.rukávem, tenká mikina, zimní bunda a čepice. Dneska jsem vytáhla i jarní boty a nohy měli teplé. Jinak dávám stále zimní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
2.3.12 15:37

Syn dva roky cca - momentálně venku 8stupňů - je s babi venku, pěšky - má na sobě punčocháče, podšité lacláčky, zimní boty, body, svetřík, tenčí bundičku (zimní, ale máme i teplejší, tahle je zvenku „šusťák“ a vevnitř flís), čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.3.12 14:02

Asi záleží jak jste otužilí :nevim: . U nás dávám teď co je aspoň 5 nad nulou normální nevyteplené kalhoty, podkolenky, triko, mikinu a jarní bundu. Ovšem jako exoti k tomu máme zimní boty, nějak ještě nebyl čas koupit jarní a z podzimka nám nejsou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 14:18

Ahoj maminy, už dáváte dětem zimní boty? Dceři je 26 měsíců a jelikož loni byla v kočáru, tak letos vůbec nevim, kdy začít dávat zimní věci :nevim: Já sama jsem pořád zmrzlá, takže podle sebe ji oblékat nemůžu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3249
6.11.13 14:20

Já je dávám, v normálních už měla ledový nožičky ačkoli většinou běhá, má takový kožený nižší, ne úplně sněhule nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková