Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný večer přeju ![]()
Teď jsem narazila na sbazaru na neobvyklý inzerát. Nabízí za 199,– k prodeji pozitivní TT
![]()
Jsem divná já, že to nechápu nebo někdo, kdo si ho koupí?
Znáte někoho, kdo si ho koupil nebo jste ho prodávaly třeba i vy? ![]()
Mám jich asi 8, mohla bych z toho udělat byznys
![]()
http://www.sbazar.cz/…vedet-jak-by
No to neeeeeee
to je snad zajimavejsi nez posr plina na aukru od koruny ![]()
Hlavně to není těhotenský test, ale ovulační. Těhotenský test je modrý, ovulační zelený.
Podle fotky je ovulacni.:))) Kazdopadne je to sileny..ale uz jsem o tom nekde cetla… ![]()
Jojo o tom jsem viděla reportáž. u nás ne teď už nevím v jaký zemi je to šílenej byznis a bohužel mraky ženských kupuje. ![]()
Kdysi dávno sháněla jedna „známá“ pozitivní test, chtěla s ním vydírat svého přítele, který ji nechal. Takže možná se dají použí tak.
Hlásali o tom na nově, že je to novej trend v Polsku tuším, kde se prodávají běžně, několik se den a za mnohem vyšší sumy, aby prý partnerky dotlačily chlapa založit rodinu, zůstat s nimi, pojistit si ho,… je to hnus a nefér a rovna tak od těch, co jsou schopný testy prodat ![]()
Já jsem nedávno četla článek, že se s tím ve velkým obchoduje v Polsku, nebo kde, aby ženský viděly třeba reakci přítele a nebo milenky třeba ženatých měly nějakou páku, jak z toho dotyčného něco vytlouct a pod
Teď si vemte, že na to nějakej blb třeba fakt skočí a dotyčnou si vezme atd. ![]()
Myslím si, že si z toho prostě nikdo dělat srandu nemá (celkově z těhotenství). Vůbec mi to nepřijde vtipný ![]()
Až porodim a budu menstruovat, mohla bych prodávat použité vložky a tampony
Jako důkaz, že ženská těhotná nejni ![]()
V Polsku to jede ve velkým, je to hnus, dají se tím vydírat chlapi o prachy na potrat.
Příspěvek upraven 29.11.13 v 22:29
Ahoj, nečetla jsem komentáře, ale každopádně to není těhotenský test, ale ovulační. Jinak jsem to nikdy nezkoušela prodávat a ani kupovat. Přijde mi úchylné kupovat si od někoho poch. aný papírek, navíc nevím, k čemu by mi byl.
![]()
Tak to asi prodává chlap. U toho by sedělo, že nerozpozná ovulační a tt.
Já jsem bývalá společnice a jeden pán nás pořád přes emaily prosil, jestli by jsme mu neprodávaly použité kondomy, kus za 100kč, že prý miluje sperma
![]()