UTZ přístroj, jak funguje?

231
28.11.13 09:25

UTZ přístroj

Ahoj,

mám dotaz na ty, co rozumějí aspoň trochu UTZ přístrojům. V pondělí jsem byla na kontrole u svojí gynekoložky, byla jsem 7+6 tt (i když těhotenství je asi o týden mladší) a ona neviděla embryo a objednala mě na další pondělí. Od té doby jsem na nervy, tak jsem volala do nemocnice v MB, jestli by mě nevzali na UTZ jako samoplátce, což by mě vzali. Moje doktorka je skvělá, jen má už starší přístroj, tak si říkám, že jinde by to mohlo být víc vidět. V nemocnici mi řekli, že mají UTZ ALOKA 3000, tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, jak je kvalitní, na netu jsem ho nikde nenašla, tak abych nešla na to samé a nebyla zas ještě víc na nervy.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
28.11.13 09:34

Tak ale i kdyby bylo o týden mladší, stejně by mělo být už i na horším něco vidět. než na UTZ, spíš bych šla na krev, dvakrát a uvidíš jak to roste, ale krev ti vzít měli. Kam chodíš? do Lysé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
28.11.13 09:43

@tina b
Jukni na stranky Hospimed, distrubuuju to v CR..event. popytaj sa na rada priamo u nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.11.13 09:49

@tina b utz neznam. Nicmene v nemocnici musi mit dostatecne kvalitni pristroj na to, aby byli 6+6tt schopni rict zda jde nebo nejde o prosperujici tehotenstvi.
Za sebe bych pockala ten tyden a bude jasno.
Co si pomuzes tim zese neco dozvis o par dni driv, na vysledku to nic nezmeni.
Jinak drzim palec aby to bylo treba jeste mladsi nez si myslite, pokud dobre chapu ze jde o chtene tehotenstvi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.11.13 09:51
@araw píše:
Tak ale i kdyby bylo o týden mladší, stejně by mělo být už i na horším něco vidět. než na UTZ, spíš bych šla na krev, dvakrát a uvidíš jak to roste, ale krev ti vzít měli. Kam chodíš? do Lysé?

Ahoj, na krvi jsem byla, poprvé v 7+0 tt a bylo 18000 jednotek a poté v 7 + 6 tt a to mi vyšlo 29000 jednotek. Dutinka povyrostla, to odpovídalo, jen tam neviděla to embryo. Jezdím do Prahy, paní doktorka je super, ale ten přístroj má snad 15 let. Sama říkala, že kdyby bylo v prostoru, tak by ho nemusela vidět a objednala mě zas na pondělí, ale já to prostě nevydržím, jen tak čekat. Zas kdyby to byla mola, tak by to HCG bylo asi o dost vyšší si myslím a kdyby to bylo zamlklé, tak si myslím, že by to zas tolik nevyrostlo, i když to asi není žádná hitparáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.11.13 09:53
@quinny píše:
@tina b utz neznam. Nicmene v nemocnici musi mit dostatecne kvalitni pristroj na to, aby byli 6+6tt schopni rict zda jde nebo nejde o prosperujici tehotenstvi.
Za sebe bych pockala ten tyden a bude jasno.
Co si pomuzes tim zese neco dozvis o par dni driv, na vysledku to nic nezmeni.
Jinak drzim palec aby to bylo treba jeste mladsi nez si myslite, pokud dobre chapu ze jde o chtene tehotenstvi :palec:

No ovulace byla 16. den, takže by to mohlo být až o týden mladší, což by i odpovídalo, ale stejně si myslím, že už by měl být vidět aspoň plůdek, u dcery už jsem dávno viděla srdeční akci. Ale tam není vidět prostě nic. Jen černá dutinka, která roste. Vím, že to nezměním, ale já jsem šíleně ve stresu a to tomu mimi, pokud tam nějaké je, taky nepomáhá. Navíc bych se už chtěla víc v klidu vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.11.13 09:57
@miisenka píše:
@tina b
Jukni na stranky Hospimed, distrubuuju to v CR..event. popytaj sa na rada priamo u nich..

Díky. Zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.11.13 10:02
@tina b píše:
No ovulace byla 16. den, takže by to mohlo být až o týden mladší, což by i odpovídalo, ale stejně si myslím, že už by měl být vidět aspoň plůdek, u dcery už jsem dávno viděla srdeční akci. Ale tam není vidět prostě nic. Jen černá dutinka, která roste. Vím, že to nezměním, ale já jsem šíleně ve stresu a to tomu mimi, pokud tam nějaké je, taky nepomáhá. Navíc bych se už chtěla víc v klidu vyspat.

Uz jedno dite mas, mej vetsi trpelivost ne, pondeli uz je za chvili. Mysli na to ze tam ta fazolka roste a nedelej si zbytecny stres nemas duvod. Pokud nemas jine problemy myslim ze to zbytecne hrotis, ale to jsi slyset nechtela, takze ja mizim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.11.13 10:05
@quinny píše:
Uz jedno dite mas, mej vetsi trpelivost ne, pondeli uz je za chvili. Mysli na to ze tam ta fazolka roste a nedelej si zbytecny stres nemas duvod. Pokud nemas jine problemy myslim ze to zbytecne hrotis, ale to jsi slyset nechtela, takze ja mizim :mavam:

Jo, já vím, že máš pravdu. Kéž bych to uměla, takhle se na to podívat, ale to bys mě musela znát. To dám raději ty 400,– Kč za tu možnost, že budu vědět víc. Jinak teď jsem mluvila s nějakým pánem, co to tam prodával, takže vím, že je to lepší přístroj, než má moje doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
28.11.13 10:14

Ona jedna vec je pristroj, druha doktor, co za nim sedi, treti pak dalsi okolnosti, ktere moc neovlivnis… Hele, zkus zatnout zuby, bud to tam proste je nebo neni a kdyby ani v nemocnici s pardennim odstupem nevideli nic moc, tak se budes nervovat jeste o to vic. Ja to dobre znam, obe tehotenstvi byla neskutecne vymodlena a vydrena, prvni skoncilo MA a ve druhem jsem na to srdicko holt cekala mesic (na prvnim utz vacek o 4 dny mensi, a to jsem znala oplodneni pomalu s hodinovou presnosti), kdy se to priserne tahlo… ale zvladla jsem to, jde to :lol: Drzim palce! ;)

Krev sama o sobe je na nic, i neprosperujici tehotenstvi muze mit tabulkove hodnoty hCG a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
28.11.13 10:29

@tina b To je úplně jedno, pokud není nic vidět, to není přístrojem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.11.13 10:08

@tina b já si umím představit, jak ti je. Já bych si to zaplatila a šla se podívat. Jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
29.11.13 11:43
@Macice13 píše:
@tina b já si umím představit, jak ti je. Já bych si to zaplatila a šla se podívat. Jdi do toho.

Ahoj, už jsem tam byla a jsem ráda, že jsem tam byla. Výsledek zatím nic moc, ale byl vidět aspoň žloutkový váček, ten na tom UTZ u doktorky vidět nebyl. Přístroj je opravdu o dost kvalitnější. Nicméně od pondělka gestační váček nevyrostl (do délky), do šířky mi přišlo, že možná ano, teď by takový oválnější. Tak uvidíme, i když to moc dobře zatím nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí