Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, delala jsem si tehotensky test vysla mi druha carka uplne slaba navic po limitu.Je mozne, ze by byl falesne pozitivni? Ta carka je jen duch je videt jen kdyz se divam pod urcitym uhlem…
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@kocicacicek možné je to i to..nezbývá než čekat, správně by polimitní výsledek měl být braný jako negativní ![]()
Mně vyšel taky polimitní duch dne před ms a nakonec to nedopadlo…
A kdy to máš dostat? si ho udělej za ty dva dny znovu a z ranní moči.
Buď rozpitá barva nebo slabé hcg. Zkus za pár dní, a uvidíš. Držím palce. ![]()
A proč pořád zakládáš stejné diskuze?
Testy, které jsi vkládala do těch ostatních, byly negativní. Tak buď těhotná nejsi a nebo to zkus za pár dní.
@kocicacicek prosimtě, každý den zakládat diskuzi o stínech na testech je kravina to se na mě nezlob, nehledě na to že se pak k tomu co ti tu uživatelky poradily ai nevyjádříš… už minule jsem se ptala kdy to máš dostat? neodpověděla jsi.. řeknu ti znova moji kušenost, na mamatestech jsem několikrát měla ducha docela i vidět, a ntěhotná jsem nebyla, když jsem otěhotněla byla to krásná růžová čárka, bohužel to nedopadlo a přišel samovolný potrat..
pokud se k radám nebo názorům tady ani nechceš vyjadřovat, tak už žádné téma nezakládej ![]()
@Gabrielaaa no právě, jen založila diskuze a na otázky už neodpověděla. Nehledě na to, že na těch testech nic vidět nebylo. Když se na to samé ptám třikrát, můžu přeci do stávající diskuze a ne zakládat pořád novou.
Holky vy jste tady teda rozjetý ![]()
Chtěla jsem znát Váš názor jestli to byl duch (chyba testu) nebo se vájíčko začalo uhnizďovat, ale nedopadlo to. Jde mi o to jestli mám průchozí vaječníky, já vím, že se asi laparce nevyhnu abych měla jistotu. No ale šlo by se mi tam líp, kdybych věděla, že diagnóza by neměla být totálně neprůchodné.
fotka je cca 9 dní od početí za 5 dní se mi pak rozjela MS.
@posibilities ne nejsem jen jsem se vetřela snad to nevadí
po MS nic
ale teď už vyhlížím ovulku jen by mě právě zajímalo jak to bylo
@janina13 Aha, jasne ze to nevadi
to tezko rict co to bylo, ale nad tim nedumej a soustred se na dalsi snazeni, tentokrat to urcite vyjde ![]()