Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co kdybys vytvořila normální název diskuze?
aspoň by zasvěcení věděli, kam přímo přispívat
Co tehotensky test?
mozne je vse a menstruovat lze i behem tehotenstvi ![]()
@Krkael
tý jo, sekernice si už nechala předtisknout letáčky, aby se nemusela pořád opakovat
![]()
@kjhui píše:
@Krkael
tý jo, sekernice si už nechala předtisknout letáčky, aby se nemusela pořád opakovat![]()
![]()
@kjhui píše:
@Krkael
tý jo, sekernice si už nechala předtisknout letáčky, aby se nemusela pořád opakovat![]()
![]()
Sekernice
![]()
Včera jsem měla řízek se salátem a ujel mi autobus. Můžu být v tom?
Jo a souložila jsem bez ochrany.
Tak to se omlouvam, já sem nechodim tak nevim co se vše probira..poradila mi to kamaradka, ze bych se tu mohla poradit..tak to ME mrzi, ze misto odpovedi ctu vysmechy..
@Anonymní píše:
Tak to se omlouvam, já sem nechodim tak nevim co se vše probira..poradila mi to kamaradka, ze bych se tu mohla poradit..tak to ME mrzi, ze misto odpovedi ctu vysmechy..
Prosím tě a co bys čekala za odpověď na takovou stupidní otázku?? Máš minimálně 100 příspvků, takže ti aspoň trochu musí chod mimina bejt jasnej. Mmch. hnedka v prvním příspvku máš (dle mýho míněníú vceklu vyčerpávající odpověď na tvůj problém. Nebo ti tam něco schází??
@Anonymní píše:
ale normálně diskuzi snad pojmenovat můžeš ne? Pak se nediv takovým reakcím omg..
Zdravim maminky, rada bych slyšela Vas nazor a předem za něj děkuji.
Antiko neberu, ms pravidelná cca po 26-28dnech.
23.9. jsem mela nechráněný Pohl.styk, kdy přítel do me ejakuloval.
Tento styk jsem mela 2dny před ms.
24.9.jsem lehoulince zaspinila a druhy den to same..pak dva dny nic a pote v sobotu a nedeli se mi rozjela ms celkem normalne az na to, ze ze me vůbec nesli ty kusy jako predchozi menstruace. V pondeli ale zase jen mirne spineni, utery streda nic a ctvrtek patek zase spineni slaboucke..bylo to vcelku cele zvlastni. Skoro 14dni jsem obcas lehoulince zaspinila. V rijnu prisla po 28dnech opet ms, ktera trvala jen 4dny, z toho jeden den silnejsi, ovsem zase bez jedineho kusu..:/ dnes v listopadu jsem již 31Dc a ms stále nikde, i když cca 2dny zpet jsem mela ty menstruacni tlaky..
Otazka moje zni, je mozne, ze jsem toho 23.9.mohla otehotnet? Mohu být tehotna? Jiný den totiž k případnému poceti dojit vazne nemohlo:/
Předem diky za Rady