Je možné, že jsem otěhotněla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
19.11.13 22:08
@zuzouš píše:
Včera jsem měla řízek se salátem a ujel mi autobus. Můžu být v tom? :think: Jo a souložila jsem bez ochrany.
:potlesk: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.11.13 22:09
@_BBQ_s píše:
Proc tu diskuzi aspon normalne nepojmenujes? :roll:

protože by do ní nikdo nevlezl…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.13 22:11

Pisu pod nickem co mi pujcila kamaradka, proto anonym..opravdu lepe mi to pojmenovat nebylo umozneno az ME to rozcililo a napsala jsem co jsem napsala!

• Citovat
  • Upravit
6050
19.11.13 22:12

8o jsem si říkala co toooooooo 8o to dnešní ženský neznají těhotenský test :think: každá si myslí, že tady snad má někdo nadpřirozené schopnosti a odhalí těhotenství po vlnách internetu :zed: jinak těhotná být klidně můžeš stačí ráno koupit test a budeš vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.11.13 22:13

Myslim ze spis tehulka nebudes ale zkus test jinak je v poradku ze se ptas od toho to tu je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
@Anonymní píše:
Pisu pod nickem co mi pujcila kamaradka, proto anonym..opravdu lepe mi to pojmenovat nebylo umozneno az ME to rozcililo a napsala jsem co jsem napsala!

aha, ono ti nebylo když si zadávala název diskuzi umožněno pojmenovat jí normálně jo? Kolik ti je? 13? I tak bys to už mohla umět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Anonymní píše:

Nebylo umožněno? Jestli to nebude tím, že „Před založením diskuze je potřeba zjistit, jestli už zde není téma s podobným/stejným názvem“.. Což kdybys napsala „Můžu bejt v tom“ apod. název, kterej je tu denně asi pětapůlkrát, neumožňoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 22:14

No diky vsem, emimino nikdy vice! Asi jste nikdy nebyli prvne tehotne! Normalne bych to neresila, ptala jsem se hlavne kvuli te menstruaci

• Citovat
  • Upravit
19200
19.11.13 22:15
@Anonymní píše:
No diky vsem, emimino nikdy vice! Asi jste nikdy nebyli prvne tehotne! Normalne bych to neresila, ptala jsem se hlavne kvuli te menstruaci

ne, nebyly.. všem nám první miminka přinesl čáp, vrána a ježíšek.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.11.13 22:16
@PetaP píše:
ne, nebyly.. všem nám první miminka přinesl čáp, vrána a ježíšek.. :mrgreen:

A mě prej cikáni pohodili u popelnic, aspoň tak mi to máma vždycky říkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.11.13 22:16
@Anonymní píše:

Jelikož zde má 80% ženských min. jednoho smraďocha, tak hádám, že jednou byly i prvně těhotný. Jenže většina je zde )NAŠTĚSTÍ!!!) natolik inteligentních, že vědí, že tohle přes internet NIKDO nerozlouskne a že již X let je na světe objev jménem těhotenský test, viz. můj první příspěvek v této diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.11.13 22:17
@zuzouš píše:
A mě prej cikáni pohodili u popelnic, aspoň tak mi to máma vždycky říkala :think:

já to nechtěla říkat no, ale taky je to varianta :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 22:17

No, neměli byste byt..smutne!

• Citovat
  • Upravit
17630
19.11.13 22:18
@Anonymní píše:

tak nešil a udělej si test. Ale pochybuju, že jsi těhotná 3 měsíce a nevšimla by sis ještě jiných změn. To, že z tebe nejdou kusy, nebo cucky, nebo jak jsi to popsala, to o ničem nevypovídá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.11.13 22:18
@Anonymní píše:
No, neměli byste byt..smutne!
:mrgreen: ani ta gramatika nic moc co? Já vím, není to vhodné ale nedá mi to no..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí