Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zuzouš píše:
Včera jsem měla řízek se salátem a ujel mi autobus. Můžu být v tom?Jo a souložila jsem bez ochrany.
@_BBQ_s píše:
Proc tu diskuzi aspon normalne nepojmenujes?
protože by do ní nikdo nevlezl…
Pisu pod nickem co mi pujcila kamaradka, proto anonym..opravdu lepe mi to pojmenovat nebylo umozneno az ME to rozcililo a napsala jsem co jsem napsala!
jsem si říkala co toooooooo
to dnešní ženský neznají těhotenský test
každá si myslí, že tady snad má někdo nadpřirozené schopnosti a odhalí těhotenství po vlnách internetu
jinak těhotná být klidně můžeš stačí ráno koupit test a budeš vědět ![]()
Myslim ze spis tehulka nebudes ale zkus test jinak je v poradku ze se ptas od toho to tu je!
@Anonymní píše:
Pisu pod nickem co mi pujcila kamaradka, proto anonym..opravdu lepe mi to pojmenovat nebylo umozneno az ME to rozcililo a napsala jsem co jsem napsala!
aha, ono ti nebylo když si zadávala název diskuzi umožněno pojmenovat jí normálně jo? Kolik ti je? 13? I tak bys to už mohla umět..
@Anonymní píše:
Nebylo umožněno? Jestli to nebude tím, že „Před založením diskuze je potřeba zjistit, jestli už zde není téma s podobným/stejným názvem“.. Což kdybys napsala „Můžu bejt v tom“ apod. název, kterej je tu denně asi pětapůlkrát, neumožňoval.
No diky vsem, emimino nikdy vice! Asi jste nikdy nebyli prvne tehotne! Normalne bych to neresila, ptala jsem se hlavne kvuli te menstruaci
@Anonymní píše:
No diky vsem, emimino nikdy vice! Asi jste nikdy nebyli prvne tehotne! Normalne bych to neresila, ptala jsem se hlavne kvuli te menstruaci
ne, nebyly.. všem nám první miminka přinesl čáp, vrána a ježíšek.. ![]()
@PetaP píše:
ne, nebyly.. všem nám první miminka přinesl čáp, vrána a ježíšek..
A mě prej cikáni pohodili u popelnic, aspoň tak mi to máma vždycky říkala ![]()
@Anonymní píše:
Jelikož zde má 80% ženských min. jednoho smraďocha, tak hádám, že jednou byly i prvně těhotný. Jenže většina je zde )NAŠTĚSTÍ!!!) natolik inteligentních, že vědí, že tohle přes internet NIKDO nerozlouskne a že již X let je na světe objev jménem těhotenský test, viz. můj první příspěvek v této diskuzi
@zuzouš píše:
A mě prej cikáni pohodili u popelnic, aspoň tak mi to máma vždycky říkala
já to nechtěla říkat no, ale taky je to varianta ![]()
@Anonymní píše:
tak nešil a udělej si test. Ale pochybuju, že jsi těhotná 3 měsíce a nevšimla by sis ještě jiných změn. To, že z tebe nejdou kusy, nebo cucky, nebo jak jsi to popsala, to o ničem nevypovídá ![]()
@Anonymní píše:
No, neměli byste byt..smutne!