Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No, neměli byste byt..smutne!
co? Co by neměly být?? ![]()
@Antonie Bolavá Smutné
Musím říct, že mentální úroveň potencionálních budoucích matek ve mně nějaké výbuchy veselí tedy nevzbuzuje.
@Anonymní píše:
Pro test si jdu zitra..mozna jsem jen cekala trochu pochopeni..no zklamaly jste me tady:/
OK, tak já tě chápu..
@hanka.br. píše:
@Antonie Bolavá SmutnéMusím říct, že mentální úroveň potencionálních budoucích matek ve mně nějaké výbuchy veselí tedy nevzbuzuje.
Ach vy jste hnusné..no nic končím díky za rady, už sem nevlezu mezi takové..a nikomu nedoporucim! Sbohem
@Anonymní píše:
Ach vy jste hnusné..no nic končím díky za rady, už sem nevlezu mezi takové..a nikomu nedoporucim! Sbohem
ale nám nevadí když se nevrátíš, ani nás nedoporučíš. My si tady tím nevyděláváme ![]()
@hanka.br. píše:
@Antonie Bolavá SmutnéMusím říct, že mentální úroveň potencionálních budoucích matek ve mně nějaké výbuchy veselí tedy nevzbuzuje.
já to totiž pochopila tak, že by neměly být těhotné. Což by teda byla pěkná sprosťárna
@Anonymní píše:
Jéé, tak se nečil
Já bych podle tvý teorie měla být pořád těhotná, páč kusy ze mě snad nikdy nešly ![]()
@Anonymní píše:
Ty možná nejsi bůhvíjaká myslitelka, ale rozhodně jsi hrozně moc vtipná!!
@zuzouš píše:
Jéé, tak se nečilJá bych podle tvý teorie měla být pořád těhotná, páč kusy ze mě snad nikdy nešly
nechte toho s těma kusama ![]()
@Antonie Bolavá píše:
nechte toho s těma kusama
kuskuskus
moment to zní jak kuskus, myslím to jídlo…dáš si?
![]()
@zuzouš píše:
kuskuskusmoment to zní jak kuskus, myslím to jídlo…dáš si?
![]()
děkuji, zvracela jsem včera ![]()
Svoboda slova, tady se setkas se vším možným.
Chápu te, taky jsem to poprvé tak řešila snad všude.
Mej se
Pro test si jdu zitra..mozna jsem jen cekala trochu pochopeni..no zklamaly jste me tady:/