Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A kolikrát jsi zakladatelko zkoušela vyhledat téma? Co? Kdyby alespoň jednou, tak ti naskáče včerejších iks diskuzí na tohle téma..
Mně je celkem jedno jak zakladatelka diskusi pojmenovala, nebo že vůbec zakládala novou. Takových je tady denně pět. Mně jen nejde do hlavy, že má podezření, že je v nějakém čtvrtém měsíci a neudělala si test. Přece od toho srpna by musela být už po 12tt ![]()
@BabyBella píše:
Svoboda slova, tady se setkas se vším možným.
Chápu te, taky jsem to poprvé tak řešila snad všude.
Mej se
Já to taky chápu, vždyť snad každý má tu „touhu“ (např. při snažení se o dítě), znát „pravdu“ co nejdřív.
Alespoň si o tom s někým pokecat a třeba i zjistit, jestli to někdo měl stejně nebo podobně. Vždyť je to normální!
Já se pak na druhou stranu ani nedivím, že je tu tolik anonymních diskusí, protože když už to tu člověk trošku zná, tak má strach se vůbec na něco zeptat pod svým nickem, aby si o něm zas hned každý nemyslel, jak je hloupá atd.
Ale poslední dobou spíš pozoruji, že nové diskuse zakládají hodně nováčci, tak ti to tu taky neznají, no…
(nebo znají a založí si pro jistotu i nový nick?
)
No neda mi to..jeste zareaguju.Co jsem stihla spocitat, byla bych cca.8tt..byl to konec zari.To jen na upresneni pro nechapave. A neresila jsem to kvuli menstruacim.Ale dnes jsem si tak vzpomnela, ze bych už mela mit ms a ta nikde..dekuji těm maminkam, co me chapou;) jsem rada, ze ne všechny jsou tu hyeny
@Anonymní píše:
No neda mi to..jeste zareaguju.Co jsem stihla spocitat, byla bych cca.8tt..byl to konec zari.To jen na upresneni pro nechapave. A neresila jsem to kvuli menstruacim.Ale dnes jsem si tak vzpomnela, ze bych už mela mit ms a ta nikde..dekuji těm maminkam, co me chapou;) jsem rada, ze ne všechny jsou tu hyeny
tak to se omlouvám, špatně jsem si zapamatovala datum. Nemusíš mě proto označovat za nechápavou. Já jsem na tebe neútočila, takže pěkně děkuji za „odplatu“.
Příště na to už fakt kašlu
@Anonymní píše:
Chce to opravdu zítra koupit ten test, bude to nejlepší řešení. Nebo se objednat ke gynekologovi. Nic jiného ti stejně nezbyde. ![]()
Ahoj
určitě zkus test
Chápu, tě že jsi vystrašená
Pokud máš normálně měsíčky a ted jsi to měla jiné a nepřišly
Kup zítra test a uvidíš
Te nevím zda jsi psala, zda je chtěný tak at to dopadne jak si přeješ
Muj nazor je, ze jsi mohla otehotnet. Ja jsem treba krvacela vselijak prvni tri mesice. Bud to bylo zahnizdovanim, pak zase agolutinem, hematomem, nepravou menstruaci. A i pres toto vsechno jsem vcera porodila
. Takze nazorne na me vidis, ze se muze stat vse. dej vedet jak dopadl testik. omlouvam se za chyby a sloh jsem jeste pod praskama ![]()
@Anonymní píše:
Hele a až půjdeš na gyndu ověřit jestli jsi těhotná, taky vletíš dveřma do čekárny jak velká voda, a na první paní v čekárně zaječíš kdy jsi měla menses a styk atd? A budeš se divit že na tebe kouká jako puk? Nebo si zjistíš jak to na gyndě chodí, že jsou nějaká pravidla, že přijdeš na řadu až po těch před tebou, hovoříš s lékařem, né s uklízečkou, a hlavně že sdělíš hned na začátku co chceš řešit? A né výkřik „co too?“
Ale tady to nejde a jsme hyeny.. ![]()
Vždy jsem si přála rozkliknout nějakou diskuzi, zakroutit nad ní očima a jít dál, ale tak, aby to všichni viděli ![]()
Tááááže:
![]()
a pá ![]()
Zakladatelko, ještě pro doplnění. Zjisti si jak se počítají těhotenské týdny. ty se totiž nepočítají od početí, ale od poslední menstruace před početím. To bylo u tebe někdy koncem srpna? To bys byla 13tt. Pokud jsi otěhotněla před menstruací, nejspíš by se to potom podle utz upravilo cca 2 týdny před početím. V tom případě bys byla 11tt. Jen aby bylo jasno kdo je tu nechápavý. Dobrou noc
Prcek 88 děkuji:)
Nestea také moc děkuji a gratuluji k miminku
![]()
Zitra test zkusim, jen jsem dnes doufala, že se najde někdo, kdo, pochopí a poradí a pokecá.
Kjhui debil nejsem a takové blbé kecy si vyprošuji. Jste sprostá!