Co vše máte v životopisu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já tam mám vzdělání, všechny práce, jazykové certifikáty, řidičák, dovednosti jako psaní vsema deseti, programy s kterými umím a to je tak všechno ![]()
Jo a ještě záliby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam mám poslední 4 zaměstnání včetně popisu práce, ovládání různých programů, řidičák, certifikáty, jazyky, i blbou úroveň A1, ať je to plnější, ale mám jej na stranu a půl v pdf.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zivotopisu mam skolu zs a ss s maturitou.
Pak veskere me prace na HPP
Kolonku s praxi - prace pri studiu
Me dovednosti- prace s PC, psani vsema 10ti, ridicak, jazyky
A veskere skoleni a certifikaty.
A me zajmy…
- Citovat
- Upravit
Ja mam v životopisu rozepsánou náplň prace u vsech zaměstnání, skoly a certifikáty, tema diplomky, jazyky, záliby, dovednosti a iniciativy.Plus mam profil na LinkedInu a chodi mi tak dve nabídky měsíčně na novou praci, aniž bxch neco hledala, protoze praci mam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontakt (adresa, email, skype, telefon), obe VS, 4 posledni prac. mista (plus napln prace), jaz. certifikaty, ridicak, staze, IT dovednosti (prekl. programy, grafic. programy atd.), dobrovolnicka cinnost, link na profil na LinkedIn. Jo a seznam lidi/nadrizenych (s telefonem), co me muzou doporucit. Zivotopis uplne bohate staci na 1-2 strany, neni potreba tam nic moc vic vypisovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tam vzdělání vč. probíhajícího, práce co stojí za zmínku (nepíšu tam brigádky typu doučování, krátká zkušenost se zákaznickou linkou a podobně) včetně stručného popisu co jsem na té pozici dělala, programy se kterýma na PC umím (ale fakt umím, dost často se stává že si lidi napíšou jak ovládají Excel a pak se zjistí že nedají dohromady ani pivotku), řidičák (píšu si dokonce aktivní řidič, aby si nemysleli že ho mám jen v peněžence
), jazyky - a až si jednou konečně dodělám pořádnej certifikát, budu tam mít i ten, zatím ale vždycky stačilo na pohovoru promluvit. Píšu tam i zájmy, jen tři čtyři. Ale to není nutný, spíš jen aby měli představu, co jsem za typ člověka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud Vám jde skutečně o peníze, vykašlete se na životopis a hledání zaměstnání a začněte podnikat. Jako zaměstnanec nikdy nedosáhnete na nějaké „rozumější“ peníze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrVesely píše:
Pokud Vám jde skutečně o peníze, vykašlete se na životopis a hledání zaměstnání a začněte podnikat. Jako zaměstnanec nikdy nedosáhnete na nějaké „rozumější“ peníze…
Si nejdříve na to podnikání musím vydělat jako zaměstnanec, abych rozjela byznys ve větším a makala sama na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice Je fajn že to tak vidíte, budu držet palce.
Ono „vydělat jako zaměstnanec“ nejde moc dohromady většinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrVesely píše:
@hudečice Je fajn že to tak vidíte, budu držet palce.Ono „vydělat jako zaměstnanec“ nejde moc dohromady většinou.
Nejde, ale bez peněz na rozjezd podnikání to není tak jednoduché. A zadlužovat se nebudu ani nechci (kdyby mi náhodou krachl projekt). Čili našporovat, pak investovat ze svých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jestli chces, posli mi anonymizovane CV do SZ, podivam se ti na to - mam to jako hobby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davate tam fotku? Nekde jsem cetla ze CV bez fotky nejak vic zapadnou mezi ostatnima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
momentálně uvažuji o změně zaměstnání a to především z finančních důvodů (prosím tedy proto o zachování anonymity, aby se to v práci nedozvěděli dřív, než se 100% rozhodnu).
Dávám si zrovna dohromady životopis a přijde mi, že tam ani nemám co dát… zajímalo by mě, co vše v životopise uvádíte?
Samozřejmě tam mám základní osobní údaje + vzdělání (mám tedy pouze maturitu) + 2 brigády při studium + práci na HPP, kterou nyní vykonávám, pak tam mám jen něco málo ohledně jazyků, práce na počítači a jinak nic…
V lednu si jdu dělat baristický kurz, kde dostanu i certifikát, tak to do životopisu také určitě uvedu, ale jinak mám pocit, že je to furt moc prázdné…
Máte v životopisu i nějaké kurzy, jaké?
Potřebuji inspiraci, aby přeci jen ten životopis vypadal lépe (ale rozhodně v něm neplánuji lhát).