Co vše Vás trápilo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
21.5.21 15:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vám svěřit ze svým trápením. Jsem ve 12 tt a včera jsem mírně krvácela, jela jsem na gyndu a tam mi řekli že mimi je naprosto v pořádku, že se to něldy stáva protože se zvětšuje děloha, placenta.. no znáte to. Ale já mám stejně pořád hroznej strach, jsem vystresovaná při každém píchnutí v břichu. Má to taky tak někdo?

Pokud dr. Tvrdí ze je mimi ok tak věř :)
Já se taky bala každého pichnuti a všeho, ale na kontrole mě vždy uklidnili.
Držím palce ať mimi roste zdrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.5.21 22:44

1. Bolesti zad mezi lopatkami
2. pálení žáhy až na zvracení
3. Nízký tlak ( zkončilo to hospitslizací)
4. Úzkosti
5. Hrozné pocení hlavně na hrudníku a pod prsy
6. Nespavost (usínám klidně i v půl 6tý ráno)
7. Permanentně ucpaný nos
8. Nechutenství
9. Strach z porodu mám šílenej
To je jen pár střípků 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.21 00:14

Koukám samé chuťovky, tak se taky přidám. Jsem v 6. měsící a trnu hrůzou, co ještě přijde a jestli ta bolest může být ještě horší :zed:

• hospitalizace hned v prvním měsíci těhotenství kvůli hyperstimulačnímu syndromu po IVF, do toho Covid (Vánoce jsem probrečela v nemocnici na covidový jednotce) a ještě mi vyhrožovali nuceným potratem, pokud se to nezlepší
  • bolest než břicho splasklo a odešla voda další 2,5 měsíce
  • šílená zácpa, žádné babské rady ani nic dalšího nezabírá, počáteční hemeroidy, kvasinková infekce celý 1. trimestr
  • suchá kůže, sliznice, občas bolest a brnění rukou, zánět spojivek, často teče krev z nosu (ale doteď to byla ještě celkem pohoda :lol: )
  • předminulý týden opět hospitalizace s podezřením na slepáka, nakonec nepotvrzeno
  • konstatovány rozsáhlé srůsty v břiše (celá pravá strana nad jizvou po operaci) - bolest že bych mlátila hlavou do zdi, zatím beru paralen 2 x denně i když vím, že bych neměla, ale to bych vůbec nespala ani nic jiného
  • pro bolest břicha a jizvy nejsem schopná sama vstát (manžel mě zvedá z postele), chodit nebo sedět déle než 5 minut, jediná jakž takž snesitelná poloha je polosed/pololež
  • každé jídlo a následná snaha o vykonání potřeby je očistec, jakmile se střeva začnou hýbat, brečím bolestí
  • šílená bolest zad, kostrče a krční páteře, jak jsem furt celá zkroucená a nedokážu se narovnat
  • zatím se to nezlepšuje :roll:

Mám před sebou ještě 3 měsíce…tak jestli tohle přežiju, tak si za odměnu koupím nový auto i když na něj nemám :pankac:

Těžce závidím všem, kdo píšou, že jim nic nebylo, přibraly pár kilo a chodily na několikakilometrové procházky až do půlky 9. měsíce. Já jsem ráda, že se doplazím na záchod a do kuchyně pro pití, víc nezvládnu.

Jde na mě slušná deprese :nevim:
Těhotenství zdar! A jestli ještě někdo řekne, že to je nejkrásnější období v životě ženy, tak ho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí