Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky ![]()
čekám první mimčo a už mám tak nějak základní výbavičku. Ale naskytla se mi možnost mít věci i z ciziny…tak bych potřebovala poradit, něco, co se u nás nekoupí, ale pro mimčo nebo mamču se to hodí…
Pomůžete? dííííky ![]()
@1Stepanka kvalitní šátek
nic víc mi nenapadá, vesměs jsou to stejně blbiny, co nevyužiješ.
@1Stepanka U nás dneska koupíš už opravdu všechno. Já jsem se třeba rozhlížela i v Německu, a stalo se mi, že jsem v Čechách koupila věc, která v Německu prostě nebyla. Nedovedu si představit, co za výbavičku bys v Čechách nedostala.
@1Stepanka píše:
Ale naskytla se mi možnost mít věci i z ciziny…
to zni jak z doby pred 30 lety ![]()
ne, vazne - z takovych tech beznych veci si myslim, ze ta nabidka je v podstate stejna a jinak jsou veci, ktere jsou specificke pro konkretni zemi. ano, vybavicka ve Spanelsku vypada trochu jinak nez u nas, ale ta v Norsku vypada asi zas jinak.
krome obecne znameho, ze neco koupis jinde levneji, me nic extra nenapada.
Vždy, když jsem tu něco sháněla, sehnala jsem to
Ten trh zaměřený na děti i maminky je tu dost pestrý..
@Kobliha51 píše:
I oblečky od vietnamců jsou v podstatě z ciziny.
tak ono kdyz to vemes, co se tyka vyroby, tak 99% veci je z ciziny, casto i kdyz to je ceska znacka.
No já myslela, jestli třeba není něco, co by u nás nebylo k mání a prostě by to bylo fajn… dřív jsem ten dětský trh nesledovala, i když budu mít první mimčo, není mi dvacet, tak jsem si to chtěla uží se vší parádou.
Myslím, že pokud vyloženě po něčem nrtouzis, jako nějaký kočárek nebo nějaká blbost, tak ti nic chybět nebude.
@1Stepanka sehnat je tu možné cokoli si vzpomeneš, potřebné i nepotřebné… jedině snad, že by jsi chtěla něco konkrétního, určitou značku co se k nám nedováží, jinak mě tedy nic nenapadá.
To je právě to, že já vlastně o ničem konkrétním nevím…ale dík za ujištění, že vlastně všechno už mám ![]()