Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, máte někdo zkušenosti se značkou Ivemababy? Líbí se mi taška ke kočárku, ale stále váhám zda objednat. Nemáte doma některá nějakou tašku od nich? Jak vypadá vnitřek? Jsou tam kapsičky?
@ivcii píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti se značkou Ivemababy? Líbí se mi taška ke kočárku, ale stále váhám zda objednat. Nemáte doma některá nějakou tašku od nich? Jak vypadá vnitřek? Jsou tam kapsičky?
Taky pokukuji na tašky ivemababy a zajímalo by mě, jak je řešená uvnitř.
@bob80 nakonec jí mám doma, tak mohu vyfotit, mám nakonec i organizér na kočárek a sluneční clonu. Taška má vázací popruhy, uvnitř jsou kapsy, na jedné straně 3 kapsy a na druhé dvě, nejdou sice zapínat, ale to mi ani nějak nevadilo, a celá taška je na zip. A asi vydrží daleko víc než ostatní tašky, není nijak vystužená, ale to mi ani nevadilo, třeba vystužná taška od xlanderu mi po 2 měsících praskla ![]()
@ivcii píše:
@bob80 nakonec jí mám doma, tak mohu vyfotit, mám nakonec i organizér na kočárek a sluneční clonu. Taška má vázací popruhy, uvnitř jsou kapsy, na jedné straně 3 kapsy a na druhé dvě, nejdou sice zapínat, ale to mi ani nějak nevadilo, a celá taška je na zip. A asi vydrží daleko víc než ostatní tašky, není nijak vystužená, ale to mi ani nevadilo, třeba vystužná taška od xlanderu mi po 2 měsících praskla
Děkuji za odpověď. Mohla bych poprosit o fotky tašky i organizéru? Já právě takovou naducanou tašku taky nechci ![]()
@bob80 Organizér je jen kapsička se zipem a dva suché zipy na krajích na přidělání ke kočárku. Ten bohužel nevyfotím, protože mám monentálně nohu v ortéze a kočárek ve sklepě. Ale tašku večer vyfotím. Malá už je větší a chodí, takže nosím jen kabelku a tašku jen málokdy ![]()