Co všechno pořídit do kočárku

412
21.1.12 21:40

Co všechno pořídit do kočárku

Ahoj holky,

prosím o radu, co všechno je nutné pořídit do kočárku? Našla jsem seznam, kde je uvedeno: matrace, prostěradlo, mantinel, fusak, nánožník a deka. Nějak z toho nejsem moudrá, tohle všechno je opravdu nutné? Nejspíš budu mít kočárek z druhé ruky a mimčo by se mělo narodit v červnu. Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
21.1.12 21:41

nemyslelas postýlku? matraci, prostěradlo ani mantinel si teda v kočárku nedovedu představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.1.12 21:42

Matrace, prostěradlo a mantinel? 8o To tak možná před dvaceti lety, dnešní kočárky už to mají ve výbavě. Nánožník taky bývá součástí, ale fusak a nějakou deku, silnější i slabší je potřeba pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.1.12 21:43

A když budeš mít mimčo v červnu, tak na ten fusak bych nespěchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka

Já teda v první řadě doporučuju fusak od Emitexu podzimní http://www.babylife.cz/…leece-jersey - Nahradí skvěle deku. :palec: Matrace snad v kočárku je :think: na ní jsem měla plínu s obrázky, abych mohla měnit. ;) A ještě jsem měla lehčí deku, kterou jsem díky fusaku stejně nevyužila. :D

• Citovat
  • Upravit
1366

ahoj, tak my tam matraci už měly. na léto ti stačí něco pod mimčo a něco slabšího na přikrytí (stačí plenka), na podzim jsem dávala deku a v zimě fusak. Nánožník jsem ke kočárku měla. Mantinel mi přijde jako zbytečnost (ten patří do postýlky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.1.12 21:44

to mi přijde přehnané :think: nebo teda spíš zbytečné.. :think: měli jsme deku dospod, fusak, případně slabší deku navrch, korba měla takovou tu vrchní nepromokavou část na zip, nánožník na sporťák, ale po druhé už bych nedokkupovala, jelikož malá mi skoro přestala v kočáru jezdit :P nějakou závěsnou hračku bych pořídila a pláštěnka je dost užitečná ;)

• Citovat
  • Upravit
4336
21.1.12 21:45

Já se omlouvám, ale první, co mě při čtení nadpisu napadlo, bylo „hlavně to mimi“! :mrgreen: Pa a nezlob se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.1.12 21:45

Hm, a vestavěný skříně, botník a skříňku na šperky. :mrgreen: Blbost, není to spíš seznam zároveň do postýlky? Matraci má snad každý kočárek už v sobě (aspoň o žádném bez ní nevím), nánožník bývá taky v základním vybavení při koupi, fusak na podzim a zimu jo, to si kup až podle barvy kočárku. Takže hlavně nějaké prostěradlo (já používala velkou plenu s obrázkama) a deku, teda deky- víc a různě tlusté. A pak už jen miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.1.12 21:46

ja mela jen flisovou deku…na zimu beranovej fusak…nic vic nic min jo a plinu pod hlavu pac ublinkavala…

Příspěvek upraven 21.01.12 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292

Já tam mám takovou podložku (součást kočárku, podle hmatu je to tak 1 cm tloušťka, nějaký vatelín) a tu jsem akorát překryla velkou plenou (snad se jim říká tetra osušky) a pod hlavičkou mám složenou plenu látkovou na čtverec, kdyby blindil. Na zimu jsem tu podložku ještě obalila malou slaboučkou fleecovou dekou. Jinak fusak a deky, peřinky podle počasí.

Příspěvek upraven 21.01.12 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233

Matraci v kočárku nemám.V červnu stačí jen plínka pod mimčo a něco lehkého na přikrytí.
Na zimu pak fusak.A je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.1.12 21:51

přesně, deka je v kočárku hrozná, zvlášť po přechodu do sportovní verze(pořád padá a sesouvá se), zimní fusak bych použila až na podzim/zimu,
takže za mne do kočárku na léto: dečku nebo tenký fusak,
když jsou velká vedra, stačí na přirytí jen ta velká plínka a pod mimčo taky

těma pěknýma plínkama myslím něco takového: http://www.mall.cz/…u-bilo-modra

hodně maminek si je taky kolíčky připíná na stříšku kočárku když fouká nebo svítí sluníčko nebo chceš mimi uspat

Příspěvek upraven 21.01.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

tak většina kočárků má přenosnou vaničku,do které stačí jen nějaká deka pod mimčo,na kupování fusaku a deky bych se vyprdla,na léto zbytečný,stačí plýnka,nánožník používám,byl součástí,ale jinak bych se bez něj taky obešla..přijde mi důležitější slída proti dešti a sítka proti hmyzu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
JaSa píše:
nemyslelas postýlku? matraci, prostěradlo ani mantinel si teda v kočárku nedovedu představit

nee, opravdu jsem měla na mysli kočárek :) dokonce jsem všechno našla i v obchodě, kde prodávají kočárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí