Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda koupit jeste pred porodem a nebo az po? Bojim se, kdyz nebudu mit treba mliko nebo jen malo, aby to nebylo zbytecne…Ale kdyz ho zase treba budu mit dost, tak abych s tim neotalela, protoze bych chtela koupit pres net, tam je to prece jen levnejsi, tak aby mi pak treba nez prijde nechybela
![]()
Ahoj já jí kupovala hned jak jsem jí potřebovala. Od maminky která jí prozměnu koupila před porodem a vůbec jí nevyužila. Tak jako můžeš jí koupit před porodem abys byla klidnější, ale já když zjistila, že jí potřebuju, měla jsem jí za dva dny doma…
Ja ji kupovala pred, mam ji doma nerozbalenou a nepouzitou
, chlap totiz mazal vypujcit elektronickou, prej bych se s manualni nadrela.
Takze za me pred, radeji.
Ja odsavacku vubec nekupovala a nepotrebovala, i kdyz jsem plne kojila - kdyz jsem potrebovala, tak jsem odstrikala mliko rucne.
Za mne kup az po porodu, pokud ji budes potrebovat
Dopředu bych nekupovala, případně dokoupíš dle potřeby a u mě stejně na plný čáře vedly ruce ![]()
já v porodnici zjistila, že ji budu potřebovat, tak mi ji přítel koupil a když jsem šla domů, tak už jsem ji měla.
Já jsem jí teda dostala, ale už mám zjištěno kde v místě bydliště půjčují elektronickou, kdybych náhodou potřebovala, ale nekupovala bych, manuální můžeš koupit kdykoliv třeba i v tescu. Elektronické půjčují hodně v porodnicích.
elfans píše:
já v porodnici zjistila, že ji budu potřebovat, tak mi ji přítel koupil a když jsem šla domů, tak už jsem ji měla.
je to je dobry, ze bych si vybrala jen typ a on by to kdyztak mezi tim sehnal ![]()
Koupila bych až po porodu…
Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne…
U prvního prcka jsem ji využívala dost, protože jsem chodila do školy a potřebovala jsem často odstříkat hodně mlíka… Ale naposledy jsem ji použila v cca 10 měsících staršího prcka (při zánětu prsu)…
Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma… ![]()
kate02 píše:
Koupila bych až po porodu…Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne…
U prvního prcka jsem ji využívala dost, protože jsem chodila do školy a potřebovala jsem často odstříkat hodně mlíka… Ale naposledy jsem ji použila v cca 10 měsících staršího prcka (při zánětu prsu)…
Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma…
taky prave studuju a pri zkouskach to budu dost vyuzivat, ale kamaradka upozornovala, ze se muze stat, ze mimco pit z flasky nebude a bude muset jet se mnou ![]()
Ja jsem si kupovala jen rucni dvoufazovou a to az po porodu kdy me chytil amok a chtela jsem si udelat zasoby do mrazaku. Ted se mi v mrazaku vali 3 litry myho mleka a budu to muset vzit a pomalu zlikvidovat protoze to tam za chvili bude tri mesice
A ted prozmenu mame laktacni krizi ale radeji dam malemu casteji napit nez se drit s odsavackou ![]()
alsem píše:elfans píše:je to je dobry, ze bych si vybrala jen typ a on by to kdyztak mezi tim sehnal
určitě dobrý řešení, ale snad nebudeš potřebovat.
alsem píše:kate02 píše:taky prave studuju a pri zkouskach to budu dost vyuzivat, ale kamaradka upozornovala, ze se muze stat, ze mimco pit z flasky nebude a bude muset jet se mnou
Koupila bych až po porodu…Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne…
Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma…
stát se může no, u nás to bylo tak, že do cca 4 měsíců v pohodě lahvičku bral, ale kolem 5. měsíce ji přestal chtít…
ale pak zase za chvíli už začly příkrmy, tak to nebylo tolik potřeba… ![]()
Já jsem odsávačku kupovala až ve chvíli, kdy jsem chtěla odsát mlíko, abych se mohla od dítěte hnout, to mu bylo tak 3-4měsíce (stejně tu flašku nechtěl, pacholek). Ale mám obchod, co je zároveň internetový i kamenný, takže ceny dobré a je blízko.
Nicméně já bych ji před porodem nekupovala, odsáté prvorozený nechtěl, při odstavu jsem ji použila asi dvakrát na odstříkání, u druhého jsem ji použila taky cca dvakrát a v podstatě zbytečně, jen jsem si tím ještě víc zrasovala bradavky.
Pokud bych potřebovala odsávačku kvůli rozkojení, půjčila bych si ji v porodnici, nějakou pořádnou elektrickou.
no pokud budu rodit v terminu, tak mam prvni zkousku ve 3 tydnech
tak tajne doufam, ze to bude driv ![]()