Kdy koupit odsávačku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11522
14.1.12 21:02

Kdy koupit odsávačku?

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda koupit jeste pred porodem a nebo az po? Bojim se, kdyz nebudu mit treba mliko nebo jen malo, aby to nebylo zbytecne…Ale kdyz ho zase treba budu mit dost, tak abych s tim neotalela, protoze bych chtela koupit pres net, tam je to prece jen levnejsi, tak aby mi pak treba nez prijde nechybela :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
14.1.12 21:04

Ahoj já jí kupovala hned jak jsem jí potřebovala. Od maminky která jí prozměnu koupila před porodem a vůbec jí nevyužila. Tak jako můžeš jí koupit před porodem abys byla klidnější, ale já když zjistila, že jí potřebuju, měla jsem jí za dva dny doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.1.12 21:05

Ja ji kupovala pred, mam ji doma nerozbalenou a nepouzitou :( , chlap totiz mazal vypujcit elektronickou, prej bych se s manualni nadrela.
Takze za me pred, radeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.1.12 21:05

Ja odsavacku vubec nekupovala a nepotrebovala, i kdyz jsem plne kojila - kdyz jsem potrebovala, tak jsem odstrikala mliko rucne.
Za mne kup az po porodu, pokud ji budes potrebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.1.12 21:06

Dopředu bych nekupovala, případně dokoupíš dle potřeby a u mě stejně na plný čáře vedly ruce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
14.1.12 21:07

já v porodnici zjistila, že ji budu potřebovat, tak mi ji přítel koupil a když jsem šla domů, tak už jsem ji měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.1.12 21:09

Já jsem jí teda dostala, ale už mám zjištěno kde v místě bydliště půjčují elektronickou, kdybych náhodou potřebovala, ale nekupovala bych, manuální můžeš koupit kdykoliv třeba i v tescu. Elektronické půjčují hodně v porodnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
elfans píše:
já v porodnici zjistila, že ji budu potřebovat, tak mi ji přítel koupil a když jsem šla domů, tak už jsem ji měla.

je to je dobry, ze bych si vybrala jen typ a on by to kdyztak mezi tim sehnal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Koupila bych až po porodu… :think: Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne… :nevim: U prvního prcka jsem ji využívala dost, protože jsem chodila do školy a potřebovala jsem často odstříkat hodně mlíka… Ale naposledy jsem ji použila v cca 10 měsících staršího prcka (při zánětu prsu)… :think: Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 21:12
kate02 píše:
Koupila bych až po porodu… :think: Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne… :nevim: U prvního prcka jsem ji využívala dost, protože jsem chodila do školy a potřebovala jsem často odstříkat hodně mlíka… Ale naposledy jsem ji použila v cca 10 měsících staršího prcka (při zánětu prsu)… :think: Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma… :)

taky prave studuju a pri zkouskach to budu dost vyuzivat, ale kamaradka upozornovala, ze se muze stat, ze mimco pit z flasky nebude a bude muset jet se mnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.1.12 21:12

Ja jsem si kupovala jen rucni dvoufazovou a to az po porodu kdy me chytil amok a chtela jsem si udelat zasoby do mrazaku. Ted se mi v mrazaku vali 3 litry myho mleka a budu to muset vzit a pomalu zlikvidovat protoze to tam za chvili bude tri mesice :-( A ted prozmenu mame laktacni krizi ale radeji dam malemu casteji napit nez se drit s odsavackou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
14.1.12 21:13
alsem píše:
elfans píše:
já v porodnici zjistila, že ji budu potřebovat, tak mi ji přítel koupil a když jsem šla domů, tak už jsem ji měla.
je to je dobry, ze bych si vybrala jen typ a on by to kdyztak mezi tim sehnal :palec:

určitě dobrý řešení, ale snad nebudeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.1.12 21:14
alsem píše:
kate02 píše:
Koupila bych až po porodu… :think: Pokud budeš potřebovat, není problém ji sehnat klidně během jednoho dne… :nevim: U prvního prcka jsem ji využívala dost, protože jsem chodila do školy a potřebovala jsem často odstříkat hodně mlíka… Ale naposledy jsem ji použila v cca 10 měsících staršího prcka (při zánětu prsu)… :think: Teď u druhýho mrněte jsem ji zatím ještě ani nevyáhla a vypadá to, že asi ani nevytáhnu, ale dokud budu kojit, radši si ji nechávám doma… :)
taky prave studuju a pri zkouskach to budu dost vyuzivat, ale kamaradka upozornovala, ze se muze stat, ze mimco pit z flasky nebude a bude muset jet se mnou :roll:

stát se může no, u nás to bylo tak, že do cca 4 měsíců v pohodě lahvičku bral, ale kolem 5. měsíce ji přestal chtít… :nevim: :zed: ale pak zase za chvíli už začly příkrmy, tak to nebylo tolik potřeba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.1.12 21:17

Já jsem odsávačku kupovala až ve chvíli, kdy jsem chtěla odsát mlíko, abych se mohla od dítěte hnout, to mu bylo tak 3-4měsíce (stejně tu flašku nechtěl, pacholek). Ale mám obchod, co je zároveň internetový i kamenný, takže ceny dobré a je blízko.
Nicméně já bych ji před porodem nekupovala, odsáté prvorozený nechtěl, při odstavu jsem ji použila asi dvakrát na odstříkání, u druhého jsem ji použila taky cca dvakrát a v podstatě zbytečně, jen jsem si tím ještě víc zrasovala bradavky.
Pokud bych potřebovala odsávačku kvůli rozkojení, půjčila bych si ji v porodnici, nějakou pořádnou elektrickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 21:18

no pokud budu rodit v terminu, tak mam prvni zkousku ve 3 tydnech :roll: tak tajne doufam, ze to bude driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí