Péřová zavinovačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
198
14.1.12 15:21

Péřová zavinovačka

Ahoj holky, nevíte, kde bych sehnala péřovou zavinovačku? Ukazovala ji Eva Kiedroňová v pátek 13. 1 . 2012 v pořadu Sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1419
14.1.12 15:42

Taky jsem to viděla. Já ji mám, koupila jsem ji přímo v ředitelství Kenny. Jsem totiž z Třince, odkud Eva pochází. Ale vůbec nevím, kde by se dala sehnat, zkus to najít na netu? Taky se Ti podívám. Ale je celkem drahá, přes 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.1.12 15:45

Tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
14.1.12 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.1.12 17:14

Holky, jste zlatý, mockrát děkuji.
Evulec: jsi s ní spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
14.1.12 20:53

Jo byla fajn, ale malý z ní rychle vyrostl.. Jinak se dobře nosila.. když už se do ní nevlezl, spinkal na ní v postýlce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.1.12 23:02

A muzu se zeptat, ma smysl tu perinku kupovat, kdyz ma byt pro letni dite ? neni to moc teple ? Resp. pak uz spise jen jako podlozka do postylky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
15.1.12 11:43

Je fakt, že teplá byla dost, malý se narodil na konci března a i přesto byl občas v ní zpocený. Pokud budeš mít mimi v létě, tak bych taky dumala :think: Jenže v nečím takovéhle malé musíš nosit a v rukou to není nejlepší..Fakt nevím, ale asi bych pořídila něco „lehčího“ na to léto. Ta péřovka ani jako podložku v létě bych asi neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barborka77
23.1.12 20:44

Péřová zavinovačka

o se týká péřové zavinovačky, tak pokud chcete mít spokojné miminko, doporučuji jedině péřovou zavinovačku. Peří v létě chladí v zimě hřeje a miminko vám bude krásně spinkat, protože jej hezky obepne. Moje malá se narodila v srpnu a ani jednou v ní zpocená nebyla, naopak, když jsem ji chtěla z ní vyndat, nebyla spokojená. A co se týká alergie,já mám taky alergii na peří ale nikdy jsem u malé žádnou alegii nezaznamenala, naopak si myslím, že si vytvořila vůči peří protilátky :-)

• Citovat
  • Upravit
228
24.1.12 10:29

Ahoj holky, taky uvažuji o koupi péřové zavinovačky. Ale váhám, kterou velikost vybrat:
http://www.kennyshop.cz/…ak-p-42.html
nebo
http://www.kennyshop.cz/…ak-p-41.html
Můžete se mi k tomuto vyjádřit? Díky.
Předpokládám, že malý bude mít kolem 3kg.
Díky za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
26.1.12 10:44

Vzala bych určitě tu větší. Už tak mi nepřišla, že by byla větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikatomanova
21.2.12 07:42

zavinovačka

Ahojky, taky mne zaujala ta péřová zavinovačka, tak by mne zajímaly vaše zkušenosti a jinak jsem jednu našla na netu a líbí se mi http://www.jaspis-prikryvky.cz/…85x85-x191-0:

• Citovat
  • Upravit
1083
21.2.12 08:05

Tak osobně nevím ale byla v sama doma nějaká pani a moc to doporučovala. Že je hodně pohodlná pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
21.2.12 08:06

Jé já to nečetla a ono už to tady je. Omlouvám se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.2.12 08:22

Holky, možná se ptám úplně blbě - ale nemáte strach z alergie? U malýho mimi přece ještě nevíš, jestli nebude zrovna na peří alergický a pokud by k tomu mělo sklony, tak mu tou péřovou zavinovačkou dost uškodíte, ne? Já jen že jsem se bavila s naší alergoložkou a ta říkala, že být to na ní, tak peří v domácnostech úplně zakáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí