Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nevíte někdo, jestli existujou dudlíky, co mají tvar jako dudlíky MAM (placaté), ale mají držátko? Malá už jinej tvar vůbec nechce a já bych jí ho potřebovala přidělat na řetízek, protože jí nonstop padá na zem…
Nebo Farlin… Zkus se taky mrknout na tuto diskuzi, tam byl řetízek na dudlík bez držátka, což by pro vás bylo ideální https://www.emimino.cz/…a-d-d-77149/ ![]()
na MAM dudlíky jsou držátka:) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
dokonce i s krytem na dudlík......máme ho je to perfektní vždy se dá dudl uklidit aby se někde neválel ![]()
ivma6 píše:
A co NUK?
Dudliky Nuk nejsou placate.
Jinak MAM prodava i snurku na ty svoje dudliky, mam ji doma (muj prcek taky nechce jiny dudlik nez MAM:-) ), mivaji ji vsude kde prodavaji MAM veci:-)
jj jak psala Pavla MAM dela retizky na svoje dudliky. maji jakysi silikonovyy krouzek, ktery se nasadi na ten kulaty
…na tu kulatou vec s obrazky na dudliku
Ahoj, my jsme sháněli nějakou dobu dudlík malýmu, taky má rád placatý dudlíky. Nakonec jsme úplně náhodou narazili na dudlíky v kauflandu ve zboží pro miminka. Jmenuje se Tigex a byly v balení dva dudlíky a stály 99,– tuším. Do tý doby jsme pořád kupovali dudlíky, který se alespoň vzdáleně podobali tomu jeho oblíbenému a všechny nám plival. Tady ten vezme jedinej rád
Ale v kaufu ho u nás museli mít nově, protože jsem tam byla před 3 týdny a tenhle tam určitě neměli.
Aventy jsou taky placatý a maj držátka…
MAM mám doma dudlík jeden, malýmu nevadí, ale ten dudlík je tak ošklivej! Vypadá jak motýl, takže dáváme jen na doma ![]()
Mají na ten řetízek se silikonovým krozžkem, jak už se tu psalo a nám normálně pasuje i ten odBabylove z DMka. Malý mi taky jiný dudel než Mam Perfekt nechce ![]()
Tak to je supr, to já koupím ten řetízek MAM. Neměla jsem vůbec tušení… ![]()
Gretchen píše:ivma6 píše:
A co NUK?Dudliky Nuk nejsou placate.
Jinak MAM prodava i snurku na ty svoje dudliky, mam ji doma (muj prcek taky nechce jiny dudlik nez MAM:-) ), mivaji ji vsude kde prodavaji MAM veci:-)
Všude ne, u nás mají MAM lahvičky i MAM dudlíky, ale šňůrky ne.
Taky ji sháním, ale asi budu muset kouknout až příležitostně, až někam pojedeme, u nás nemám šanci.
rejžička píše:Gretchen píše:Všude ne, u nás mají MAM lahvičky i MAM dudlíky, ale šňůrky ne.ivma6 píše:
A co NUK?Dudliky Nuk nejsou placate.
Jinak MAM prodava i snurku na ty svoje dudliky, mam ji doma (muj prcek taky nechce jiny dudlik nez MAM:-) ), mivaji ji vsude kde prodavaji MAM veci:-)Taky ji sháním, ale asi budu muset kouknout až příležitostně, až někam pojedeme, u nás nemám šanci.
Nám pasuje na MAM dulík šňurka Babylove z DMka, podle mě jsou všechny stejné, ne? ![]()
Já kupovala placatej dudlík s držákem v Tescu zn.Canpol babies
Manžel koupil plactej dudlík s držátkem malýmu u Rossmanna. Ale malej mi je bojkotuje ![]()