Placatý dudlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
10.1.12 01:08

Placatý dudlík

Nevíte někdo, jestli existujou dudlíky, co mají tvar jako dudlíky MAM (placaté), ale mají držátko? Malá už jinej tvar vůbec nechce a já bych jí ho potřebovala přidělat na řetízek, protože jí nonstop padá na zem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
10.1.12 01:19

A co NUK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.1.12 01:38

Nebo Farlin… Zkus se taky mrknout na tuto diskuzi, tam byl řetízek na dudlík bez držátka, což by pro vás bylo ideální https://www.emimino.cz/…a-d-d-77149/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
10.1.12 01:46

na MAM dudlíky jsou držátka:) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
dokonce i s krytem na dudlík......máme ho je to perfektní vždy se dá dudl uklidit aby se někde neválel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.1.12 01:55

mám od nuku držák na oby typy s držátkem i bez :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
10.1.12 08:36
ivma6 píše:
A co NUK?

Dudliky Nuk nejsou placate.

Jinak MAM prodava i snurku na ty svoje dudliky, mam ji doma (muj prcek taky nechce jiny dudlik nez MAM:-) ), mivaji ji vsude kde prodavaji MAM veci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
10.1.12 09:00

jj jak psala Pavla MAM dela retizky na svoje dudliky. maji jakysi silikonovyy krouzek, ktery se nasadi na ten kulaty :think: …na tu kulatou vec s obrazky na dudliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.1.12 09:03

Ahoj, my jsme sháněli nějakou dobu dudlík malýmu, taky má rád placatý dudlíky. Nakonec jsme úplně náhodou narazili na dudlíky v kauflandu ve zboží pro miminka. Jmenuje se Tigex a byly v balení dva dudlíky a stály 99,– tuším. Do tý doby jsme pořád kupovali dudlíky, který se alespoň vzdáleně podobali tomu jeho oblíbenému a všechny nám plival. Tady ten vezme jedinej rád :) Ale v kaufu ho u nás museli mít nově, protože jsem tam byla před 3 týdny a tenhle tam určitě neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.1.12 10:09

Aventy jsou taky placatý a maj držátka…
MAM mám doma dudlík jeden, malýmu nevadí, ale ten dudlík je tak ošklivej! Vypadá jak motýl, takže dáváme jen na doma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
10.1.12 10:37

Mají na ten řetízek se silikonovým krozžkem, jak už se tu psalo a nám normálně pasuje i ten odBabylove z DMka. Malý mi taky jiný dudel než Mam Perfekt nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.1.12 11:31

Tak to je supr, to já koupím ten řetízek MAM. Neměla jsem vůbec tušení… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
12.1.12 18:11
Gretchen píše:
ivma6 píše:
A co NUK?

Jinak MAM prodava i snurku na ty svoje dudliky, mam ji doma (muj prcek taky nechce jiny dudlik nez MAM:-) ), mivaji ji vsude kde prodavaji MAM veci:-)

Všude ne, u nás mají MAM lahvičky i MAM dudlíky, ale šňůrky ne. :( Taky ji sháním, ale asi budu muset kouknout až příležitostně, až někam pojedeme, u nás nemám šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
12.1.12 22:03
rejžička píše:
Gretchen píše:
ivma6 píše:
A co NUK?

Všude ne, u nás mají MAM lahvičky i MAM dudlíky, ale šňůrky ne. :( Taky ji sháním, ale asi budu muset kouknout až příležitostně, až někam pojedeme, u nás nemám šanci.

Nám pasuje na MAM dulík šňurka Babylove z DMka, podle mě jsou všechny stejné, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
13.1.12 12:51

Já kupovala placatej dudlík s držákem v Tescu zn.Canpol babies

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 17:44

Manžel koupil plactej dudlík s držátkem malýmu u Rossmanna. Ale malej mi je bojkotuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí