Máte tuto chůvičku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
7.1.12 12:05

mate tohle doma?

Ahoj chci se zeptat mate tohle nekdo doma? jakou mate zkusenost? :think: http://www.amazon.co.uk/…xgy_by_img_b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
7.1.12 12:08

Mám a klidně i prodám. Hodně mi to pomohlo na začátku těhu, když mi moc nerostlo bříško a já se strachovala. Dala jsem sluchátka a slyšela srdíčko :srdce: Později jsem poslouchala i jak se tam princezna peleší atd… I tatínek poslouchal a moc ho to bavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 12:14

ja si to prave obednala a vubec netusim jak to pouzit :think: :oops: kde asi tet je miminko atd :oops: a zajimalo mne jestly to funguje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
7.1.12 12:18

Měla to kamarádka, zkoušela jsem to snad 3× a nikdy jsem nic neslyšela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.1.12 12:28

aby vám to fungovalo musíte si koupit ten gel, co mají na UTZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.1.12 12:32
Barborka4 píše:
ja si to prave obednala a vubec netusim jak to pouzit :think: :oops: kde asi tet je miminko atd :oops: a zajimalo mne jestly to funguje. :kytka:

K tomu by měla být tuba s gelem. Potřeš si tu sondu, nebo ev. bříško a jezdíš po něm. Dej si to na nejvyšší hlasitost a poslouchej. Trošku se neboj na bříško přitlačit. Měla bys slyšet takový rytmický šelest, bušení, prostě srdíčko. Záleží v jakém jsi týdnu těhu. Pokud jsi v 13tt, samozřejmě nebudeš jezdit po pupíku, ale spíš v podbřišku:-) A buď trpělivá, nenajdeš ho hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.12 12:37

no tak ja mam doma obycejny fonendoskop za dve.stovky a bohate to staci slysel.to.i tatinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
7.1.12 12:53

Ja to mam taky a je to paradni a vubec nepotrebujes gel.Ja si potru bricho olejem na smaženi a slysím to krasne.Dokonce i moje kamaradka ktera je v 8 tt slysela svoje miminko.
Urcite doporucuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.1.12 12:59

Já to doma neměla měla jsem klasickej fonendoskop,ale kamarádka to měla a nemohla si to vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.1.12 13:28

Používám to od 10tt a už bych bez toho fungovat v těhu nechtěla. Kdykoliv jsem měla nějaké obavy tak jsem vytáhla Angelíka a poslouchala. Nepotřebuješ gel, stačí jakýkoliv olej. Já mám nějakej na miminka a rovnou si tím promazávám bříško. Akorát jsem vyměnila sluchátka za takový špunty od Sonny, je to přes ně líp slyšet. Zatím jsem našla mrně vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 13:57

holky tak mi to prislo ale nic neslysim :think: jsem 12+5 tt ale zadny gel tam nebyl mam teda zkusit krem? nebo olej? muze to bit tim ze nic neslysim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
7.1.12 14:19

Ahoj Barborko4 určitě je to tím, že nemáš namazané bříško. Bez toho angelsound nefunguje. Já používám běžný lubrigační gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.1.12 15:10
Barborka4 píše:
holky tak mi to prislo ale nic neslysim :think: jsem 12+5 tt ale zadny gel tam nebyl mam teda zkusit krem? nebo olej? muze to bit tim ze nic neslysim??

Takhle brzo se to hůře hledá. Lehni si na postel, měj u toho natažený nohy, vypni telku, radio apod. a pomalu jezdi po podbřišku. Já jsem kolikrát našla i v třísle. Můžeš si mrně splést se svou břišní žílou ale jak ho jednou najdeš tak už se příště nespleteš. Je to dost rychlí „dusot kopyt“, asi 130× za minutu. Pak napiš, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leeeah
7.1.12 15:12

Já to měla půjčené od kamarádky a super, srdíčko sem našla hned.A natírala jsem se normálním krémem, jen větší vrstvu. Ale opravdu se neboj na bříško přitlačit, mimčo je ještě malinké.

• Citovat
  • Upravit
2451
7.1.12 18:22

Ahoj, mám půjčené od kamarádky, v lékárně jsem koupila ultrazvukový gel 500 ml za 53 kč. Teď jak mimi kope už ani moc neposlouchám, ale musíš opravdu najít kde je srdíčko, jak je mimi natočené, vzhledem k tomu že je ještě maličké ti to asi půjde hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí