Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj chci se zeptat mate tohle nekdo doma? jakou mate zkusenost?
http://www.amazon.co.uk/…xgy_by_img_b
Mám a klidně i prodám. Hodně mi to pomohlo na začátku těhu, když mi moc nerostlo bříško a já se strachovala. Dala jsem sluchátka a slyšela srdíčko
Později jsem poslouchala i jak se tam princezna peleší atd… I tatínek poslouchal a moc ho to bavilo ![]()
ja si to prave obednala a vubec netusim jak to pouzit
kde asi tet je miminko atd
a zajimalo mne jestly to funguje. ![]()
Měla to kamarádka, zkoušela jsem to snad 3× a nikdy jsem nic neslyšela ![]()
aby vám to fungovalo musíte si koupit ten gel, co mají na UTZ ![]()
Barborka4 píše:
ja si to prave obednala a vubec netusim jak to pouzit![]()
kde asi tet je miminko atd
a zajimalo mne jestly to funguje.
K tomu by měla být tuba s gelem. Potřeš si tu sondu, nebo ev. bříško a jezdíš po něm. Dej si to na nejvyšší hlasitost a poslouchej. Trošku se neboj na bříško přitlačit. Měla bys slyšet takový rytmický šelest, bušení, prostě srdíčko. Záleží v jakém jsi týdnu těhu. Pokud jsi v 13tt, samozřejmě nebudeš jezdit po pupíku, ale spíš v podbřišku:-) A buď trpělivá, nenajdeš ho hned ![]()
no tak ja mam doma obycejny fonendoskop za dve.stovky a bohate to staci slysel.to.i tatinek.
Ja to mam taky a je to paradni a vubec nepotrebujes gel.Ja si potru bricho olejem na smaženi a slysím to krasne.Dokonce i moje kamaradka ktera je v 8 tt slysela svoje miminko.
Urcite doporucuju ![]()
Já to doma neměla měla jsem klasickej fonendoskop,ale kamarádka to měla a nemohla si to vynachválit.
Používám to od 10tt a už bych bez toho fungovat v těhu nechtěla. Kdykoliv jsem měla nějaké obavy tak jsem vytáhla Angelíka a poslouchala. Nepotřebuješ gel, stačí jakýkoliv olej. Já mám nějakej na miminka a rovnou si tím promazávám bříško. Akorát jsem vyměnila sluchátka za takový špunty od Sonny, je to přes ně líp slyšet. Zatím jsem našla mrně vždy.
holky tak mi to prislo ale nic neslysim
jsem 12+5 tt ale zadny gel tam nebyl mam teda zkusit krem? nebo olej? muze to bit tim ze nic neslysim??
Ahoj Barborko4 určitě je to tím, že nemáš namazané bříško. Bez toho angelsound nefunguje. Já používám běžný lubrigační gel.
Barborka4 píše:
holky tak mi to prislo ale nic neslysimjsem 12+5 tt ale zadny gel tam nebyl mam teda zkusit krem? nebo olej? muze to bit tim ze nic neslysim??
Takhle brzo se to hůře hledá. Lehni si na postel, měj u toho natažený nohy, vypni telku, radio apod. a pomalu jezdi po podbřišku. Já jsem kolikrát našla i v třísle. Můžeš si mrně splést se svou břišní žílou ale jak ho jednou najdeš tak už se příště nespleteš. Je to dost rychlí „dusot kopyt“, asi 130× za minutu. Pak napiš, držím palce.
Já to měla půjčené od kamarádky a super, srdíčko sem našla hned.A natírala jsem se normálním krémem, jen větší vrstvu. Ale opravdu se neboj na bříško přitlačit, mimčo je ještě malinké.
Ahoj, mám půjčené od kamarádky, v lékárně jsem koupila ultrazvukový gel 500 ml za 53 kč. Teď jak mimi kope už ani moc neposlouchám, ale musíš opravdu najít kde je srdíčko, jak je mimi natočené, vzhledem k tomu že je ještě maličké ti to asi půjde hůř…