Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Andrejko děkuji,chlap mě zas řikal že je to zbytečný,že budu viděšená ještě víc
že se mě nebudé zdát srdíčko jestli nebije málo atd…tak nevim
no uvidim…ale dík
kubina01 píše:
Andrejko děkuji,chlap mě zas řikal že je to zbytečný,že budu viděšená ještě vícže se mě nebudé zdát srdíčko jestli nebije málo atd…tak nevim
no uvidim…ale dík
Jasné, v pohodě
Kdyby sis to rozmyslela napiš SZ ![]()
Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto chůvičkou a monitorem dechu?
http://www.zbozi.cz/…torem-dechu/
@tessika My ji máme. Fungovala ukázkově, akorát jsem jí ze začátku nemohla dávat pod matraci, malej měl pod 3 kg, byl v zavinovačce a dýchal slabounce, takže to monitor nesnímal. Dávala jsem to pod tenký kojenecký polštář a malého do zavinovačky. Pod matrací byl, když vážil kolem 4 kg. Teď už bude malému 8 měsíců a už ten monitor kolikrát vypnu, protože spí na boku nebo se přesune mimo snímač a houká to…
@Minniee A nezkoušeli jste chůvičku i v „terénu“ a ne jen doma? A dá se chůvička použít i bez toho monitoru nebo to je vzájemně propojené?
@tessika Chůvičku jsem zkusila na těch 300 metrů a když jsem šla dál, ztratila signál, tak mi ale hned v dosahu znovu naběhl, ale monitor ne. To se pak musí dát zpět do nabíječky, zapnout, vypnout a zase to bliká. Ten monitor se může odpojit, takže to pak slouží jen jako chůvička. Ta chůvička ale může fungovat neustále, pokud jsou v síti jak chůvička u dítětete a chůvička u rodiče. Ta deska se připojuje k chůvičce u dítěte a kdykoliv se může odendat
Ahoj holky mám možnost výhodně koupit tuhle chůvičku. Máte s ní někdo zkušenost? Já bych si totiž videochůvičku jinak nekoupila, ale za tu cenu co jí mám nabídnutou nějak nemůžu odolat ![]()
@Judynka všeobecně, koukala bych se jaký má dosah v porovnání s ostatníma a pokud by se výrazně nelišil, nebylo by o čem přemýšlet