Máte tuto chůvičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
9.1.12 07:42

Andrejko děkuji,chlap mě zas řikal že je to zbytečný,že budu viděšená ještě víc :lol: že se mě nebudé zdát srdíčko jestli nebije málo atd…tak nevim :think: no uvidim…ale dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.1.12 12:34
kubina01 píše:
Andrejko děkuji,chlap mě zas řikal že je to zbytečný,že budu viděšená ještě víc :lol: že se mě nebudé zdát srdíčko jestli nebije málo atd…tak nevim :think: no uvidim…ale dík

Jasné, v pohodě :) Kdyby sis to rozmyslela napiš SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.2.13 17:19

Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto chůvičkou a monitorem dechu?
 http://www.zbozi.cz/…torem-dechu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.2.13 17:41

@tessika My ji máme. Fungovala ukázkově, akorát jsem jí ze začátku nemohla dávat pod matraci, malej měl pod 3 kg, byl v zavinovačce a dýchal slabounce, takže to monitor nesnímal. Dávala jsem to pod tenký kojenecký polštář a malého do zavinovačky. Pod matrací byl, když vážil kolem 4 kg. Teď už bude malému 8 měsíců a už ten monitor kolikrát vypnu, protože spí na boku nebo se přesune mimo snímač a houká to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.2.13 18:48

@Minniee A nezkoušeli jste chůvičku i v „terénu“ a ne jen doma? A dá se chůvička použít i bez toho monitoru nebo to je vzájemně propojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.2.13 22:29

@tessika Chůvičku jsem zkusila na těch 300 metrů a když jsem šla dál, ztratila signál, tak mi ale hned v dosahu znovu naběhl, ale monitor ne. To se pak musí dát zpět do nabíječky, zapnout, vypnout a zase to bliká. Ten monitor se může odpojit, takže to pak slouží jen jako chůvička. Ta chůvička ale může fungovat neustále, pokud jsou v síti jak chůvička u dítětete a chůvička u rodiče. Ta deska se připojuje k chůvičce u dítěte a kdykoliv se může odendat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
19.2.13 10:15

@Minniee Děkuji :). Už jsem ji objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
19.7.13 08:41

Ahoj holky mám možnost výhodně koupit tuhle chůvičku. Máte s ní někdo zkušenost? Já bych si totiž videochůvičku jinak nekoupila, ale za tu cenu co jí mám nabídnutou nějak nemůžu odolat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.7.13 08:45

Já bych si videochůvičku rozhodně koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
19.7.13 08:49

@Hanymany : tuhle? nebo to bylo myšleno všeobecně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.7.13 08:51

@Judynka všeobecně, koukala bych se jaký má dosah v porovnání s ostatníma a pokud by se výrazně nelišil, nebylo by o čem přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.13 16:03

Měla jsem a nic moc, jsou jistě lepší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí