Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co měly 50 na mimčo nakoupenou, jak dlouho jste jí dětem dávaly? Jakou měla mimča porodní váhu a cm? To samé pak můžete uvést i u 56. Vím, že dost mamin rovnou koupí větší velikost, ale nechci všechno ohrnovat a tak jsem nějaké 50 nakoupila (už jen, že se mi líbí
).
Záleží, jak budeš mít velké dítě, tuhle velikost bych radši dopředu nekupovala. Měla jsem nakoupené oblečky č. 56,62 a tu 50 jsme museli dokoupit, pt syn měl 46 cm a vše mu bylo velké. Tuhle velikost nosil určitě 14 dní a tu 56 asi 2 měsíce.
velikost 50 je podle mě k ničemu. Neměli jsme ani jeden kousek. Děti byly od 3.35 - 4.95 kg a 50 - 54 cm, nechce se mi to vypisovat, ale váhy a míry jsou kdyžtak v metřících ![]()
A jak píše mufice, podle potřeby je možno dokoupit. V dnešní době to není problém ![]()
Měla jsem pár kousků 56, ale po návratu z porodnice je dcera nosila tak max. týden…takže 62 to jistí a holt kdyžtak ohrnu…
Malej měl 50cm, 3170g a vel. 50 nosil 7-10dní, dupačky asi měsíc, byla jsem za ně ráda, protože vel. 56 mi přišla strááášně obrovská.
Ale měla jsem jenom bodyčka, dupačky a overaly, mikiny jsem měla větší. 56 jsem začal dávat až po tom týdnu a vydržela mu min. další měsíc (možná i dýl). ![]()
Tak 50 jsem neměla vůbec a ani bych ji neužila. Synek měl 53 cm a 4060 g.
56 jsme používali cca měsíc. Teď už má 60 cm, tak pomalu vyrůstá i z 62. Je mu 6 týdnů. S manželem jsme spíš menší, tak nevím, po kom to má ![]()
50 je pro nedonosence, dvojcata ji nosila, ale nejmladsi narozen 38 by se do toho neoblekl ani jednou, mel asi 14 dni 56 pak uz 62
Tak syn nosil vel.50 snad 2 týdny, velikost 56 to stejné. Narodil se a měl 3,3kg a 49cm, ale strašně rychle vyrostl.
Zato dcera se narodila a měla 45 cm a 2,45kg velikost 50 jí byla strašně velká, kamarádka jak ji v porodnici uviděla mě dokoupila tuším vel.46 a pořád to bylo velké, to nosila minimálně měsíc, 50-56 užila tak do 4 měsíce.
Takže dopředu to odhadnout nejde.
Tak my jsme koupili asi 3 body a 3 overaly ve vel. 50 a 56 jsem ohrnovala. Věci ven jsem měla ve vel.62, takže v tom plaval
Jinak porodní váhu měl 3 kg a když jsme odcházeli, tak zhubl na 2.900 g.
Malá měla 54 cm, 56 jsme měli v porodnici a týden doma, ted má 62 a je hodně dlouhá, takže v 6-ti týdnech už máme něco i 68…
Moc toho nekupuj,kdyžtak dokoupíš, taky jsem nemohla odolat a ted mám plnou skřín malejch krásnejch hadříků, který jsou maximálně vypraný, nenošený… Asi budem muset mít jěště tak 3 děti, abychom to využili ![]()
Honzík měl při narození 51cm a 3,27kg a dávala jsem hned 62… nepřišlo mi, že by to měl nějak obr velký.. body třeba.. s plínou, pohoda. A tríčo jsem třeba ohrnula. Měla jsem akorát 2 overálky ve vel. 56, ta se docela hodily.. jinak za sebe bych víc malých věcí nekupovala, strašně rychle mi z toho vyrost.. 62 mu byla krásně za 2-3 týdny.. ![]()
No já bych asi moje mimčo ani do 50 neoblíkla
koupila jsem vše 56 a měla to akorát. Teď má 2 měsíce a už dávám 62 něco i 68 a má to trochu větší. Jinak porodní váha 3815 a 51 cm a to mi doktoři ve 30 tt tvrdili, že budu mít malé dítě ![]()
Tak pro malou jsem měla jen kedny dupajdy 50 (byly nádherný a neodolala jsem ) no a ni je neměla.Měla 50cm a 4kg a z porodnice jsme šli se širokým balením kvůli kyčlím a tak se mi do nich nevešla.
naše malá měla 50cm,3380g a 50 jsme neměli ani kousek. 56 jí byla akorát a nosila jí sotva měsíc ![]()
Ani jedno dítě by 50 neoblíklo, synové 3550g, 50cm a 3700g, 52cm, i tu 56 měli maximálně 2týdny a to jen některé kousky, dupačky ani tak dlouho ne.
Ale je fakt, že mě opravdu nevadí někde něco ohrnout, nevadí mi, když je to trochu větší, hlavně že je nic neškrtí.