Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak naše maličká měla 3620g a 49 cm a vel. 50 jsem dodatečně kupovala, protože jí bylo všechno velké a ohrnuté věci nemám ráda.
Já teda spíš nechápu,jak někdo může začít až na velikosti 62 ![]()
Dcera měla 53 cm a 4150 g a vel 50 nosila snad tři týdny,až pak sme přešli na 56.
62 nosila snad až ve třech měsících ![]()
pate81 píše:
Já teda spíš nechápu,jak někdo může začít až na velikosti 62
Dcera měla 53 cm a 4150 g a vel 50 nosila snad tři týdny,až pak sme přešli na 56.
62 nosila snad až ve třech měsících
Já to chápu, není 56 a 56 a není 62 a 62. Některá 62 je skoro stejně velká jako 56 jiného výrobce. Holt co výrobce, to originál…
Náš bobíšek měl 51cm a 3,38 kg. Velikost 50 jsme měli nakoupenou a nosil ji docela dlouho - teda bodyčka (měsíc určitě). Dupačky NE z těch vyrostl poměrně rychle. Ale bodyčka bych s klidem nakoupila. Já je právě kupovala, protože maminky psaly, že se to neoplatí a kdesi cosi, ale když jsem viděla ty fotky, jak všechny miminka mají všechno ohrnuté a volné, tak se mi to nelíbilo
Kdyby člověk obracel každou korunu, tak možná by koupil větší velikost, aby ji „vynosil“, ale tohle je naše první miminko a tak mu dopřáváme
![]()
50 bych dala spíš předčasně narozenýmu miminku. My měli hned 56, sice trochu plaval, ale těch pár dní, kdy jen ležel v zavinovačce to bylo fuk ![]()
Ahoj, tak my 50ku neměli, ale možná bysme ji trochu užili… syn měl 2770 gramu a 50 cm a teď mu budou dva měsíce a v 56ce máme ještě kalhoty a dupačku a jsou mu až teď tak nějak hezky padnoucí… Jinak body už máme 62… ale jak říkám, tak polodupačky, dupačky, kombinézky máme stále tu 56ku i ve dvou měsících (teď máme cca 4,5 kg) tak jen pro představu…
Mimi máme normální a některé věci jsou prostě veliké od různých výrobců… halvně dlouhé…
Nainuva píše:
50 bych dala spíš předčasně narozenýmu miminku. My měli hned 56, sice trochu plaval, ale těch pár dní, kdy jen ležel v zavinovačce to bylo fuk
Náš se narodil v termínu a ta 50 mu byla ještě týden velká ![]()
Tak jáí měla nejmenší 56ku. Oni některé dupky se po vyprání ještě zdrcnou i když pereš podle cedulky. 1dcera se narodila 3450g a 50cm,plavala v tom chvilenku(ale zase na druhou stranu ji tato vel. vydrželůa 3měsíce. Druhá dcera měla 2885g a 47cm-ta v těch dupkách plavala mnohem víc,ale po dvou měsících jsem už vyřazovala.
Já osobně bych do menšího nešla a když tak jeden komplet třeba k Mudře nebo tak ale víc určitě ne.
Nainuva píše:
50 bych dala spíš předčasně narozenýmu miminku. My měli hned 56, sice trochu plaval, ale těch pár dní, kdy jen ležel v zavinovačce to bylo fuk
No já nevím, my měli mimčo v termínu a úplně v pohodě. 50 je klasická velikost myslím, že pro předčasně narozené jsou velikosti „early born“. To jsou fakt pidi pidi věcičky ![]()
Malá měla 3030g a 49cm a manžel běžel koupit 44…
50-56 jsme nosili i do 3m, dokonce bodýčka s kr. rukávem máme stále 56. Jsou nám za týden 4m ![]()
Malá je nohatá, takže kalhotky máme i 68 na dýlku, problém, že jí jsou děsně široký… ![]()
ahoj, tak u nás 56 jen max. 14 dní, taky jsem měla hodně nakoupeno, bohužel… Ale je fakt, že malá přibírala hodně rychle (kolem 300 g týdně) Teď jsou jí 2 měsíce a už má skoro 7 kg, takže jsou jí už těsný i některý oblečky 3-6 měsíců, takže těžko radit ![]()
jedno dvě body a 2 overaly v 50tce určitě užiješ, ale víc bych nekupovala, jen kdyby se pak narodil prcík, tak kdyžtak dokoupíš.
malej se narodil 48cm a 3350g, 50 nosil tak 14 dní, možná 3 týdny, ale střídala sem to s 56.
teď má 55cm a 4700g v necelých dvou měsících a nosí něco 56 ale většinu 62 bo látkuju, takže ty menší (56) jsou sice na dýlku jakoby v pohodě, ale nevejde se do toho na šířku…
taky záleží na střihu, něco 56 je velké, jiné 62 jsou úzké a tak se do toho vejde tiptop ![]()
třeba trika i v 50 sou mu ještě docela velká, manžestráčky 56 mrňavý ![]()
Ty jo, to je pecka tady číst, jak to kterým dětem padne…
fakt co dítě, tak mu ta 56ka vydrží jen chvilku a jinde zase 3 měsíce… no jak říkám - my máme ve dvou měsících a sedí dobře ![]()
ahoj … já měla 50-ku, ale jen pár kousků. Pak se malá narodila a měla jen 43cm
takže mi tuto velikost využily asi po 2 měsíce a ještě jsem musela dokupovat
ale myslím, že lepší je si koupit 56, 62-ty se užijí víc ![]()