Jak sedí overálky od Nextu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jpichova
1.1.12 20:52

Jak sedí overálky od Nextu.

Ahojky maminky batolátek a výš. Prcek má 17 měs /35+1/.,ale je drobek,v roce měl 74cm/8,3kg a nyní když vleze na váhu ukazuje 10kg. Oproti stejně starému sousedovi je zakrslík :).
Jak vám sedí na dětech overálky na spinkání od Nextu? Nyní máme vel. 86 od F&F a jsou mu hrozné dlouhé na nožkách. Myslím,že je užijeme minimálně do 2 let. Chtěla bych mu koupit od této značky v packu a nevím,zdá mám risknout vel. 92 a koupit,aby mu pak nebyly opravdu jen do 2 let. Vzala bych samo i 98,ale nad 92 váhám. Nebo kdyby se náhodou našla dobrá duše a změřila mi délku vel.92. Doteď nosí i 80,ale už je dávám pomalu stranou. Díky moc za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. SlaJa
1.1.12 21:02

Náš malý má 10,6 kg a 83 cm - na spaní teď nosí z Nextu overaly 12-18 měs, ale dneska třeba 18-24 měs (ostatní menší jsou v praní :) Myslím, že na spaní je pohodlnější volnější pyžamko, ta větší velikost mu je větší v nožkách, ale podle mě nijak extrémně, rukávy jednou ohrnuté, menší velikost mu je přesně - při sezení trošku ohýbá prstíky na nožkách. Jinak overaly od téhle značky moc doporučuju, syn je nosí od miminka, jsou kvalitní, ze silnější bavlny, která myslím i docela zahřeje.

• Citovat
  • Upravit
4688
1.1.12 21:09

next je kapku větší, myslím, že 92 v pohodě užije nějakou chvíli…já jsem teda divná, já už od roka používala slim pyžamka od téže značky a nemůžu si je vynachválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
1.1.12 21:11

Super,díky moc,to jsou asi tak nastejno. Tak já to risknu a koupím. Teď se mi moc líbí ten s hvězdičkama,nejsem na ty jejich divočinky,ale tento se fakt povedl

• Citovat
  • Upravit
jpichova
1.1.12 21:12
alla píše:
next je kapku větší, myslím, že 92 v pohodě užije nějakou chvíli…já jsem teda divná, já už od roka používala slim pyžamka od téže značky a nemůžu si je vynachválit…

Co je to slim pyžamka :oops:

• Citovat
  • Upravit
4688
1.1.12 21:15

toto
http://www.next.co.uk/x493876s2
někomu vadí, že je zvyklý na ťapky, mně to vyhovovalo, snadný přístup k pleně atd…jsou to jakoby leginy, nic se nevyhrnuje, je v nich dětem teplo, jsou příjemně na tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
1.1.12 21:20
alla píše:
toto
http://www.next.co.uk/x493876s2
někomu vadí, že je zvyklý na ťapky, mně to vyhovovalo, snadný přístup k pleně atd…jsou to jakoby leginy, nic se nevyhrnuje, je v nich dětem teplo, jsou příjemně na tělo…

Takže klasické pyžamko. No to by malý nemohl.Spí odkopaný a to by měl hned holý záda :P. Ale až nebude moct mít overálky,jdu do těchto :dance:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. SlaJa
1.1.12 21:35

Pro malýho zatím tyhle slim pyžamka nejsou. Taky spává celý odkopaný, ponožky si v noci sundavá. V domě nemáme v noci moc teplo, a tak jsem ráda, že má v overalu záda i nožky v teple.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
1.1.12 21:51
nepřihl. SlaJa píše:
Pro malýho zatím tyhle slim pyžamka nejsou. Taky spává celý odkopaný, ponožky si v noci sundavá. V domě nemáme v noci moc teplo, a tak jsem ráda, že má v overalu záda i nožky v teple.

Našla jsem i overálky do 5 let bez ťapek,ale mají jen aktuálně 1 barvy a zrovna divočinu :cert:.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
1.1.12 22:02

Slim znamena uzke,jsou na telo,ne jako ostatni,ze jsou volne ;) ,me moc vyhovuji,zahrejou.A nasemu klukovi je z Nextu vse vetsi,ale zase jak co,takze tezko rict no.Ja bych se teda nebala koupit i vetsi cislo,protoze se ani jednou nestalo,ze by mel kluk nohavice dlouhe,drzi je dole pevnejsi guma.Ma ted velikost 98,ale overaly z Nextu na 3-4roky a jsou mu velmi dobre,alespon mu ty nohavice zase nelezou do puli lytek.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
1.1.12 22:03

Pokud nekde zitra ve skrini najdu overaly mensi velikosti,tak ti je zmerim.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
1.1.12 22:16
Neprihlasena Jaruna píše:
Pokud nekde zitra ve skrini najdu overaly mensi velikosti,tak ti je zmerim.

Super,díky.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
1.1.12 22:36

Zmerila jsem je jeste ted,bojim se,abych na to zitra nezapomela :oops: .
Delka 73cm a po rozkrok 46cm,ale ber to spis jako cca,protoze jsou uz hodne prane ;).

• Citovat
  • Upravit
jpichova
2.1.12 09:26
Neprihlasena Jaruna píše:
Zmerila jsem je jeste ted,bojim se,abych na to zitra nezapomela :oops: .
Delka 73cm a po rozkrok 46cm,ale ber to spis jako cca,protoze jsou uz hodne prane ;).

Díky jsi zlato. Poměřím s ostatními menšími overálky. Je mi jasné,že se praním srazí,navíc sušička též zmenšuje a tak nosí bodyna i 98 :lol:

• Citovat
  • Upravit
2507
2.1.12 13:45

Náš Kubík není žádný střízlík a overálky od Nextu, vel. 12-18m mu byly ještě ve 20ti měsících. Myslím, že Next má věci o kapku větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí