Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
50 jsem neměla žádnou, malej měl 3860g a 52cm, takže rovnou 56, ale i z toho rychle vyrostl, takže to moc neunosil, jestli měl na sobě věci dvakrát tak to bylo moc hnedka po pár týdnech jsme přešli na 62 ![]()
Záleží jak je mimčo velké, jak bude velké, jaké budeš mít odhady dle UTZ (ale i ten se o něco plete) ![]()
ahoj, malá se narodila s 50ti cm a váhou 2,78kg, zhubla v porodnici ještě asi na 2,60 a 5O jí byla hezky něco kolem měsíce
(dokonce měla i nějaké body v 46
)
To jsem ani netušila, že existuje 50.
Oba nedonošenci začínali na 56. Malá z ní vyrostla za chvilku. Vojtovi vydržela o něco déle.
záleží na výrobci, některé 62 jsou menší, než jiné 56.
50tku jsem měla na obě děti jednu sooupravu na cestu z porodnice. Vpadali v tom líp. Nosili to asi 3-4 týdny,. PV3,45 a 3,65kg.
56 jsem měla troje ovearaly , ty nosili ve dne i v noci. Pak asi dvoje bodýčka Ostatní věci už jsem měla 62.
fragola píše:pate81 píše:Já to chápu, není 56 a 56 a není 62 a 62. Některá 62 je skoro stejně velká jako 56 jiného výrobce. Holt co výrobce, to originál…
Já teda spíš nechápu,jak někdo může začít až na velikosti 62
Dcera měla 53 cm a 4150 g a vel 50 nosila snad tři týdny,až pak sme přešli na 56.
62 nosila snad až ve třech měsících
Přesně tak.. chtěla jsem to napsat.. já vybírám věci hlavně podle oka, né podle velikosti… malej má teď některý věci 86 a jsou mu suprově a některý má už 98 a jsou mu taky akorát… taxe pak podle toho řiď ![]()
A náš skoro dvouleták má cca 88 cm a nosí oblečení velikostí 80, 86 a 92 ![]()
jowana píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co měly 50 na mimčo nakoupenou, jak dlouho jste jí dětem dávaly? Jakou měla mimča porodní váhu a cm? To samé pak můžete uvést i u 56. Vím, že dost mamin rovnou koupí větší velikost, ale nechci všechno ohrnovat a tak jsem nějaké 50 nakoupila (už jen, že se mi líbí).
Já jsem měla vel. 50 dvoje dupačky, 2 body, 2 košilky. Ale jen proto, že jsem to dostala. Malá měla 48cm a 3070g a vel 50 nenosila ani 2 týdny, 56 necelý měsíc, 62 už dýl, to nevím jak dlouho. nejdyl nam vydržela 68, 74 jsme preskocili¨:-D ted mame 80-86 ![]()
Porodni váha 3100, míra 51 cm. Nyní 57 a 4480. Pořád má 56 velikost a je mu přes 3a půl měsíce
Tak muj synek prostředí měl 48.cm a 3100.g a kupovaly jsme číslo 50.a měl to měsíc to používal.
A nejmladší klučík měl 2750.g a 47.cm.Tuhle velikost jsem vubec nekupovala hned dala číslo 56.i když to bylo hodně veliké dávala jsem ponožky a taky byl stále v zavinovačce takže jsem byla spokojená a i on si myslím.
Spíše bych viděla aby to měly nedonošenátka ale i tak je to vše na maminkách co dávají svím prcíčkum zda 50.nebo 56.stejně z toho vyrostou.
My máme v 16 týdnech 4700g…prostě je štíhlá, už jsem vytáhla 0-3m
kvůli rukávům a dýlce, ale na šířku v tom plave…