Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, poradíte mi s výběrem zavinovačky - kamarádka mi dala tip na tento obchod, kde se mi líbí tyto dvě:
Wallabo a kojenecká zavinovací deka Případně jiný máte jiný tip.
Děkuji Petra
Obě jsou nádherné, ale pochybuju, že v nich dítě pevně zavineš (já byla nadšená z obyčejné rychlozavinovačky, čtvercové, uvnitř fleece, na suchý zip). Ale vlastně nevím, jestli o to ti jde. Do autosedačky si maminky chválí ty z Emitexu - to jsem nikdy nepotřebovala (mám jedno letní a jedno zimní dítě).
ahojky,ja mela zavinovacky,ale nejlepsi byla ta,co sla snerovat,ze jsi udelala z miminka takovou larvicku-mivaji je v porodnicich…spinkal jak dudek a byla super…
tyhle zavinky jsou dobry na paradu,ale pak kdyz ti bude dite rvat,tak chce pevne zavinout…
Mam dve ryclozavinovacky a jsou uplne na prd:( od miminka odstavaji a nezahrivaji kolem krciku atd. Zavinuji moje tritydeni mimi do plysove deky a v tom se ji fakt libi
tak zavinovacku ani potrebovat nebudu. Sdekou je to fajn a bude se hodit i na jine veci( jako klasicka deka, deka do kocarku atd..) a ze zavinky mimi brzo vyroste. Jsou to vyhozene prachy! Uz bych je priste nekoupila. Ty deky mam tri a staci( jednu vetsi do postylky a dve mensi do kocaru)
ja mam prvni dite a behem tehu jsem nakoupila tolik veci,o kterych jsem byla presvedcena,ze budou super a nebyly ![]()
na zavinuti nejlepsi snerovaci zavinka,tetra plena a nebo deka,ja psala pani predemnou…
RadanaH píše: … na zavinuti nejlepsi snerovaci zavinka,tetra plena a nebo deka,ja psala pani predemnou…
Já se teda naučila pevně balit i do rychlozavinovačky
Možná jsem měla štěstí a před 4,5 rokama jsem kápla na nějakou dobrou ![]()
Ywett píše:RadanaH píše: … na zavinuti nejlepsi snerovaci zavinka,tetra plena a nebo deka,ja psala pani predemnou…Já se teda naučila pevně balit i do rychlozavinovačkyMožná jsem měla štěstí a před 4,5 rokama jsem kápla na nějakou dobrou
ja mela jak flasuove,taky ty klasicke ctverece na suchac a i kdyz jsem to nejvic stahla,tak to bylo stejne na nic…byla to nejaka ceska vyroba,nebyl to zadny sunt…tak nevim…
jak byl příspěvek výše, tak obě jsou vypadají super, ale já jsem využila zavinovačku ještě po mě, tudíš na zavázky, protože tu na suchý zip mi malej vždycky nožičkama prostě rozepnul a hlavně mi vykopával spodní díl, takže sem jí stejně kdyžtak musela ještě převazovat, tudíž u mě vítězí, starý dobrý zavinovačky =) teda na doma, do autosedačky samo né =ú
Myslim, ze neni nad klasicky co byvali za nas. Ja mam pripravenou jednu rychlozavinovacku s masli ( http://www.nejbaby.cz/…ovy/d-75896/ ), takze se da pripadne dotahnout a jednu mam jeste po manzelovi.
Tak já měla šněrovací zn. Outlast, není tak drahá a pěkně se dá v ní dítě utáhnout. Pak jsem používala ještě staré zavinovačky po mně, ale tato byla lepší…
Mně přišla nejlepší ta stará klasická na šněrování - měli je i v porodnici. Ale nekupovala jsem ji, půjčila mi kamarádka a byla jsem za to ráda, protože jsme ji doma používali jen asi týden, tak bych zbytečně vyhodila peníze.
poradíte mi prosím? Myslíte že jsou lepší zavinovačky které jsou plněné ovčí vlnou nebo nějakými umělými vlákny?
Přesně tak, já si také nakoupila drahé rychlozavinovačky. Měla jsem půjčené ty staré klasické co mají v porodnici, byla jsem rozhodnutá, že je ani nevytáhnu. Ale jak jsem pak za ně byla ráda, myslím, že těm malinkejm dětem se v nich víc líbí a líp se nosí.
já jsem v těhotenství strávila moře času výběrem rychlozavinovaček, v porodnici mě děsně štvalo, že jsem musela šněrovat a nemohla se dočkat domů na ty naše no a po pár dnech jsem už hledala po známích ty "otravné " šněrovací ![]()