Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jojo přesně tak, nen nad ty staré osvědčené věci, ty nové jsou jen na parádu a bojíš se aby ti z nich mimčo nevypadlo. Je v nich krásně stažené a cítí se krásně. Malá v nich spala snad do 4 měsíců, možná i dýl, jinak nechtěla.
a ty staré šněrovací jsou taky tak hřejivé? já pořád nevím, o kterých šněrovacích totiž mluvíte, hodíte mi sem prosím nějaký dokaz? ![]()
Zlaté šněrovací. Já se jí bránila, pak ji jednou mamka vytáhla a malému se v ní líbilo, bohužel náš obřík měl v 6 týdnech 60 cm, tak jsem měla smůlu. Je fajn, že si do ní dáš co chceš a tudíž může být různě teplá. Pereš jen obal, takže schne rychleji. Příště už jinou nechci.
Zavinovačka .
@RadkaOR píše:
Přesně tak, já si také nakoupila drahé rychlozavinovačky. Měla jsem půjčené ty staré klasické co mají v porodnici, byla jsem rozhodnutá, že je ani nevytáhnu. Ale jak jsem pak za ně byla ráda, myslím, že těm malinkejm dětem se v nich víc líbí a líp se nosí.
Tak to je přesný. A já ty staré navíc dostala od tchýně, takže mě nejdřív ani nenapadlo je vytahnout. A jak jsem za ně pak byla ráda
.
Nejlepší jsou klasické péřové zavinovačky. Měla jsem dráždivé dítě a to byla jediná věc, jak ho zklidnit. Rychlozavinovačku jsem měla taky a využila jsem ji, když už malý vyrostl z těch péřových a pak i jako deku do kočárku. Měla jsem obyčejnou plněnou dutým vláknem na suchý zip. Čtverec 80×80.
Tak za nás teda ta nejobyčejnější, taková ta klasická co jsme měli my jako děti. Měla jsem nakoupené 2 ty rychlozavinovačky a ani jednou jsem je nepoužila.. Malá byla moc malinká a byla v ní úplně ztracená a až do ní dorostla (tak měsíc) tak nesnesla žádnou zavinovačku. Ale byla malinká, měla 48cm a 3150g ![]()
Ale pokud by jí miminko sneslo i v tom měsíci, tak si myslím že je paráda ji mít v autě v té zavinovačce do sedačky, my jsme to řešili oblečením a dekou a bylo to naprd. Ale zase záleží jestli ji využiješ, to už moc zima nebude. Snad ![]()
Šněrovací byla pro mě super
a rychlozavinovačku jsem použila asi jen jednou vůbec nam nevyhovovala
sice to byl dárek ale asi vyhozený peníze ![]()
@soleile píše:
Tak za nás teda ta nejobyčejnější, taková ta klasická co jsme měli my jako děti. Měla jsem nakoupené 2 ty rychlozavinovačky a ani jednou jsem je nepoužila.. Malá byla moc malinká a byla v ní úplně ztracená a až do ní dorostla (tak měsíc) tak nesnesla žádnou zavinovačku. Ale byla malinká, měla 48cm a 3150g
Ale pokud by jí miminko sneslo i v tom měsíci, tak si myslím že je paráda ji mít v autě v té zavinovačce do sedačky, my jsme to řešili oblečením a dekou a bylo to naprd. Ale zase záleží jestli ji využiješ, to už moc zima nebude. Snad
souhlasím ![]()
Klasická zavinovačka nebo zavinovačka na suchý zip jsou na doma a do kočárku lepší, ale pokud bys je chtěla použít do autosedačky< tak to nedělej, protože tam patří ta zavinovačka do autosedačky právě kvůli tomu, že tam lze provléknout pásy a je přidělané dítě a ne jen zavinovačka
Já jsem zavinovačku do autosedačky měla, byla zimní o Emitexu a docela jsme jí užili. Stála 540,– Kč. Potom jsem měla 4 obyčejné rychlozavinovačky z Alberta, syn v nich rád přes den spal, ale každé dítě je jiné.
@Vend My jsme měli nakoupené rychlozavinovacky ty na suchy zip, jsou úplně k prdu, nebo nam teda vubec nevyhovovaly. Ale malý byli taky malinci 2300 g. Hned jsem šla koupit ty klasicky zavtinovacky. Ale ta do sedacky je suprova, my jsme je využili dlouho než byl potřeba zimní fusak, takže tu doporucuju ![]()
Já mám jednu do autosedačky od emitexu a tu nevyndavám, je pořád v sedačce a malou do ní vždy jen položím a zamotám ![]()
Na doma mám jednu rychlozavinovačku a asi by mi taky byla naprd kdybych neviděla v porodnici jak do toho ta miminka zavinují. Jelikož má ten sucháč velkou vůli tak na něj prdět, obtáhnout napevno kolem miminka a kolem dokola zavázat mašlí (já používám, napřekládanou plenu)
a využívám pořád, hlavně na noc! Malá když je zavinutá tak spokojeně chrní… Nevím co bych bez ní dělala… ![]()
Šněrovací jsou dobré, že je v tom miminko pěkně stáhlé a dobře se bere. Já jsem měla obyčejné rychlozavinovačky na sucháč. Malý zavinovačky nesnášel takže je tedka používám jako deky…Zvlášt na cestování a do auta jsem měla zavinovačku do autosedačky od emitexu a nemůžu si ji vynachválit ![]()
Pro mě byla nejlepší se spevněnýma zádama, máš větší jistotu a hlavně chlapoj se líbila, tolik se nebál toho drobečka vzít a malá i v ní spala.
Ahoj holky, potřebuju radu. V září mám termín a tak už nakupujeme výbavičku. Chtěla bych koupit spolehlivou zavinovačku. Ale rozhoduju mezi tou klasickou, kterou známe z dětství a nebo zavinovačkou Swaddle me. Na obě slyším samou chválu a tak se nemohu rozhodnout. Jaké máte zkušenosti? Moc děkuji za názory. ![]()