Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, potřebuju radu. V září mám termín a tak už nakupujeme výbavičku. Chtěla bych koupit spolehlivou zavinovačku. Ale rozhoduju mezi tou klasickou, kterou známe z dětství a nebo zavinovačkou Swaddle me. Na obě slyším samou chválu a tak se nemohu rozhodnout. Jaké máte zkušenosti? Moc děkuji za názory. ![]()
Tak třeba náš Maxim zavinování nesnášel, teda nesměl mít zavinuté ruce..takže ta swaddleme by u nás byli vyhozené peníze..my měli tuhle http://www.babyrenka.cz/…r-natur.html a používáme jí dodnes. dá se rozepnout a je zní deka..takže za mně asi klasik..
Ja ted koukala na net na tu swaddle me a vypada teda dobre. Kdybych o ni vedela kdyz jsem cekala maleho tak bych asi brala tu. Vypada to ze se do toho miminko da krasne zavinout ja mela rychlozavinovacku a nedrzel tam poradne ten suchej zip ale on naštěstí moc dlouho tu zavinovacku nepoužíval..jinak ta klasicka je pry taky dobra ze se da do re stahnout tema provazkama ale ta swaddle me teda vypada, ze je lepsi nez klasicka
ale vlastni zkusenost teda nemam.. ![]()
@Hooupacka ja mam 3 rychlozavinovaci a dve obyc, je fakt ze nektere deti zavinuti nesnesou. Muj synovec nesnese ani byt prikryty perinkou, takze bych volila asi klasiku tu druhou budes moct pak dokoupit. Dnes je dodaci lhuta u eshopu 2 dny a detsky obchudek na kazdem rohu takze by s tim nemel byt problem.
Možná, že když ji budete používat od začátku, bude dobrá ta přes ruce. Nicméně můj to taky nesnesl a měli jsme rychlozavinovačky- navíc se mi líbilo, že s rychlozavinovačkou měl pod sebou stále měkoučkou a teplou podložku, stačilo rozbalit a byla dečka.
Hlavně nic jen na sucháš, ale na dotažení šňůrkou, nebo mašlí ![]()
Díky za typ. Vypadá moc pěkně, ale ve všech diskuzí se píše, že tyhle rychlozavinovačky jsou na prd.. :-/ Nebo tato opravdu drží? Je na sucháč, nějak jsem se nedočetla..
@Nainuva píše:Hlavně nic jen na sucháš, ale na dotažení šňůrkou, nebo mašlí
Teď z toho nechápu, zda je lepší sucháč nebo šňůrka a mašle.. ![]()
@teckaa píše:
Ja si vybrala tady http://www.fler.cz/zbozi?…
Ta vypadá pěkně
Něco mezi rychlozavinovačkou a starou klasikou na zavazování
![]()
@Hooupacka píše:
Díky za typ. Vypadá moc pěkně, ale ve všech diskuzí se píše, že tyhle rychlozavinovačky jsou na prd.. :-/ Nebo tato opravdu drží? Je na sucháč, nějak jsem se nedočetla..
U té co jsem měla byl sucháč-drží dodnes a ještě jsem dostala mašly na zavázání takže to šlo dotáhnout krásně..já jsem fakt byla moc spokojená a když to bude mít rád(a) tak můžeš koupit tamtu..tahle se neztratí, malý na ní spí dodnes jako na dece..
@Hooupacka
Swaddle me jsem nadšeně koupila pro první dceru, ale neosvědčila se - nesnesla zavázané ruce, trvalo dobu, než jsem ji do toho zavinula a hned se z toho zase snažila vykroutit, navíc je to jen kus látky, daleko lepší je něco měkkého, pevného, co se dobře při chování drží. Nakonec jsem zůstala u klasických „starodávných“ zavinovaček na zavázání - důležité je, aby se to dalo pevně utáhnout, mimčo sebou mele a ze sucháčů se hned odkope. Ty v odkazu z Fleru vypadají taky moc dobře.
@Nainuva jo jo, ja jsem takovy spis klasik. zalezi vsak na zakladatelce, co uprednostnuje…
Děvčata, díky moc za rady..
Byla jsem se teď osobně juknout v Babyrence a rozhodla jsem se tedy pro zavinovačku s mašlí.. http://www.babyrenka.cz/…x80-s-masli/ Chtěla jsem nějaký neutrál, ale nakonec počkám na 100% potvrzení pohlaví a podle toho budu vybírat i barvičku.. Vypadají nádherně a myslim, že i dobře poslouží..
Pro mě byla nejlepší se spevněnýma zádama, máš větší jistotu a hlavně chlapoj se líbila, tolik se nebál toho drobečka vzít a malá i v ní spala.