Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
holky ,já teda zkušenost nemám,ani sem do těd nevěděla že něco takového vůbec je
ikdyž v dnešní době je vše…a tak přemýšlím zda to taky nepořídít
Andrejka 20 můžu se zeptat za kolik ho prodáváš?děkuji
a nezlobte se že sem vám sem tak vpadla ![]()
Holky tak sem na něco narazila ale nevím jestly je to srdíčko nebo ta tepna v břiše jak to poznám ??
Srdíčko miminka bije rychle, rychleji než naše a zvuk se dá přirovnat k dupotu koní…
Barborka4 píše:
Holky tak sem na něco narazila ale nevím jestly je to srdíčko nebo ta tepna v břiše jak to poznám ??
tak jsem zklamana tet sem to zkousela asi hodinu a nic jineho neslysim aSI jen tu tepnu je to pomale
ach jo je take mozne ze kdys jsem tlusta
mam velke bricho sami spek
ze to nemusim slyset
ach jo
já taky nejsem zrovna vychrtlina, ale spíš si myslím že to u tebe bude tím, že je ještě brzy…já začala až někdy v 20 týdnu poslouchat, a teď ve 32 už jen přiložím a slyším…
Barborka4 píše:
tak jsem zklamana tet sem to zkousela asi hodinu a nic jineho neslysim aSI jen tu tepnu je to pomaleach jo je take mozne ze kdys jsem tlusta
mam velke bricho sami spek
ze to nemusim slyset
ach jo
vic pritlac nemusis se bat promaz bricho i pod brichem jestli mas spek tak jezdi dole tam kde se dela cusar. rez. a musis slyset rychle buseni pomale jsi ty.
kubina01 píše:
holky ,já teda zkušenost nemám,ani sem do těd nevěděla že něco takového vůbec jeikdyž v dnešní době je vše…a tak přemýšlím zda to taky nepořídít
Andrejka 20 můžu se zeptat za kolik ho prodáváš?děkuji
a nezlobte se že sem vám sem tak vpadla
Za origoš jsem dala cca 1500,– už nevím přesně. Prodala bych ho za 700,–, je použitý max. 5×.
a kolik stal zakladatelku mohuli se ptat pac ten v odkaze je cca 600.
marieondatra píše:
a kolik stal zakladatelku mohuli se ptat pac ten v odkaze je cca 600.
ten v odkaze jsem si koupila presne za tu cenu
![]()
já vážně netuším od kdy se to dá slyšet, jen píšu že jsem to zkoušela až daleko později, ale věším tomu, že u tak malého mimi se do daleko hůř hledá, přece jen jeho srdíčko má pár milimetrů… ![]()
Barborka4 píše:
jo? no ale je na tom napsano od 9tt![]()
ten na to koukam jak puk
![]()
nulu86 píše:to jo mas pravdu ale stejne mi to neda a du zase hledat
já vážně netuším od kdy se to dá slyšet, jen píšu že jsem to zkoušela až daleko později, ale věším tomu, že u tak malého mimi se do daleko hůř hledá, přece jen jeho srdíčko má pár milimetrů…
Barborka4 píše:
jo? no ale je na tom napsano od 9tt![]()
ten na to koukam jak puk
![]()
Zkus to těsně nad stydkou kostí nebo skoro na ní a jdi směrem k tříslu. Tam to slyším od začátku, nahoře jen šplouchaní.