Máte tuto chůvičku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
7.1.12 18:33

holky ,já teda zkušenost nemám,ani sem do těd nevěděla že něco takového vůbec je :think: ikdyž v dnešní době je vše…a tak přemýšlím zda to taky nepořídít :think: Andrejka 20 můžu se zeptat za kolik ho prodáváš?děkuji :mavam: a nezlobte se že sem vám sem tak vpadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 18:45

Holky tak sem na něco narazila ale nevím jestly je to srdíčko nebo ta tepna v břiše jak to poznám ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.1.12 18:47

Srdíčko miminka bije rychle, rychleji než naše a zvuk se dá přirovnat k dupotu koní…

Barborka4 píše:
Holky tak sem na něco narazila ale nevím jestly je to srdíčko nebo ta tepna v břiše jak to poznám ??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 19:25

tak jsem zklamana tet sem to zkousela asi hodinu a nic jineho neslysim aSI jen tu tepnu je to pomale :nevim: ach jo je take mozne ze kdys jsem tlusta :oops: mam velke bricho sami spek :roll: ze to nemusim slyset :nevim: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.1.12 19:29

já taky nejsem zrovna vychrtlina, ale spíš si myslím že to u tebe bude tím, že je ještě brzy…já začala až někdy v 20 týdnu poslouchat, a teď ve 32 už jen přiložím a slyším…

Barborka4 píše:
tak jsem zklamana tet sem to zkousela asi hodinu a nic jineho neslysim aSI jen tu tepnu je to pomale :nevim: ach jo je take mozne ze kdys jsem tlusta :oops: mam velke bricho sami spek :roll: ze to nemusim slyset :nevim: ach jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 19:36

jo? no ale je na tom napsano od 9tt 8o 8o ten na to koukam jak puk 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.12 19:39

vic pritlac nemusis se bat promaz bricho i pod brichem jestli mas spek tak jezdi dole tam kde se dela cusar. rez. a musis slyset rychle buseni pomale jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.1.12 19:40
kubina01 píše:
holky ,já teda zkušenost nemám,ani sem do těd nevěděla že něco takového vůbec je :think: ikdyž v dnešní době je vše…a tak přemýšlím zda to taky nepořídít :think: Andrejka 20 můžu se zeptat za kolik ho prodáváš?děkuji :mavam: a nezlobte se že sem vám sem tak vpadla :mavam:

Za origoš jsem dala cca 1500,– už nevím přesně. Prodala bych ho za 700,–, je použitý max. 5×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.12 19:46

a kolik stal zakladatelku mohuli se ptat pac ten v odkaze je cca 600.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 19:56
marieondatra píše:
a kolik stal zakladatelku mohuli se ptat pac ten v odkaze je cca 600.

ten v odkaze jsem si koupila presne za tu cenu ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.12 19:58

jj dekuji ta info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.1.12 20:00

já vážně netuším od kdy se to dá slyšet, jen píšu že jsem to zkoušela až daleko později, ale věším tomu, že u tak malého mimi se do daleko hůř hledá, přece jen jeho srdíčko má pár milimetrů… :nevim:

Barborka4 píše:
jo? no ale je na tom napsano od 9tt 8o 8o ten na to koukam jak puk 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.1.12 20:06
nulu86 píše:
já vážně netuším od kdy se to dá slyšet, jen píšu že jsem to zkoušela až daleko později, ale věším tomu, že u tak malého mimi se do daleko hůř hledá, přece jen jeho srdíčko má pár milimetrů… :nevim:
Barborka4 píše:
jo? no ale je na tom napsano od 9tt 8o 8o ten na to koukam jak puk 8o :roll:
to jo mas pravdu ale stejne mi to neda a du zase hledat :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.1.12 20:07

tak snad máš dobrý baterky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
7.1.12 21:04

Zkus to těsně nad stydkou kostí nebo skoro na ní a jdi směrem k tříslu. Tam to slyším od začátku, nahoře jen šplouchaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí