Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s lahvičkami Contigo Kids Runabout nebo Striker? Jde mi o to, že dcera se za žádnou cenu nenapije z Avent hrnečku a ani z jiných, třeba i brčkových, i když z brčka normálně pít umí. Napište mi zkušenosti…Díky
nesháněj vylomeniny ona až bude mít žízeň se napije z čehokoliv nechci být hnusná ale myslím si že jí nesmíš moc ustupovat doufám že nebudeš naštvaná za můj názor ale Ty jsi ten šéf ne malá ![]()
no já jsem se s tím setkala u ségry a taky jí neustoupila ale věřím
držím palečky aby se to zlepšilo ![]()
nevím jak jsou řešené tyhle, ale myslím, že by to neumáčkla. My máme pro starší taky contigo (větší) a tu by určitě malá neumáčkla. Ale jak říkám, nevím jak jsou dělané tyhle menší lahve.
Jinak mám s contigo tu zkušenost, že hrozně drží pachy. Starší dává její maminka šťávy a já jen vodu a ta šťáva je z toho pořád hodně cítit. Ale to záleží co dáváš na pití.
Já když jsem se rozhodovala jakou lepší lahvičku, koupila jsem malé sigg lahev, ty dětské jsou kouzelné a já mám taky
wow! teď jsem koukala na tu Striker a ta je teda skvělá. Asi do ní budu „muset“ investovat
Ale na ty siggovky taky mrkni, jsou dokonalý
ivaska ono nejde o to že by nechtěla pít, ale spíš o to, že to z těch Aventích hrnečků prostě neumí vycůcnout
Když jí dám kupovanou lahvičku od Jupíka - tu ochucenou vodu, nebo klasickýho dudlíka k lahvičce, tak mi vypije denně i 600ml ![]()
Vera111 děkuju za radu, pije většinou ředěné šťávy nebo čaje, takže asi určitě by zachvilku smrděla
kouknu na tu Sigginu ![]()
koukám na ty Sigg Kids ale nikde nemohu najít jaké mají to pítko…http://www.sigg.cz/cs/produkty/kids
rybkabezvody píše:
ivaska ono nejde o to že by nechtěla pít, ale spíš o to, že to z těch Aventích hrnečků prostě neumí vycůcnoutKdyž jí dám kupovanou lahvičku od Jupíka - tu ochucenou vodu, nebo klasickýho dudlíka k lahvičce, tak mi vypije denně i 600ml
Vera111 děkuju za radu, pije většinou ředěné šťávy nebo čaje, takže asi určitě by zachvilku smrděla
kouknu na tu Sigginu
ahá tak to jo tak to jsem nepochopila promiň ![]()
no tak ty siggovky mají to pítko podobné jako Jupík myslím. Musí se s tím otočit když se chce napít. To zatím obstarávám já, protože by to sama nezvládla asi. Pak se musí zase zavřít, jinak to z toho teče. To je tam jediný problém, že to nemá ten ventilek. Ale to je asi právě to, co vy nepotřebujete. Jinak jsou fakt super, my jich máme několik, protože těm barvám se nedá odolat ![]()
jo a té Striker jsem neodolala…
Nám nebude dělat problém, pije vodu nebo neslazený čaj.
Ahoj,
nevím, kolik je tvé dceři, ale ty contigo nejsou dobré. Teda jsou, ale až tak pro 4leté. Máme je doma a při pití musíš držet vzadu ten čudlík, jde to těžko, takže malé děti mají smůlu. A i ten mechanismus je na ně složitý. Sigg láhve zase mají malé pítko a je tvrdé a teče to z nich. Nám se při nepití osvědčili od nuku ty junior cup, měkké pítko, teče to skoro samo a jsou pěkné http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Mají je i v dmku. nebo jí prostě dávej pití v tom Kubík waterrr a lahvičky neřeš. Já jich nakoupila mraky a vždy z nich vydrželi pít pár týdnů a zase nanovo. ![]()
Holky díky za rady, už jsem našla obrázek ty Sigginy, takže tu mít nemůžeme stejně jak tu Nukáckou, protože z toho neumí pít, nechce si tu „bakuly“ strčit do pusy
JJ, to je ten Kubík Water, z toho pije krásně, jenže víš jak to je, tady upadne, tady zahodí, tady promáčkne
takže to bych každý druhý den musela kupovat novou
Tak jsem si myslela že si udělám radost a pořídím jí opravdu kvalitní lahvičku co jí snad i vydrží nějaký ten rok. Asi ne no ![]()
Laajo, jaký čudlík? Já měla dnes v krámě v ruce Addison Autospout Hydration od Contiga, má to ta lahvička také?
Ty Sigginy jsou opravdu nádherný, už jsem měla vybráno ![]()
Nechce mi to zkopírovat odkaz. Najdi si obrázek té contigo kids runabout a vzadu je ten čudlík, musí se stisknout, tím se uvolní zaklopka a piješ, akorát ho musíš pořád držet. Já mám od nich termohrnek na stejném principu, ale děti tohle nechytají. Mám dvouleťáky a nic. ![]()
Tak snad už http://www.hanibal.cz/…ml-autoseal/
A co tohle? http://www.slune-cz.cz/…imate-cup-2/
Laajo dík, už tomu rozumím!
Malé je rok a sedm měsíců, takže to by určitě nedala. Doma mi z takového hrnku jako je ten druhý odkaz pije, resp. ten nemá žádný proti tekoucí ventil a to je u nás kámen úrazu, ten ven vzít nemohu a když jí dám nějakou netekoucí vychytávku tak zase nedokáže pochopit jak to má nasát
Asi to nechám ještě uležet a pak zainvestuju až budu mít jistotu.
Ahoj,
ten poslední hrníček má protitekoucí ventil, který jde dát pryč. Jinak doma nech hrníček a ven ber toho Kubíka, taky to tak dělám. Hodně štěstí, je to fakt o nervy, když dítě nepije a nepije.