Co z toho uvařit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
11.5.13 10:10
@jutinka píše:
Poradíte taky? nechce se mi do obchodu.. mám kuřecí prsa, rýži, špagety, ze zeleniny jen mrkev, trochu mraž. hrášku, (luštěniny, cibule a česnek nemůžu přidávat do jídla tak to ani nepočítám)..rizoto nechci, to dělám často.. poraďte jakou omáčku k tomu? (nemůžu používat moc ani koření, jen minim. sul, majoránku, bazalku, kmín, papriku, pepř vůbec ne)..

Tak třeba jen kuřecí plátek na šťávě se špagetama, plátek na hrášku s rýží, nebo na rychlo prsíčka ogriluj, opeč a k tomu jen chlebík a nějaký salát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.5.13 10:37

Zapečené těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
11.5.13 10:42

Upekla bych ty kureci kousky v troube s cibuli, cesnekem, korenim ( bobkovy list, tymian, bazalka atd.),az by cibule chytla barvu pridala rajcata v plechovce a dopekla a podavala s testovinama
cocku bych uvarila a zamichala s osmazenou cibulkou,, kor. zeleninou osmazenou na kosticky a udusenou do mekka a nebo ji klidne nahrubo nastrouhat a osmazit,, bob. listem a ochutila cesnekem, podavala s volskym okem, a pokud by bylo kys. zeli, tak dala jeste to na talir

• Citovat
  • Upravit
386
11.5.13 13:28

@NikysekR dík, ale šla jsem radši do obchodu pro loupané rajčata a bazalku, měla jsem chuť na špagety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
4.11.13 22:13

Prosím poraďte, mám doma kuřecí prsa, mraženou zeleninu. Chtěla bych to zapéct, ale nevím co k tomu dát aby to nebylo mdlé. Smetanu, sýr? Proraďte prosím, nec mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.11.13 22:19

@Mefag-r brambory trochu predvareny na kolecka, sul a pepr a zalit smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 22:25

@Mefag-r Zrovna včera jsem dělala tohle:
Do pekáčku naskládáš kuřecí prsa jedno vedle druhého, aby nebylo moc místa navíc okořeníš dle chuti (já použila sušenou šalvěj, oregáno, sůl, pepř)prosypeš zeleninou a zaliješ směsí smetany, koření (dala jsem jen sůl a pepř), rozšlehané vejce a mléko pokud potřebuješ zvětšit objem.
Peče se asi hodinu, ale je to podle typu trouby až je to upečené zasypeš sýrem. Dávám jsem k tomu brambory na oblíbený způsob. :kytka:
Dobrou chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
4.11.13 22:34

A nebo těstovinovej salát. Osmahneš cibulku, k tomu kuřecí prsa na kostičky, osolit, kari koření a hodit do mísy. K tomu smíchat jen uvařenou zeleninu a těstoviny (dělám vrtule). Je to rychlý a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.11.13 22:58

Co něco jako rizoto… klidně se smetanou a sýrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.11.13 23:04
@dani24687 píše:
@Mefag-r brambory trochu predvareny na kolecka, sul a pepr a zalit smetanou

Souhlasím, mňam to de dobrota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.11.13 07:11

Děkuji holky, nějak mě už nenapadá pořád vařit. Docházejí nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.11.13 10:16

Jakou máš zeleninu, nějakou směs? Tak buďto to zapéct samostatně s kuřecím, pořádně okořenit třeba česnekem, mletou paprikou nebo grilovacím kořením, pak třeba zasypat sýrem. K tomu hranolky, brambory,.. plus nějaký salátek.
Nebo to zapéct dohromady s těma bramborama, proložit slaninou nebo zalít šlehačkou,.. možností je hodně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.11.13 11:23

Tak holky - kuřecí psa, čínská zelenina zmražená, domácí klobásky. Přílohu brambory máme furt :roll: a rýži nejíme. Do obchodu se mi nechce. Nějaký kouzelník??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.11.13 11:35

Klobásky bych k čínské zelenině nedávala. Udělala bych jenom kuřecí směs se zeleninou. Záleží co máš ještě doma, vždycky jde něco vykouzlit. A jako přílohu čínský nudle, špagety nebo jiný těstoviny,.. anebo jenom pečivo :think:.
Napadá mě z toho ještě směs k bramboráčkům, ale brambory nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.11.13 11:38

@NikysekR jo ty špagety nejsou špatný nápad, ještě jsem našla lasagne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie