Kontaktní čočky - brýle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janca12
19.12.11 13:03

Janca12

Ahoj,
zhoršil se mi zrak a budu si muset pořidit brýle. Nevíte kde by bylo nejlepší si brýle pořidit?

• Citovat
  • Upravit
marticinecka
20.12.11 13:50

Ahoj.Já byla u Aleše Žejdla a super.Poradí a vyberou ty nejvhodnější

• Citovat
  • Upravit
15
24.3.12 11:51

Ahoj, máte někdo zkušenosti s nákupem brýlí přes e-shopy? Co jsem koukala, tak mají brýle mnohem levnější než v kamenném obchodě. Nebo je taky dobrá varianta, vyzkoušet v obchodě a poté zakoupit přes e-shop, ale asi jen malé tuto možnost nabízí..Nevíte o něčem v Brně? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.3.15 09:06

Holky, mám dotaz. Nosím čočky které mají jiné dioptrie jak moje brýle, chtěla bych si pořídit i brýle, potom jak porodím pro mě doma bude jednodušší nosit brýle než čočky a na ven pak čočky, ale nevím jak to chodí. Mám donést krabičku čoček kde mám udané dioptrie nebo jak? Jak mi dělali čočky tak mi změřili zrak i dioptrie v čočkach a dali mi trochu silnější dioptrie do čoček. Čočky mi krásně sedí, zato ty staré brýle co jsem si teď dala jsou děs, když se dívám dopředu tak jo, ale na boku a do dálky, neumím to ani popsat. Teď je mám na sobě protože jsem nemocná a jak bdím a spím tak je problém si furt vytahovat čočky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.3.15 09:08

Zajdeš do optiky, přeměří ti zrak a objednají brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.3.15 09:13

A má s tím někdo zkušenosti? Říká se že do čoček se dávají jiné dioptrie jak do brýli. Jak se to snáší když se střídají čočky/brýle, nekazí to moc zrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.3.15 09:20

@Lothorien Nosim podoma bryle a jinak normalne cocky. V brylich mam asi o pul dioptrie mene. Kdyz jsem mela kdysi stejne, pak jsem pres cocky blbe videla, tak jsem si koupila silnejsi. Tak si spis pohlidej, at ti v te optice po namereni nedaji priliz silne ty bryle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.3.15 09:26

@hanzy děkuji za praktickou zkušenost :) a nemáš problém při přechodu čočky-brýle? Já mám teď na sobě brýle asi po 4 letech a musím říct že si připadám jak mimoň :D nějak se ty oči nemůžou srovnat, ale třeba jak to budu střídat pravidelně tak si oči asi zvyknou. Brýle každopádně nové potřebuji, tyhle mám už asi od 18 let a jsou už docela vratké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.3.15 09:46

@Lothorien Vadi mi, ze nevidim periferne a jako nerada je nosim no :mrgreen: Spis fakt jen podoma a ven hooodne malo kdy. Treba kdyz jsem jela na vysetreni oci pred pripadnym laserem, pripadala jsem si uplne divne. Zvlast pri rizeni :lol: :mrgreen: Takze ja asi nejsem dobry vzorek na posouzeni tohoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.3.15 09:56

@hanzy No, já mám právě taky takový pocit, řídit bych v brýlích rozhodně nemohla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí