Codein pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.1.16 22:46

Codein pro dítě

Holky jsem na mrtvici. Tříletá dcerka má zánět průdušek, má antibiotika, něco na kašel, ale v noci úplně umorne kašle, nemůže spát…dávali jsme stoptussin, sinecod, zvyšovali pod hlavu, zvlhcovaly…nic…je úplně hotová…volala jsem do nemocnice na dětskou pohotovost a tam mi řekli, ať ji dam menší třetinu codeinu. Dala jsem. Protože jsem byla zoufalá a strašně je mi ji líto. Jak furt kašle, nespí, je unavená, bolí ji hrudnicek. Ale já mám teď strašně blbe svědomí, že jsem ji to dat neměla. Achjo, nemůže se nic stát? Jak dlouho bude v útlumu? Bude ráno ok? Nejradši bych si nafackovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3HE
22413
29.1.16 22:50

Řekla bych, že když jí to doporučil lékař, bude to ok., po telefonu by si nelajzl něco nebezpečného poradit. Zítra si kup v lékárně Fenistil kapky a dávej 2-3×denně, dobře na ten dráždivý kašel zabírá. Splaskává sliznice, tlumí tvorbu histaminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
29.1.16 22:53

Taky jsem brala kodein v dětství, když jsem kašlala měsíc v kuse a doktoři nevěděli co se mnou. Takže klid, aspoň se vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.1.16 23:00

Neboj, dávala jsem ho synovi dokonce na střídačku s prothazinem. Strašně trpí na záněty průdušek. Do tří dnů je ok a můžeme nasadit něco na odkašlávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
29.1.16 23:04

@gravityoflove neboj, projednou se jí nic nestane, pokud ho nedostává každej měsíc při každým kašli… Je lepší se v klidu vyspat, než se trápit celou noc kašláním a bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.16 23:05

Ježíš díky za uklidnění holky. Já byla úplně vyřízena. Spí u ní dneska manžel a já tam pořád chod a koukam, jestli dýchá…manžel nestíhá, že napřed ji to dam a pak zase silim, co jsem ji to dala… tak snad to bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
30.1.16 01:56

Codein je myslím obsažen i v Sinecodu.
Neboj :hug:,ráno se normálně vzbudí, max bude ospalejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.1.16 10:32
@klafina123 píše:
Codein je myslím obsažen i v Sinecodu.

Není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.1.16 11:32

Neboj, mám vyzkoušeno.
Teď to trochu zlehčím, tchyně kdysi brala Lexaurin a dostala silný suchý kašel a Codein, ale jaksi se nezmínila o tom L.
Kombinaci nedoporučuji :mrgreen:, samozřejmě přežila, ale byla ospalá 24 hodin a jakoby zfetovaná nebo jak to nazvat.
Už si dává pozor.
Ať je lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí