Čokoládový krém

876
18.11.10 12:02

Čokoládový krém

maminy prosím o recept na dobrý čoko krém s čokoládou- ne s kakaem.moc děkuji. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
18.11.10 12:23

Já dělala toto a je to neuvěřitelný žrádlo, mňam.

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.11.10 14:23

Děkuji za tip. :-) :-) ale potřebuji čoko krém na slepování cukrovího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.11.10 15:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.11.10 18:00

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.12.14 23:49

Ozivuji diskuzi. Mate osvedceny recept na dobry cokoladovy krem do cukrovi? Klidne I s kakaem. Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
12.12.14 23:54

No maslo, kakao, rum, moučkový cukr, cit kůra, já dělám od oka, takže neřeknu poměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.12.14 00:48

@Carmen6 Dělám do dortu, ale do cukroví by to taky mohlo jít. Ve stejném poměru mascarpone a čokoláda. Cokoládu rozpustit v mikrovlnce nebo na vodní lázni a mascarpone do ní vmíchat či lehce zašlehat. Je to ohromná dobrota. Mascarpone je hodně tuhé, takže to neteče a dobře drží. Ještě dělávám to, že místo mascarpone používám zakysanou smetanu. To je trošku tekutější, ale taky to ztuhne a má to zas jinou chuť. Letos bych to chtěla na cukroví taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.12.14 01:09

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
21.10.20 18:39

Zkoušela jsem ho doma udělat jednou a už nikdy více :D není nad to si ho koupit :)

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
23.10.20 13:01

@AnettkaMalus No samozřejmě je to rychlejší a bez práce, ale ne všechna ta čoko másla jsou dobrá :/

• Citovat
  • Upravit
16199
23.10.20 13:24

@AnettkaMalus @DrahusN Víte, co je hrozně zvláštní? Že vy 2 se vždycky objevíte u nějaké dávno zapomenuté diskuze, jedna z vás tam napíše a druhá jí do pár dnů odpoví. No a skoro vždycky je v tom nějaká značka a její vychvalování. :think: Je tady milion diskuzí, a vy se skoro vždycky potkáte zrovna v té stejné :mavam:
Tipuju, že tak do pozítří bylo v plánu, že se ozve Anettka, aby dala Drahuš za pravdu, že opravdu všechny ty čokoládové krémy dobré nejsou, ale krém XY má osobně vyzkoušený a stojí za to. :roll:
Alespoň tak to bylo v případě aktovek i nějaké té kosmetiky. Za mě trapné, ale @admin to asi neodhalí, uživatel s menší pamětí to taky nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.10.20 16:07

@zrcadlo ďakujem za upozornenie. V tomto prípade ide o tú istú užívateľku, ktorá tu používa viac účtov ako jeden. To je samozrejme proti pravidlm webu, preto prosím o vysvetlenie do sz. @DrahusN @AnettkaMalus

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
26.10.20 20:01

@DrahusN Asi půl roku si ujíždím na jednom a tom samém, vyzkoušela jsem asi tři druhy, jedno z toho bylo to fit čoko máslo, ale to mi vůbec nechutnalo, takže si sem tam za odměnu dám to klasické.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí