Coletto amico

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10349
23.5.14 10:09

Coletto amico

Ahojky zajimaly by me zkusenosti s timto kocarkem 1)jak se ovlada 2)nehrka, nevrze? 3)jak zvlada dlazebni kostky, neni moc tvrdy? 4)da se sehnat v kamennem obchodev usteckem kraji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Coletto Amico?

Přidejte zkušenost s Coletto Amico
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
23.5.14 12:08

Má jej kamarádka, tak napíšu postřehy ze společných procházek: nejde dát úplně do sedu, Ovládání noc moc, ale jsou horší kočárky, na dlažebních kostkách taky není nejhorší, ale není to teréňák, odpružený není.
Výhoda u něj je polohovací rukojeť a cena

• Citovat
  • Upravit
10349
31.5.14 19:04

@Lizzi a kolecka jsou z ceho? Jated mela Snapa a nebyla jsem spokojena
Jinak koukam na fotkach a na ilustacnich neni v sedu, ale na ostatnich co jsou od mamin v sedubje temer uplne, ja to polohovani na pasek ne? smim se zeptat na skutecne rozmery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.6.14 18:53

@Ajinka91 rozměry fakt nevím, ale kolečka jsou z té pěny, zaráží se do nich kamínky, ale zase nepíchneš. Přijde mi dost širokej, prostornej, polohování je tuším na pevné polohy, ne na pásek :think:

• Citovat
  • Upravit
10349
1.6.14 19:10

Ok diky pena je fajn libi se mi ze si muzu vybrat jestli nafukovacky nebo tyhle.
Lonska mela polohovani na pasek co koukam. Jeste prosim posledni vec, jak je to s boudou kdyz je dite v sedu da se pretahnout vic dopredu nez je na ilustracnich fotkach (kdyz je operka zvedla) jde mi o to aby na malou nestvitilo vetsinou uz v kocare sedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.6.14 12:19

@Ajinka91 Mám pocit, že to moc nejde, ale tohle teda fakt nevím stopro..

• Citovat
  • Upravit
10349
2.6.14 12:25

@Lizzi kdyby jsi mi to zjistila budu moc rada, kocar nemam moznost videt na zivo tak sbiram zkusenosti, nasla jsrm jedu fotku kde je ve predu ale jestli to jde samo a ne nejak nasilim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.6.14 12:27

Ta kamarádka má přesně tenhle šedý a jak vidíš z bočního pohledu, stříška se dá dopředu a zajistí zboku, takže to je max. poloha vpředu. Dá se dokoupit takový nástavec na to, šije to myslím kdosi na mimibazaru..
http://www.bambino-kocarky.cz/…rev-varianty-

• Citovat
  • Upravit
10349
2.6.14 15:46

http://4baby.ua/comment.php?…

Ja prave koukala sem a ma to pretazeny vic nez normalne (dole na 3obrazku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.6.14 19:06

To jen tak vypadá, je to zajištěný zboku, ale je to vyfocené zhora, takže to vypadá jako víc přetažené..

• Citovat
  • Upravit
10349
2.6.14 21:53

@Lizzi me tp neprijde protoze obruc se pri normalnim zajisteni dotyka konstrkce, tady je mimo, je videt napla cast latky ktera je pripevnena ke kosnrukci i okenko je temer uprostred hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
3.6.14 13:13

@Lizzi ted mi psali ze kola jsou plastova,,tak jaka teda jsou jako ma britax nebo valco nebo fakt chrastici plastaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí