Hledám dokonalý kočárek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.5.14 13:31

Hledám dokonalý kočárek

Ahoj holky. Už delší dobu projíždím net a hledám kočárek, který by splňoval všechny, nebo alespoň většinu mých požadavků, které jsem si ujasnila při prvním dítěti a kočárku. Nenapadá Vás nějaký tip? Nejlépe trojkombinace.

1. Moderní vzhled
  2. Nechci klasické 4 kola, chci buď přední s aretací (nejlépe), nebo trojkolku s předním dvojtým kolečkem, v krajním případě trojkolku.
  3. Přehazovací rukojeť ( v nejhorším případě při splnění všech ostatních se smířím i s celou korbou - otočnou)
  4. Velká taška na rukojeť a velký košík
  5. Rukojeť, co jde na konci v kloubu sklopit, aby mohl kočárek vézt i malý syn.
  6. Doplňková vlastnost - Chráněná hluboká korba - stínítko nahoře i dolů na nánožníku, tak aby nefoukalo dovnitř.
    • delší stříška na sporťáku aby na dítě nesvítilo.

Existuje takový, nebo si budu muset pořídit zvlášť ideální hluboký a zvlášt sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25109
21.5.14 13:36

Možná mě někdo opraví, ale myslím, že kočár, který má otočná kola nebo trojkolka, tak nebude mít přehazovací rukojeť, ale samozřejmě neznám všechny kočárky.
Ostatní věci má dneska většina kočárků, záleží, o jaké přemýšlíš sumě.
Mě se líbí kočárky CAM a Sestřenka má Maked a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.5.14 13:37

Hartan :palec: topline S plus k tomu novorozenecka korbicka :-). Je proste dokonaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.5.14 13:38

@avm3 hartan ma. Jelikoz ma i prehazovaci rukojet, i korba lze dat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.5.14 13:38

Body 1.2.5.6 a částečně 4, košík, by splňoval sporťák BJ City Elite, alespoň podle mých měřítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.5.14 13:39

Brio Go, ale nemá přehazovací rukověť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.5.14 13:40

http://www.kocarky.cz/…pline-s.html
My mame jen bilou konstrukci a kocarek svetle bezovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.5.14 13:42

Bugaboo Cameleon nebo ted novejsi Buffalo, ale nemaji sklopnou rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
21.5.14 13:43

Brio go, bugaboo cameleon…

ale taky záleží na ceně :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.5.14 13:44

@Petulinaxx jsem pro bugaboo cameleon to je moje srdcovka:)kočárku jsem měla hodně ale tenhle je nej! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.5.14 13:45
@kaspluc píše:
Hartan :palec: topline S plus k tomu novorozenecka korbicka :-). Je proste dokonaly.

Ale nesplňuje bod 4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.5.14 13:46

A Bugáč má zas ve variantě s korou sice košík velký, ale velmi špatně přístupný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.5.14 13:47

Jinak Ten Elite bych asi volila já, má vše kromě 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565

@šťastná žena Chápu, že máš zadání pro dokonalej kočár, ale jen bych upozornila, že 1. přehazovací rukojeť je k ničemu venkoncem, protože s těma velkýma kolečkama vpředu se stejně tak blbě jezdí, že je lepší otáčet sedačku (já u Graco Symbio přehazovala i s dítětem, super vychytávka), a navíc pokud máš na madle tašku, poličku na pití a podobně, tak to při přehození vyklopíš. A 2. ty klouby na madle jsou namáhaný, když máš těžší kočár a pozvedáváš ho víc, takže to chce opravdu kvalitní, aby se to „nevyčvachtalo“, a ideálně aby byl kočárek lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

Tyto parametry splňoval náš první kočár Tako Baby Heaven Line, jen nemá otočnou rukojeť, ale korba i sportovní sedačka se dá otočit oběma směry. S tím stínítkem tak úplně nerozumím, ale to ostatní splňuje. Vepředu má dvě kola otočná s aretací a jsou blíž u sebe než ta zadní, přesto to ale nemá vlastnosti trojkolky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4