Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Už delší dobu projíždím net a hledám kočárek, který by splňoval všechny, nebo alespoň většinu mých požadavků, které jsem si ujasnila při prvním dítěti a kočárku. Nenapadá Vás nějaký tip? Nejlépe trojkombinace.
Existuje takový, nebo si budu muset pořídit zvlášť ideální hluboký a zvlášt sporťák?
Možná mě někdo opraví, ale myslím, že kočár, který má otočná kola nebo trojkolka, tak nebude mít přehazovací rukojeť, ale samozřejmě neznám všechny kočárky.
Ostatní věci má dneska většina kočárků, záleží, o jaké přemýšlíš sumě.
Mě se líbí kočárky CAM a Sestřenka má Maked a taky dobrý.
Hartan
topline S plus k tomu novorozenecka korbicka
. Je proste dokonaly.
@avm3 hartan ma. Jelikoz ma i prehazovaci rukojet, i korba lze dat jinak.
Body 1.2.5.6 a částečně 4, košík, by splňoval sporťák BJ City Elite, alespoň podle mých měřítek.
http://www.kocarky.cz/…pline-s.html
My mame jen bilou konstrukci a kocarek svetle bezovy.
Bugaboo Cameleon nebo ted novejsi Buffalo, ale nemaji sklopnou rukojet.
@Petulinaxx jsem pro bugaboo cameleon to je moje srdcovka:)kočárku jsem měla hodně ale tenhle je nej! ![]()
@kaspluc píše:
Hartantopline S plus k tomu novorozenecka korbicka
. Je proste dokonaly.
Ale nesplňuje bod 4. ![]()
A Bugáč má zas ve variantě s korou sice košík velký, ale velmi špatně přístupný.
@šťastná žena Chápu, že máš zadání pro dokonalej kočár, ale jen bych upozornila, že 1. přehazovací rukojeť je k ničemu venkoncem, protože s těma velkýma kolečkama vpředu se stejně tak blbě jezdí, že je lepší otáčet sedačku (já u Graco Symbio přehazovala i s dítětem, super vychytávka), a navíc pokud máš na madle tašku, poličku na pití a podobně, tak to při přehození vyklopíš. A 2. ty klouby na madle jsou namáhaný, když máš těžší kočár a pozvedáváš ho víc, takže to chce opravdu kvalitní, aby se to „nevyčvachtalo“, a ideálně aby byl kočárek lehčí.
Tyto parametry splňoval náš první kočár Tako Baby Heaven Line, jen nemá otočnou rukojeť, ale korba i sportovní sedačka se dá otočit oběma směry. S tím stínítkem tak úplně nerozumím, ale to ostatní splňuje. Vepředu má dvě kola otočná s aretací a jsou blíž u sebe než ta zadní, přesto to ale nemá vlastnosti trojkolky.