Tako X Dorjan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.5.14 12:32

Tako X Dorjan

Ahoj, zajímalo by mě, jaký jke rozdíl mezi kočárky Tako Laret a Dorjan Danny Sport. Přijdou mi skoro stejné, pokud vím, oba jsou polské, ale přitom recenze se liší. Na Tako jsem slyšela skoro samou chválu, ale u Dorjan si stěžují na horší brzdu a někdy zatáčející kolečka. Nákupní košík je hůř přístupný asi u obou stejně, že?
Díky za ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
17.5.14 12:39

Máme dorjana- brzda jde opravdu ztuha, kolikrát jsem musela rukou, nebo do ní vysloveně kopnout :roll: S kolečkama problém nemám, jen se časem vylomilo pár zoubků, které jistí brzdu. Do košíku jsem se dostala docela lehce- u sporťáku, když jsem dítě posadila, byl krásný prostor na vyndání nákupu. A košík je opravdu velký. Krásně se mi do toho vejde velké dítě, oceňuju madlo s igelitem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
17.5.14 12:50

Tak já mám Dorjana a máme stejný problém jako @Nainuva brzdu musím odbržďovat rukou :roll: jinak bych malou vzbudila, když třeba spí. Ale to je pro mě zatím jediné mínus. Možná trochu táhne na jednu stranu, ale není kupovaný nový tak to může být tím…se sportákem zkušenost zatím nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
17.5.14 12:58

My taky meli dorjan, byli jsme s nim moc spokojeny, ta brzda sla mozna hur, ale sla mi odbrzdit i kdyz jsem mela jen zabky na noze, nic se neodlomilo.. a casem mozna trochu tahnul ke strane, ale to mi prijde ze vsechny kocary postupem casu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
17.5.14 13:12

Taky mame dorjana, zadny problem s brzdou ani nicim jinym nemam, za me muzu doporucit!
Jedine co je zaroven vyhodou ale i nevyhodou je jeho hmotnost. Ja chodim s kocarem i se psem uvazanym na madle a krasne drzi a je betelny, ale treba pri castejsim cestovani jsem poridila kocar druhy, skladnejsi, ktery mam neustale v aute, abych se s dorjanem nemusela tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
17.5.14 19:57

Mám dorjana už na druhé dítě no snad jí v tom dovozím za mě teda na korbě se vytrhli na jedné straně obě dvě patentky přitom jsem to fakt otevírala citlivě malá je docela živá tak furt jí koukali nohy ven jak zvedala nožky i ten potah takže už se vozí ve sporťáku když sedí tak se nákup dává super což v korbě nešlo.
Kolečko jedno přední vyměněné, ale byla to chyba tchána přefouknul duši a kolečko se rozlítlo. Zadní kolečka děs furt v tom praská takže manžel musel to celé nějak vykuchat aby mi nevypadlo za jízdy no vždy to vydrží jen chvilku takže pořád něco.
Na druhé dítě bych pořizovala jiný. Takže za mě ne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4