Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Přemýšlím o koupi tohoto kočárku a stále se nemůžu rozhodnout. Některé diskuse na toto téma jsem tu už četla, ale zas až tak mi nepomohly v rozhodování, tak zkusím štěstí, jestli někdo napíše. Hlavně by mě zajímalo jak je to s tím rachtáním koleček, v krámu to bohužel nepoznám. Díky
Ahoj, kočárek mám, barva denim, a jsem moc spokojená. Je super lehký, s dítětem ho vynesu sama do MHD, fakt dobře se skládá (nemusíš se sklánět, skládá se do ruky), po zaaretování složený stojí, v kufru auta zabere málo místa, rachtání v pohodě, když jedu na kočičích hlavách, slyšet to je, ale rozhodně nic hroznýho, dokoupila jsem ještě madlo. Jediné pro mě minus - polohování zad dolů oběma rukama, ale zvykla jsem si, a s dítětem se blbě veze jednou rukou, což je ale problém všech golfek s berany. A dceři se v nich líbí, v pohodě se v něm i vyspí. Jsou to ale golfky hlavně do města, terén by asi moc nezvládly.
@Sabinka
Ahoj, zeptám se na to dokupované madlo k Pliku Mini, přidělává se na pevno nebo je vycvakávací jako u Si Classica?
@kjhui Teď si teda nejsem jistá, myslím, źe vycvakávací není, ale já jsem to nikdy neměla potřebu dělat, při skládání se ohne s kočárkem. Teď jsem na dovče se sporťákem, ale v pátek se na to podívám a napíšu.
@Sabinka
ještě přidávám odkaz na video, kde je vidět co myslím tím vycvakáváním (jde o prezentaci PP Si Completo, kde je madlo součástí sestavy a vypadá úplně stejně jako to co lze dokoupit k PP Pliko Mini, ale nemůžu se nikde dopátrat zda je to k Pliku také vycvakávací)
https://www.youtube.com/watch?…
v čase 1:01 vycvakává figurantka madlo
@kjhui ahoj, tak jsem na to koukala a je to stejný jako na videu, já o tom ani nevěděla ![]()