Kočárek Caramelo colorado recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
10.5.14 21:57

Kočárek Carmelo recenze

Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda máte některá z vás kočár Carmelo a jak jste s ním spokojené? Dostala jsem nabídku ho koupit za 5000kč po jednom dítěti, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
10.5.14 22:31
@Marc21 píše:
Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda máte některá z vás kočár Carmelo a jak jste s ním spokojené? Dostala jsem nabídku ho koupit za 5000kč po jednom dítěti, tak nevím…

a nemyslíš caramelo colorado?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.5.14 22:35
@TynaCut píše:
a nemyslíš caramelo colorado?

Myslím :) já blbec to špatně napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
10.5.14 22:44

Já jsem byla maximálně spokojená jestli je to teda ten stejný, ale myslím, že ano. Já ho taky budu teď prodávat trojkombinaci hnědo béžová barva, kdybyste měla zájem pisněte dám bližší info. Fakt nerada ho prodávám protože jízdní vlastnosti jsou super, a velký sporťák otočná sedačka atd. já ho dala i teď na servis a je jak nový po jízdních vlastnostech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.5.14 22:46
@TynaCut píše:
Já jsem byla maximálně spokojená jestli je to teda ten stejný, ale myslím, že ano. Já ho taky budu teď prodávat trojkombinaci hnědo béžová barva, kdybyste měla zájem pisněte dám bližší info. Fakt nerada ho prodávám protože jízdní vlastnosti jsou super, a velký sporťák otočná sedačka atd. já ho dala i teď na servis a je jak nový po jízdních vlastnostech :palec:

Určitě budu ráda za bližší info a pokud možno i foto. Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
10.5.14 22:48

Ok. kočárek ještě nemám nafocený pokusím něco najít a pak písnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.5.14 22:54

@TynaCut
O. K.,budu ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.5.14 05:18

Měla jsem Camarelo Q 12 a spokojenot veliká. Přnechala jsem ho kamarádce a pořídila Jané Slalom, který má lepší jízdní vlastnosti (trojkolka s velkými koly) ale Camarelo bylo fajn :)Měla jsem po dvou dětech (za 4 000), my ho měli do půl roku a teď v něm jezdí kamarádky syn už půl roku a drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
11.5.14 07:22

Za me - hluboky super, prostorny, pekny, sportak ale des, takze v nem dcerka jezdila jen asi 3 mesice a pak jsme koupili Peg Perego Pliko (golfky) a na ty nedam dopustit :) Takze na tvem miste bych klidne koupila ten hluboky, ale uz ne sportak, bude te vytacet, ver mi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
11.5.14 10:50

Zdravím,
doporučuji nahlédnout do sekce recenze - najdete tam mimo jiné i hodnocení zmiňovaného kočárku Caramelo colorado:)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4