Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda máte některá z vás kočár Carmelo a jak jste s ním spokojené? Dostala jsem nabídku ho koupit za 5000kč po jednom dítěti, tak nevím…
Máte zkušenost s Camarelo Colorado?
Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado@Marc21 píše:
Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda máte některá z vás kočár Carmelo a jak jste s ním spokojené? Dostala jsem nabídku ho koupit za 5000kč po jednom dítěti, tak nevím…
a nemyslíš caramelo colorado?
@TynaCut píše:
a nemyslíš caramelo colorado?
Myslím
já blbec to špatně napsala…
Já jsem byla maximálně spokojená jestli je to teda ten stejný, ale myslím, že ano. Já ho taky budu teď prodávat trojkombinaci hnědo béžová barva, kdybyste měla zájem pisněte dám bližší info. Fakt nerada ho prodávám protože jízdní vlastnosti jsou super, a velký sporťák otočná sedačka atd. já ho dala i teď na servis a je jak nový po jízdních vlastnostech ![]()
@TynaCut píše:
Já jsem byla maximálně spokojená jestli je to teda ten stejný, ale myslím, že ano. Já ho taky budu teď prodávat trojkombinaci hnědo béžová barva, kdybyste měla zájem pisněte dám bližší info. Fakt nerada ho prodávám protože jízdní vlastnosti jsou super, a velký sporťák otočná sedačka atd. já ho dala i teď na servis a je jak nový po jízdních vlastnostech
Určitě budu ráda za bližší info a pokud možno i foto. Děkuji:)
Ok. kočárek ještě nemám nafocený pokusím něco najít a pak písnu ![]()
Měla jsem Camarelo Q 12 a spokojenot veliká. Přnechala jsem ho kamarádce a pořídila Jané Slalom, který má lepší jízdní vlastnosti (trojkolka s velkými koly) ale Camarelo bylo fajn
Měla jsem po dvou dětech (za 4 000), my ho měli do půl roku a teď v něm jezdí kamarádky syn už půl roku a drží ![]()
Za me - hluboky super, prostorny, pekny, sportak ale des, takze v nem dcerka jezdila jen asi 3 mesice a pak jsme koupili Peg Perego Pliko (golfky) a na ty nedam dopustit
Takze na tvem miste bych klidne koupila ten hluboky, ale uz ne sportak, bude te vytacet, ver mi. ![]()
Zdravím,
doporučuji nahlédnout do sekce recenze - najdete tam mimo jiné i hodnocení zmiňovaného kočárku Caramelo colorado. ![]()
Monika