Sporťák + golfky

130
17.5.14 14:57

Sporťák + golfky

Ahoj holky,
mám chlapečka 14-ti měsíčního. Máme sporťák, ale do města dojíždíme autem a nebaví mě jej pořád rozkládat a skládat. Podvozek musím dát do kurfru a korbu do auta, jelikož se mi tam celý nevejde a pořád se s tím tahám sem tam. Tak mě napadlo si ještě koupit do města golfky a vozit je stále v kufrtu, jelikož jsou skladnější. A zase si říkám, jestli ten sporťák není pohodlnější pro malého i pro mě na manipulaci při jízdě. Má to cenu, není to zbytečné vyhazování peněz?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
17.5.14 14:59

Tyjo to by mě nebavilo, orzkládat vlášť podvozek a korbu 8o určitě kup golfky, 14m je na ně už dost velkej. manévruje se s níma dobře, pohodlí pro dítě netuším, ale kluci si nestěžovali :lol: na léto-určitě golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.14 15:00

Malá jezdila v golfkách od půl roka. Používám je občas doteď - je jí dva a půl. Mám Chicco multiway, projely i sníh a stále se v nich v klidu vyspí. Na madlech jsem vozila nákupy, je fakt stabilní. Sporťák jsem měla jen na zimu, samozřejmě jezdí lépe a dítě je v něm více chráněno před zimou i větrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
17.5.14 15:01

Taky jsme to tak pořešili. Koupili jsme golfky, jsou skladné, myslím, že i pohodlné (máme PEG PEREGO Pliko), protože jsou dost prostorné-vyspí se v nich a to má 89-90cm. A nemusím vláčet celý sporťák. a hlavně- naše malá je o měsíc starší jak tvůj malý a počítám, že za chvílí budem jezdit už je s těma golfkama, protože chce stejně hodně chodit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.5.14 15:05

Mala ma 10m, mam sportak zaparkovany v baraku a jezdim s nim casto, ovsem v kufru auta mam golfky (na cestovani, nakupy, vylety, k babicce…), protoze jsem resila to stejne a dost me to stvalo, ja vzhledem k tomu, ze s golfkama tolik nejezdim, koupila jsem „na dojedz“ z bazaru, takze ve finale mi to ani jako vyhazovani penez neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
17.5.14 16:08

Mám oboje na 26m prcka. Sporťák beru na procházky, výlety, kdy ještě hrozí že bude spát a golfky do MHD a na cestování (vlakem). Auto nemám, ale taky by se mi nechtělo to pořád předělávat, koupila bych golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.5.14 18:25

Já si přesně na tohle koupila chicco liteway, dají se koupit nové pod 3000 korun, lehce se složí, mám je v autě a když někam letíme, tak by mi nebylo zase až tak líto, kdyby se s nima pri nakládání něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
26.5.14 09:49

Ahoj holky :mavam: nemáte nějaká typ na golfky s nafukovacíma kolama a spojenou rukojetí??Děkujiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí