Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mám chlapečka 14-ti měsíčního. Máme sporťák, ale do města dojíždíme autem a nebaví mě jej pořád rozkládat a skládat. Podvozek musím dát do kurfru a korbu do auta, jelikož se mi tam celý nevejde a pořád se s tím tahám sem tam. Tak mě napadlo si ještě koupit do města golfky a vozit je stále v kufrtu, jelikož jsou skladnější. A zase si říkám, jestli ten sporťák není pohodlnější pro malého i pro mě na manipulaci při jízdě. Má to cenu, není to zbytečné vyhazování peněz?
Díky
Tyjo to by mě nebavilo, orzkládat vlášť podvozek a korbu
určitě kup golfky, 14m je na ně už dost velkej. manévruje se s níma dobře, pohodlí pro dítě netuším, ale kluci si nestěžovali
na léto-určitě golfky
Malá jezdila v golfkách od půl roka. Používám je občas doteď - je jí dva a půl. Mám Chicco multiway, projely i sníh a stále se v nich v klidu vyspí. Na madlech jsem vozila nákupy, je fakt stabilní. Sporťák jsem měla jen na zimu, samozřejmě jezdí lépe a dítě je v něm více chráněno před zimou i větrem.
Taky jsme to tak pořešili. Koupili jsme golfky, jsou skladné, myslím, že i pohodlné (máme PEG PEREGO Pliko), protože jsou dost prostorné-vyspí se v nich a to má 89-90cm. A nemusím vláčet celý sporťák. a hlavně- naše malá je o měsíc starší jak tvůj malý a počítám, že za chvílí budem jezdit už je s těma golfkama, protože chce stejně hodně chodit sama.
Mala ma 10m, mam sportak zaparkovany v baraku a jezdim s nim casto, ovsem v kufru auta mam golfky (na cestovani, nakupy, vylety, k babicce…), protoze jsem resila to stejne a dost me to stvalo, ja vzhledem k tomu, ze s golfkama tolik nejezdim, koupila jsem „na dojedz“ z bazaru, takze ve finale mi to ani jako vyhazovani penez neprijde.
Mám oboje na 26m prcka. Sporťák beru na procházky, výlety, kdy ještě hrozí že bude spát a golfky do MHD a na cestování (vlakem). Auto nemám, ale taky by se mi nechtělo to pořád předělávat, koupila bych golfky.
Já si přesně na tohle koupila chicco liteway, dají se koupit nové pod 3000 korun, lehce se složí, mám je v autě a když někam letíme, tak by mi nebylo zase až tak líto, kdyby se s nima pri nakládání něco stalo
Ahoj holky
nemáte nějaká typ na golfky s nafukovacíma kolama a spojenou rukojetí??Děkujiii ![]()