Colostrum - užívání, dávkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3458
12.9.14 09:24

Colostrum- užívání, dávkování

Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jak na to? Chci ho dát dětem, 7 let. Kolik, jednou denně, nějaký časový odstup od jídla? Mám od colostrum od LR.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.9.14 10:37

@rezulka švagrová říkala 1 lžičku 1× denně - s jídlem že to nesouvisí, je jedno kdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.9.14 11:23

Myslim, že na stránkách LR je dávkování, nebo i na lahvičce a pro děti půlku? určitě vím, že jsem to dávala po ránu nalačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
12.9.14 19:04

Já jen dodám, že pokud máte tekuté, tak to je chuťově pěkně hnusné. Doporučené dávkování je 1× denně 8 ml (asi dávka pro dospělého) a já si to musela lít do ovocného džusu, abych to byla schopná pozřít :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.9.14 21:14

@IvaB tak děti v pohodě, ani neprotestovali…já to chutnala a nepřišlo mi to nějak hrozný, taky mně na to prodávající upozorňovala. ale máme každý jiný chutě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
14.9.14 11:21

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
19.9.15 14:41

Dobrý den, také mám colostrum od LR, takové malé kuličky a chci se zeptat kolik dáváte dětem? Moje dcera má 4.roky. V návodu je 1 odměrka denně rozpustit ve vodě nebo vycucat.Ale to je asi dávka pro dospělé. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.15 20:22

Taky mi vadi, ze u colostra není jasne napsaný dávkování pro děti…mám děti 4 roky a jeden rok. Taky nevím, kolik tekutého colostra bych jim měla dávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí