Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jak na to? Chci ho dát dětem, 7 let. Kolik, jednou denně, nějaký časový odstup od jídla? Mám od colostrum od LR.
Moc děkuji.
@rezulka švagrová říkala 1 lžičku 1× denně - s jídlem že to nesouvisí, je jedno kdy ![]()
Myslim, že na stránkách LR je dávkování, nebo i na lahvičce a pro děti půlku? určitě vím, že jsem to dávala po ránu nalačno
Já jen dodám, že pokud máte tekuté, tak to je chuťově pěkně hnusné. Doporučené dávkování je 1× denně 8 ml (asi dávka pro dospělého) a já si to musela lít do ovocného džusu, abych to byla schopná pozřít ![]()
@IvaB tak děti v pohodě, ani neprotestovali…já to chutnala a nepřišlo mi to nějak hrozný, taky mně na to prodávající upozorňovala. ale máme každý jiný chutě ![]()
Dobrý den, také mám colostrum od LR, takové malé kuličky a chci se zeptat kolik dáváte dětem? Moje dcera má 4.roky. V návodu je 1 odměrka denně rozpustit ve vodě nebo vycucat.Ale to je asi dávka pro dospělé. Díky
Taky mi vadi, ze u colostra není jasne napsaný dávkování pro děti…mám děti 4 roky a jeden rok. Taky nevím, kolik tekutého colostra bych jim měla dávat…