Chyba lékárny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
861
10.9.14 17:50

chyba lékárny

Ahoj maminky, musím se s vámi podělit o dnešní nepříjemný zážitek, z kterého mi běhá mráz po zádech 8o a přemýšlím, jak to řešit, nebo jak byste takovou situaci řešily vy?
Dnes jsem byla se synem u doktorky na orl, protože mu z ucha cosi začalo vytékat. Paní doktorka řekla, že je to zánět stř ucha a protože má syn gromety(propíchlé ucho), mohl hnis samovolně odtékat. Napsala mi ant. kapky do ucha a do nosu. V lékárně jsem léky vyzvedla a doma jsem mu nakapala do ucha. Syn začal strašně křičet a plakat, že ho to strašně pálí a bolí, volala jsem ihned doktorce, jestli je to možné a normální, že ho to takto bolí, řekla, že to není možné. Nakonec jsme se dopátraly toho, že mi v lékárně dali jiný lék, než mi ona předepsala 8o Volala do lékárny a tam ji to potvrdili, že udělali chybu!! Co teď? Mám to nějak řešit?? Z lékárny mi nikdo nevolal a já jak nad tím tak přemýšlím, začíná mě to docela rozpalovat. Chápu, že mýlit se je lidské a chybu může udělat každý…jak byste to řešily??
Děkuji za reakce a odedneška budu vše kontrolovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
10.9.14 17:52

A dojit do lekarny pro ten spravnej lek a tenhle jim vratit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.9.14 17:55

@pet01 tak to je jasný, spíš řeším, to pochybení a možné následky! Které naštěstí nejsou, ale mohly být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.14 17:56

@ivculka no šla bych tam a asi bych jim něco řekla :cert: i když nechápu, že sis nezkontrolovala název lístek vs. zboží, ale tak už se stalo. Chybu může udělat každej, ale toto fakt smrdí průserem, takže bych tam zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.9.14 17:57

@dani24687 taky si za to nadávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.9.14 17:58

Když dostanu v lékárně jakkýkoliv lék, tak si vždycky přečtu příbalový leták (na co ten lék je, dávkování atd, a to i u volně prodejných) - taky ti to doporučuju. Každopádně pokuď ten špatný lék dítěti ublížit nemohl, tak bych to asi neřešila. Pokuď by ho to mohlo něčím vážným ohrozit - jako hluchotou nebo nečím jiným asi bych uvažovala o nějaké stížnosti, žalobou nebo aspoň, aby byl ten co to spletl potrestán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.14 17:58
@ivculka píše:

stane se :nevim: chudák bobek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 18:01

Vždy léky kontroluju dle receptu. Minulý týden mi dala lékárnice jinou gramáž mého léku, 8× slabší. Upozornila jsem ji, ta se omlouvala, byla celá zelená, věděla, jaký by to mohl být průser. Musela jsem ji ještě utěšovat, že se nic nestalo. Nestěžovala jsem si, neudělala bych to, všichni jsme omylní, prostě bych si dávala větší pozor na předepsané léky. Myslím, že lékárnice je vystresovaná až až. Žádnou stížnost bych nepodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 18:02
@ivculka píše:

Nenadávej si, příště už to neuděláš. Všichni jsme omylní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.9.14 18:09

@Ester13 tohle mi dal samotný majitel, je to takovej namachrovanej chlápek, takže i kdybych si stěžovala, zamet by to pod koberec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.9.14 18:11

Nestezovala bych si, protoze bych mela pocit, ze na tom castecne mam podil i ja tim, ze jsem nezkontrolovala nazev leku a neprocetla pribalovy letak. Samozrejme lekarnice pochybila, ale jsme jenom lidi. Je to sice krajne neprijemne, ale stat se to muze. Byla bych rada, ze se prckovi nic nestalo a priste bych si dala pozor i ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 18:23
@ivculka píše:
@Ester13 tohle mi dal samotný majitel, je to takovej namachrovanej chlápek, takže i kdybych si stěžovala, zamet by to pod koberec :cert:

Aha, tak to je jiná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
10.9.14 18:23

Holky, nemusela to byt chyba zakladatelky - někdy nejde přečíst název léku z receptu a pokud ten lék byl na léčbu uší, nepoznala by to.. Mám problémy s ušima a pamatuju si, ze když jsem byla malá, byla jsem na zástupu na ORL- jiný doktor než můj. Stejné příznaky jako u zakladatelky - pálení uší, bolest. No můj doktor zástup pak seřval, že dávat ty kapky na prasklý zánět je blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.14 18:27

@Králičice no hlavně já sama za sebe si netroufnu tvrdit, že bych si vše přečetla, zkontrolovala atd. normálně to dělám, ano, ale mám celkem dost zkušeností se záněty uší a potkat to moje dítě, tak se klepu za něj jak ratlík a hlavně jsem zvyklá na to, že když mi v lékárně něco prodávají, tak mi paní u toho vykládá a píše nebo podtrhává důležité údaje na krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.9.14 18:30

@Králičice děkuji, přesně tak to je, ale samozřejmě mě ta moje „blbost“ taky mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí